Fliserens Glumsø

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Du har fundet den bedste fliserens i Glumsø

Du behøver ikke lede længe efter en ordentlig fliserensning i Glumsø.

Vores kvalificerede medarbejdere står nemlig altid på spring til at give dig et uforpligtende tilbud så du kan få pæne fliser igen.

Efter mange års erfaring og utallige vellykkede rensninger i Glumsø, ved vi hvor meget en fliserens kan gøre for f.eks. din indkørsel og din have.

Dine fliser vil fremstå som nye, og det endda uden det skal koste dig en bondegård. Kontakt os pr. telefon eller send os en mail, og modtag dit individuelle tilbud på fliserensning i dag. Det koster ikke noget.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Rene fliser uden at det skal være for kompliceret

  Fliserens kan nogle gange virke uoverskuelig. Det er en udfordring mange husejere oplever på et tidspunkt. Hvilke produkter skal du bruge, og hvornår på året skal det gøres? Og hvordan skal det gøres? Disse svar ligger vi heldigvis inde med.

  Vores afdeling i Glumsø ved lige præcis hvor lang tid det vil tage at klare en given opgave, og også hvornår en algebehandling skal laves for at du får det bedst mulige resultat.

  Ser du, fliserens i Glumsø behøver slet ikke at være kompliceret. Alt du behøver at gøre, er at ringe til din lokale fliserensnings specialist.

  Så kommer vi og skurer dine fliser rene uden de store armbevægelser.

  Ønsker du at servicen bliver fortaget på et tidspunkt du ikke er hjemme, kan dette også sagtens lade sig gøre. Så længe du sørger for at det er let at komme til fliserne fortæller du os bare hvornår du ønsker at vi skal komme og udføre opgaven.

  Vi kører også på opgaver i byerne Næstved, Herlufmagle og Præstø.

  Vi har miljøet i fokus, så du kan have ren samvittighed

  Når fliserne ser værst ud, kan det godt ligne, at der skal nogle drøje midler i brug for at få dem rene igen. Derfor er det vigtigt at du vælger en service der også tænker på dette.

  Det er noget vi er yderst bevidste om specielt her i Glumsø, og fordi vi har så mange års erfaring ved vi heldigvis, hvordan man skal komme alger og andet skidt til livs, uden skadelige produkter.

  De væsker og sæber vi laver fliserens med, er 100% bionedbrydelige. Det betyder at bakterier i jorden sørger for, at de slemme og skadelige sæberester og kemikalier ikke trænger ned og forurener grundvandet i Glumsø og omegn.

  Få et uforpligtende tilbud på fliserens – det betaler sig

  Står du og mangler en professionel fliserenser til at klare en opgave, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vores afdeling i Glumsø kan kontaktes nærmest hele året rundt, og kan give dig et konkret tilbud du virkelig kan bruge til noget.

  De fleste tilbud afgives “på stedet”, enten over telefonen eller på mail. Er du erhvervskunde, eller har du en noget større opgave end normalt, kan det dog ske at vi kommer ud og ser på sagerne før du har dit skræddersyede tilbud i hånden.

  Ønsker du en langvarig og yderst holdbar behandling, vil vi forslå at du sammen med en fliserensning også får en imprægnering af dine fliser. En imprægnering er noget der laves efter vi først har renset dine fliser i bund.

  Imprægneringen af fliserne beskytter mod vind og vejr og er bestemt de få kroner værd som det nu engang koster. Det betyder at dine fliser vil holde sig pæne og rene i lang tid. Hele året rundt. Det giver smil og glade dage!