Fliserens Greve

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Vi er dine dygtige fliserens eksperter i Greve

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en fliserensning i Greve.

Vi er eksperter i fliserens, og har mange års erfaring indenfor fjernelse af alger/mos fra dine fliser. Vi udfører vores arbejde hurtigt men grundigt, og renser altid dine fliser helt i bund.

Efter algebehandling og fliserensning, anbefaler vi altid en imprægnering af dine fliser. Det betyder at fliserne får en coating der konstant holder alger og flisepest på afstand hele året rundt.

Vælger du denne service, kombineret med en årlig fliserens, giver vi 15 års garanti på rene fliser. Det kan man da kalde fuld valuta for pengene.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Tag din nabo i hånden og få professionel fliserens i Greve

  Kender du folk i Greve der også trænger til at få renset fliser, kan i med fordel kontakte os for at få et rigtigt godt tilbud på en samlet service. Det kalder vi for Naborabat. Rabatten på fliserens kan vi give, da vi sparer benzin på kun at skulle køre til Greve én gang. Den besparelse er den rabat som dig og dine naboer kan nyde glæde af. Dét og så rene fliser selvfølgelig.

  Hvis du på forhånd finder ud af, hvor mange kvadratmeter fliser der skal have en rensning og algebehandling, kan vi allerede i telefonen afgive vores tilbud. Vælger du at takke ja, er der bare tilbage at finde en dag hvor vi kommer og renser.

  På dagen skal du og dine naboer have sørget for, at de fliser det drejer sig om er frie for havemøbler eller befordringsmidler (hvis det drejer sig om indkørslen), så vores medarbejder let kan komme til.

  Vi kører også på opgaver i byerne Solrød Strand, Nærum og Holte.

  Miljøvenlig fliserens af bedste kvalitet

  Det vigtigste, når du skal vælge et firma der renser fliser, er at firmaet også har miljøvenligheden i øje når det gælder om at få dine fliser frie for alger, mos, flisepest og andet skidt.

  Det kan du være sikker på, at vi har. Vi benytter os nemlig kun af 100% bionedbrydelige væsker og sæber til vores fliserens. Det betyder at du får rene fliser uden af få pletter på samvittigheden.

  Vi ved nemlig at miljøet og naturen i og omkring Greve skal bibeholdes, så vi har noget flot og sundt at overlevere til de fremtidige generationer der skal arve området efter os.

  Derfor skal vi passe på både jorden og grundvandet.

  Kontakt os, hvis du vil vide mere om hvordan vi rengør dine fliser på den mest miljøvenlige måde. Du kan altid få en snak med os omkring dine bekymringer for naturen. Det er helt naturligt!

  Erhvervsfolk kan også få fliserens i Greve

  Noget andet vi har mange års erfaring med, er serviceaftaler til firmaer og erhverv. Kontakt os gerne for at høre mere om en skræddersyet løsning på fliserens og algebehandling til de fliser der byder dine gæster velkomne. Det er nemlig ofte derfor virksomhedsejere vælger at få foretaget en professionel fliserens på udearealerne omkring deres virksomheder og butikker.

  De smarte selvstændigt erhvervsdrivende, har nemlig fundet ud af, at den måde bygningerne rent visuelt præsenterer sig selv, smitter utroligt meget af på hvordan gæster opfatter firmaet.

  Det betyder mange gange, at vores arbejde kan have en direkte indvirkning på virksomhederne i Greves bundlinje og konvertering. Vi ved at vi kan gøre noget godt for dig.

  Vores arbejde for firmaer er nemlig værdsat over hele Sjælland.

  Ring til os i dag, og bliv fri for alger og mos hurtigst muligt. Vi er altid klar på at give dig et tilbud på fliserens i Greve og resten af Sjælland selvfølgeligt også. Gør dig selv en tjeneste – kontakt os.