Få dækket alle dine behov for
rengøring det samme sted

Brug det samme rengøringsfirma til al din rengøring. Så
du på forhånd ved, hvad du kan forvente af både pris
og kvalitet.
Uanset hvad der er blevet beskidt.

Her finder du vores andre services

Vi daekker hele Sjaelland saa du altid kan faa den hjaelp du har brug for – uanset hvor du bor

Vi dækker hele Sjælland, så du altid
kan få den hjælp du har brug for
– uanset hvor du bor

Så længe du bor på Sjælland, eller de tilhørende øer, er der en god chance for, at du kan spare både tid og penge ved at samle alt din rengøring og vinduespudsning hos os.

Første gang vi ses, ligger vi sammen en plan for hvad der skal vaskes og hvor ofte du vil have besøg. Når du har godkendt planen, behøver du aldrig mere tænke på rengøringen.

Det betyder, at du, med os ved din side, vil have mere overskud til livets mange andre, små og store, udfordringer.

Hvad kan vi hjælpe med når det kommer til rengøring?

Vi tilbyder en bred vifte af services indenfor rengøring hos både private og erhverv. Såvel ude som inde. Det gælder lige fra vask af dine solceller til den vigtige årlige tagrenderensning. Uanset hvilke behov du måtte have for rengøring, hvor der skal skures og skrubbes lidt mere, kan vi hjælpe.

Alger kan gøre stor skade på både tag og terrasse. Til gengæld er det relativt nemt at slippe af med de grimme alger igen – hvis det gøres rigtigt. En af måderne er med en professionel algebehandling, der samtidig også kan få bugt med både mos, svamp og andre ting, der gror på taget eller terrassen og kan være med til at ødelægge begge dele.

Vi har stor erfaring med effektiv algebehandling, og vi kører over hele Sjælland!

Ejendomsservice

Med den rette ejendomsservice, kan du sikre at såvel bygninger som udenoms arealer altid fremstå præsentable og imødekommende. Til glæde for både kunder, gæster og medarbejdere.

Ved at overlade arbejdet til os, kan du bruge tiden på det der betyder noget – nemlig din hverdag eller din forretning. Og vi kan så hjælpe dig med noget af det vi er bedst til. Uanset om du har brug for kontorrengøring, trappevask, facaderens eller noget helt andet.

Facaderens

En ren facade er ikke bare smuk men giver et godt førstehåndsindtryk overfor både medarbejdere, kunder og gæster. Og det kan i den grad betale sig at give facaden lidt ekstra opmærksomhed – for eksempel med vores fordelagtige abonnementsordning – for derved at være på forkant med de kendte facadeskader som frostsprængninger og alger.

Et gennemsnitligt tag udsættes hvert år for mellem 80 og 100 tons regn og sne. Det øger risikoen for en tilstoppet tagrende – og resultatet kan være noget nær fatalt!

Det kan nemlig forårsage store skader som fugt-, frost- og vandskader på bygningen. Heldigvis er løsningen enkel: Nemlig at rense tagrenderne med jævne mellerum. Og her kan vi hjælpe! Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dine tagrender – og dit tag.