Fliserens Faxe

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Vores fliserens kunder i Faxe er nogle
af de gladeste kunder vi har mødt

Leder du efter den bedste fliserensning i Faxe, er du kommet til det rette sted. Vi er nemlig rigtig gode til fliserens hvis vi selv skal sige det, så dine fliser kommer til at stå rene og pæne når vi efterlader din adresse.

Skal du bruge en fliserens der er udført efter de bedste forskrifter, er vores service det bedste du kan give dine fliser.

Vores kunder i Faxe er nogle af de gladeste kunder vi overhovedet er i kontakt med. Det skyldes til dels, at de har modtaget et af de bedste tilbud på markedet når det kommer til fliserens.

Fliser bliver tit dækket af alger og andet skidt, og derfor er det ikke altid at de fremstår lige pæne. Fliser der ikke er pæne giver et rigtigt dårligt førstehånds indtryk når folk går forbi dit hus eller din virksomhed.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Gode aftaler både til private og erhverv

  Er du i tvivl om hvorvidt vi er de rette til at varetage din opgave, så ring og hør os ad. Fliserens er vores spidskompetence, og du kan derfor altid regne med en service af bedste kaliber.

  I og omkring Faxe ligger der mange virksomheder, der har brug for pæne fliser når de får kunder på besøg. Er du en af disse virksomheder, har vi med garanti et godt tilbud til dig. Da en fliserens er meget individuel, vil du helt klart få mest ud af at ringe eller kontakte os via kontaktformularen.

  Fliserens i Faxe kan meget nemt regnes for en af de opgaver vi påtager os mest.

  Vi kører også på opgaver i byerne Faxe Ladeplads, Rønnede og Glumsø.

  Den miljøvenlige fliserens er vigtig for beboere i Faxe

  Det er klart at man ikke har lyst til at gøre noget dårligt mod vores miljø, og derfor bruger vi kun de helt rigtige og miljøvenlige renseprodukter når det kommer til fliser og rengøring deraf. Det ved vi nemlig at folk i Faxe sætter stor pris på.

  Få renset dine fliser af os, så kan du læne dig tilbage med en god smag i munden. Denne smag kaldes for god samvittighed, og det kan der ikke sættes en pris på. Men bare rolig, det koster dig ikke en bondegård at handle hos os.

  Hvordan kan jeg hurtigst få fliser der bare spiller?

  Mange tror at det er besværligt at komme alger og flisepest til livs i Faxe. Vi er specialister i, at afklare lige netop disse udfordringer. Det eneste du skal gøre, er at ringe til os og bestille en rensning af fliser så dine udearealer hurtigt kan komme op i gear.

  Hvis tilbuddet kan afgives over telefonen, får du det med det samme. Nogle opgaver der har et lidt større omfang end indkørsler, og forhaver kræver at vi kommer forbi og kigger på sagen. Det kræver hverken at du er hjemme eller efterlader en nøgle.

  Vi kigger på fliser i Faxe til dagligt, så det er meget hurtigt for os, at besigte opgaven og derefter give dig en pris du kan være med på. Ingen opgave er for stor eller lille for os, så det er bare om at give os et kald eller bruge kontaktformularen her på siden.