Fliserens Gentofte

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Mange års erfaring med fliserens i Gentofte

Leder du efter en professionel fliserensning i Gentofte, er vi det firma du bør henvende dig til. Vi har efterhånden mange års erfaring i branchen, og er altid klar på at give dig et uforpligtende tilbud på fliserens.

Med os, finder du et firma der aldrig går på kompromis med kvaliteten af det arbejde vi udfører, når det gælder fliserens og algebehandling i Gentofte og på resten af Sjælland. Kontakt en af vores kvalitetsbevidste medarbejdere i dag, så skal vi nok sørge for at få gjort kort proces med de alger og den evt. flisepest der huserer på dine fliser.

Efter en fliserens, vil dine fliser være blevet bragt tilbage til livet.

Vi står ved vores arbejde, og giver derfor 15 års garanti på rene fliser. Det kan du læse meget mere om i det næste afsnit her på siden. Har du brug for en snak, kontakt os på telefon eller e mail.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Fliserens med 15 års garanti til beboere i Gentofte

  Vi ved godt, at en fliserens er en investering. En investering i dine flisers helbred, og i det samlede indtryk som du gerne vil have din bolig til at udstråle. Det er noget der kan mærkes på humøret, og dét både for dig selv og for folk der kommer på visit.

  Derfor er der ingen grund til, at dine fliser kort tid efter en rensning igen bliver dækkede af grimme alger og plettet flisepest. Derfor tilbyder vi en efterbehandling – en imprægnering af dine fliser, så de altså holder sig rene året rundt.

  Denne service med fliserens i Gentofte, giver vi 15 års garanti på. Alt det kræver er bare, at du årligt bestiller en vedligeholdelsesrens fra os. Det klares hurtigere og billigere end den første fliserens.

  Vi kører også på opgaver i byerne Haslev, Faxe og Faxe Ladeplads.

  Miljøvenlighed står øverst på listen når vi taler fliserens

  Vi ser det som noget af det vigtigste overhovedet, at naturen og miljøet i og omkring Gentofte holdes sundt og rent til de fremtidige generationer der på et tidspunkt skal overtage byen.

  Derfor benytter vi os udelukkende af 100% bionedbrydelige sæber og væsker til vores fliserens. Det betyder at du får rene fliser, og kan holde din samvittighed sund og ren på samme tid.

  Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan du hurtigst muligt får fingrene i et uforpligtende tilbud på at få renset fliserne. Kender du allerede størrelsen på det areal der skal renses når du ringer, får du et tilbud med det samme.

  Er i flere på samme vej der har brug for en fliserensning? Gå sammen om en bestilling og spar penge på samme tid. Vi sparer nemlig penge på kørsel og benzin, og den besparelse ryger direkte tilbage til jer i form af en naborabat.

  Firmaerne i Gentofte er glade for aftaler om rene fliser

  Driver du erhverv i Gentofte, er det bestemt lige så vigtigt – hvis ikke vigtigere – at holde dine fliser rene og pæne. Udearealerne omkring din virksomhed er nemlig noget af det første kunder og andre forbipasserende ser når de kommer forbi.

  Formår du at udsende et look der oser af stil og en sans for detaljer, er handlen allerede godt fra start. Vi leverer altid en vis kvalitet, der ofte får folks kæber til at falde til jorden.

  Har du løbende opgaver der skal løses i og omkring dine bygningerne, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Lav en forespørgsel på et uforpligtende tilbud på en serviceaftale. Skriver du til os, hører du tilbage med en pris indenfor 24 timer.

  Skal det gå stærkt, skal du bare gribe knoglen og ringe – så har du prisen med det samme.