Ejendomsservice

En velholdt ejendom skaber let en tryg og venlig atmosfære

Nypudsede vinduer og rene facader er med til at skabe stemningen omkring din ejendom. Saml alle din bygnings rengøringsbehov i én aftale, så du slipper for unødigt renderi og ekstra papirarbejde.

En ejendom er ofte mange ting på samme sted. Hvis alt skal gå op i en højere enhed, er det vigtigt at få det hele med. Med en løbende aftale om ejendomsservice, rengør vi efter behov, så du bedre kan nyde idyllen omkring din bygning, og glemme alle dine bekymringer om rengøring. Du bør tegne et abonnement, hvis du gerne vil have samme gode service, fra de samme velkendte ansigter, året rundt.

Vi tilbyder ejendomsservice på hele Sjælland, men er du stadig i tvivl om vi også er løsningen for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi skræddersyer gerne den bedste løsning for din ejendom, med de ønsker og behov der måtte være.

HURTIG SERVICE

Hos os kan du få en uforpligtende pris inden for en halv time og have enhver opgave løst inden for 14 dage.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Vi går til enhver opgave med umage, erfaring og faglig stolthed – derfor lover vi dig et godt resultat hver gang.

FAGLIG EKSPERTISE

Med 10 år i branchen løser vi de mest krævende opgaver på den optimale måde. Derfor har vi fx 10 års garanti.

Sådan arbejder vi

Algebehandling er en effektiv og nem måde at få dit tag eller fliser til at se ud som nye igen.

Hvorfor bestille
ejendomsservice fra os?

Det kan være lidt af et fuldtidsjob at skulle vedligeholde hele eller dele af en ejendom. For slet ikke at tale om arealerne uden om den. Det gælder ikke mindst, hvis du samtidig også skal passe dit egentlige fuldtidsjob. Samtidig er det også vigtigt at sørge for denne løbende vedligeholdelse, så bygningen ser præsentabel ud – altid. Både overfor gæster, kunder, beboere og medarbejdere.

Heldigvis har vi stor erfaring indenfor ejendomsservice, og yder den bedste ejendomsservice på hele Sjælland. Derfor kan du trygt overlade denne del af vedligeholdelsen til os.Det gælder hvad enten du blot ønsker hjælp til trappevask eller vinduespolering – eller du også har behov for assistance til kontorrengøring eller vedligeholdelse af udearealerne. Om det er én gang om måneden, én gang om året, eller et helt tredje interval vi sammen fastsætter.

Og som en ekstra service kan du både nøjes med at benytte vores ejendomsservice en enkelt gang efter behov – eller tegne et abonnement, så du altid kan være sikker på at din ejendom fremstå så smuk og velplejet som overhovedet muligt. Det garanterer vi.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.