Fliserens Ballerup

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Professionel fliserens i hele Ballerup

Leder du, som mange andre, efter en professionel og kvalitetsbevidst fliserensning i Ballerup? Så er du kommet til den rigtige hjemmeside.

Vi er nemlig eksperter i at fjerne flisepest og alger fra dine fliser.

Alle de tilbud du modtager fra os, inkluderer både en fliserensning og en efterfølgende imprægnering. Det vil sige, at vi først renser fliserne helt i bund, og derefter giver dem en coating der beskytter dem imod vind og vejr.

Vælger du både en algebehandling og en imprægnering kan vi give 15 års garanti på rene fliser. Du får altså rene fliser året rund ved at hyre os til at komme og lave en fliserens på din adresse i Ballerup.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Få fliserens til både dig og dine naboer og spar penge!

  Vi sætter stor pris på, hvis du kan få dine naboer med på idéen om en fliserens. Vi sparer nemlig på benzinen og den besparelse kan vi give direkte videre til jer. For at opnå en fliserens i Ballerup med naborabat, kræver det bare at du ved hvor mange kvadratmeter fliser vi skal komme og rense.

  Har du et ca. areal klar når du ringer eller skriver, får du et tilbud direkte over din telefon.

  Denne service er der mange naboer der er superglade for. Ikke nok med at man sparer lidt penge på en algebehandling, vil ens vej også fremstå med en samlet stil og et udtryk af idyl, ro og orden.

  Vi kører også på opgaver i byerne Strøby Egede, Mern og Lundby.

  Erhvervsaftale på fliserens i Ballerup? Den klarer vi!

  Ligger dine fliser på og omkring din firmaadresse, og leder du efter en fliserens der bare spiller 100 procent? Så lav en serviceaftale med os. Vi kommer gerne forbi Ballerup for at afgive et tilbud på en samlet løsning til din virksomheds udearealer.

  De fleste virksomheder i området skal have skal have en fliserens, når de skal have besøg af f.eks. kunder eller samarbejdspartnere. Rene fliser virker lidt på samme måde som en pæn receptionist, der venligt byder dine gæster velkomne til din virksomhed i Ballerup.

  Det gode førstehåndsindtryk du afgiver ved at have rene og pæne fliser, fri for alger, mos, flisepest o. lign., kan rigtigt mange gange skabe gode kunderelationer der vil vare mange år ud i fremtiden.

  Derfor er det for erhvervsdrivende i Ballerup faktisk en rigtig fin investering at bruge lidt penge på en fliserens fra et professionelt og miljøbevidst firma som vores.

  Miljøbevidste fliserens giver samtidig god samvittighed

  I Ballerup, og i resten af Danmark for den sags skyld, skal vi passe på vores dejlige natur og på vores undergrund. En fliserens skal selvfølgelig være drøj mod mos og flisepest, men skal også samtidig være skånsom mod miljøet.

  Derfor er det vigtigt at du hyrer et firma til algebehandling og imprægnering af dine fliser der også har moralen i orden. Der skal ikke bruges kemikalier der ikke kan nedbrydes naturligt af naturen.

  Vælger du os til at udføre arbejdet, kan du være sikker på at de sæber og væsker vi benytter imod f.eks. flisepest er skånsomme og 100% bionedbrydelige. På den måde får du bugt mod alger, med den gode samvittighed intakt og i bedste velgående.

  Vores professionelle medarbejdere bekymrer sig mindst lige så meget om miljøet, som de gør om at udføre et solidt stykke arbejde på dine fliser.

  Er det en fliserens der skal til? Så endelig kontakt os på telefon eller over mail. Vi står altid klar til at give dig en pris på rene fliser du hverken kan eller vil sige nej til. Vi glæder os til at høre fra dig. Og dine fliser vil med garanti også glæde sig over at få besøg.