Fliserens Herfølge

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Fliserens efter kunstens regler i Herfølge

En fliserens i Herfølge skal udføres efter alle kunstens regler. Kontakter du os kan du derfor være sikker på, at alle dine ønsker om rene og pæne fliser – frie for alger og flisepest – bliver opfyldt.

Vi leverer algebehandling af dine fliser, med helt op til 15 års garanti på rene fliser, hvis du vælger både at få dine fliser renset og imprægneret hos os.

Vi har mange års erfaring på området, og kører på opgaver i Herfølge og selvfølgelig også på hele Sjælland. Så uanset hvor du befinder dig, og hvad du skal have lavet på dine fliser, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Dine fliser fortjener at komme til live igen, og for den sags skyld også at fremstå som nye hele året rundt. Den oplevelse får du med vores yderst professionelle og gennemført grundige fliserens.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Du og din nabo i Herfølge får en samlet rabat på fliserens

  En fliserens i Herfølge har altid størst effekt når den ikke får lov til at stå alene. Hvis det kun er f.eks. din indkørsel der har rene fliser, så trækker din nabos gamle og trætte fliser måske lidt ned på det gode indtryk. Tag ham eller hende i hånden, og få bestilt en fliserens med naborabat.

  Den service er en af vores mest populærere. Det er den fordi, vi sparer penge på kørsel og den besparelse giver vi direkte retur til dig og dine naboer. Det eneste i skal gøre for at få renset jeres fliser er, hurtigt at måle op hvor mange kvadratmeter fliser det samlet drejer sig om.

  Med dette tal i hånden og en telefon til øret, får i vores bedste tilbud med det samme.

  Vælger i efterfølgende at bruge os til at imprægnere fliserne efter en endt fliserens, får i også 15 års garanti på rene fliser med i købet. Det betyder at jeres fliser er indbydende året rundt. Det gør også at flisernes levetid forlænges betydeligt ift. ubehandlede fliser.

  Vi kører også på opgaver i byerne Greve, Solrød Strand og Nærum.

  Miljøvenlig fliserens gør dine fliser og naturen en tjeneste

  Når du skal vælge et firma til at varetage din en fliserensning i Herfølge for dig, er det vigtigt at du vælger en udbyder der også har miljøet for øje. Der findes nemlig rigtig mange væsker derude der virkeligt er skadelige for miljøet og vores planet.

  Vi bruger kun 100% bionedbrydelige sæber og væsker, som vores jord selv kan nedbryde. Det betyder at dine fliser bliver rene og at du samtidigt kan have god samvittighed overfor naturen.

  Tror du at miljøvenlighed koster ekstra? Det gør den med garanti ikke her hos os. At behandle naturen med omtanke er en stor og vigtig del af vores professionelle service.

  En professionel fliserens vil gavne dit firmas image

  Driver du virksomhed i byen, og er dine fliser blevet slidte og grimme at se på? Så er en fliserens med garanti det der skal til for at dine udearealer igen kommer til at fremstå pæne og indbydende.

  Bestil en fliserens til dit firma i dag. Du kan endda lave en serviceaftale med os der både inkluderer den bedste rensning, en efterfølgende imprægnering samt en efterfølgende årlig rensning.

  På den måde får du den bedste pris og 15 års garanti på rene fliser. Det er der ikke mange andre der kan slå. Kontakt os endelig i dag, enten via telefon eller e mail, og så sørger vi for at du får præsenteret en kvalitetsbevidst løsning på fliserens.

  Dine fliser omkring din virksomhed, og dine potentielle kunder og samarbejdspartnere vil takke dig for det. Rene og pæne fliser udstråler nemlig professionalisme og stil. Det er noget folk der kommer på besøg helt sikkert, vil lægge mærke til.