Fliserens Bagsværd

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Fliserens og imprægnering i Bagsværd

Leder du efter et uforpligtende tilbud på en fliserensning i Bagsværd? Du behøver ikke lede længere. Vi sørger for, at dine fliser ser nye og flotte ud.

Bor du i Bagsværd, kan du, ved at få lavet en fliserens og en efterfølgende kvalitets imprægnering af fliser, sikre dig at du rent faktisk har fliser der holder sig rene hele året rundt.

Det er præcis den service vi tilbyder til dig og de beskidte fliser. Så har du flisearbejde der skal udføres, så tage endelig kontakt til os ved enten at ringe eller skrive. Bruger du telefon, får du hurtigst svar og skinnende fliser.

En algebehandling og rensning af fliserne vil give både dig og dine fremtidige gæster et smil på læben, når man ser din bolig. Du kan f.eks. vælge at få ordnet fliser i indkørslen eller på terrassen.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Miljøbevidst fliserens står øverst på vores liste

  En fliserens i Bagsværd skal selvfølgelig være grundig. Det nytter ikke noget at du den ene dag får renset fliser, og den næste dag igen kan se alger og mos på dem. Mange gange kan de væsker og sæber der bruges til at rense og vedligeholde fliser godt være skrappe for både fliserne og miljøet.

  Det er heldigvis ikke tilfældet hos os. Vi bruger kun 100% bionedbrydelige materialer, så vi på den måde sikrer at vores flise arbejde i Bagsværd kan udføres med god samvittighed.

  Bagsværd er en by vi skal værne om, så dét at holde grundvandet i og omkring byen rent til vores fremtidige generationer er noget vi sigter efter hver gang vi er ude at arbejde i byen. Er du også vild med at bibeholde naturen og holde vores jord intakt – vælg et firma med en fornuftig rensepolitik. Vælg os til – i det mindste – at få et helt uforpligtende tilbud på algebehandling af fliser.

  Vi kører også på opgaver i byerne Herlev, Lyngby og Skovlunde.

  Det er ikke kun private i Bagsværd der kan få renset

  Erhvervslivet i Bagsværd er også blandt vores mange, glade kunder. Vi laver serviceaftaler af høj kvalitet, og det er nærmest alment kendt i de virksomheds drivende kredse i byen. Du ser nemt hvem de er på deres pæne fliser.

  Driver du virksomhed i Bagsværd, kan du derfor med fordel kontakte os for at få kigget på en service aftale. Vi kan klare alt det arbejde du sender i vores retning når det gælder fliser.

  Skal mos og flisepest ryddes af vejen inden du kan byde nye, potentielle kunder velkomne til dit foretagne i Bagsværd? Kontakt os asap, og få rene fliser så hurtigt som muligt.

  Jeg ønsker et tilbud på algebehandling. Hvordan gør jeg?

  Vi tilbyder et bredt udvalg i services der altid kan tilpasses lige netop dit behov.

  Kontakt os pr. telefon hvis opgaven haster, ellers er du mere end velkommen til at udfylde kontakt formularen her på siden. Før du bestiller, er det altid bedst hvis vi på forhånd ved cirka hvor mange kvadratmeter der skal renses. På den måde vil du kunne få en pris på rene fliser direkte i telefonen eller i det første svar du får retur på mail.