Fliserens i Herlufmagle

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

En fliserens skal være lige til og professionel

Vores fliserensning i Herlufmagle er både lige til og professionel. Få rene fliser uden de store armbevægelser. Vores servicefolk står altid klar til at svare på telefonen eller over mail.

Herlufmagle er en af de byer hvor vi tit udfører fliserens. De kunder vi har i byen, er både glade for og tilfredse med vores arbejde. De ved nemlig hvad kvalitet er. Og det vil vi også rigtigt gerne vise dig.

En fliserens er nemlig ikke bare sund for fliserne, men også for dit og dine gæsters humør. Der er ikke nogen bedre følelse end når fliserne omkring et hus eller en virksomhed bare står skarpt i billedet.

Vi er sikre på, at vi yder den bedste service på egnen, til den helt rigtige pris. Kontakt os med det samme og modtag et tilbud så hurtigt som muligt.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Hvad kan du forvente af en fliserens fra os?

  Først og fremmest, kan du forvente at blive behandlet som var du vores eneste kunde. Vi sætter dine ønsker og behov øverst på listen, så du på din adresse i Herlufmagle får lige netop den gode fliserens du og dine fliser har brug for.

  Når du først har modtaget et uforpligtende tilbud og har takket ja, aftaler vi en dato hvor det passer dig at få besøg af en af vores kompetente medarbejdere.

  Vi ved godt at det ikke altid er lige nemt at finde tid til at få fliserne gjort pæne, og derfor tilbyder vi at klare opgaven mens du f.eks. er på arbejde.

  Alt det kræver af dig er, at der er fremkommeligt på de fliser du gerne vil have renset. Dette er en service mange kunder glædeligt benytter sig af, da de på den måde kan efterlade grimme fliser om morgenen, og komme hjem til pæne og lækre fliser til fyraften.

  Flotte fliser giver et godt førstehåndsindtryk, og danner tit grobund for rigtigt gode oplevelser. Det er altså ret uvurderligt at have rene, pæne og vedligeholdte fliser. Specielt også for de forskellige virksomheder der modtager kunder på adressen.

  Vi kører også på opgaver i byerne Præstø og Ringsted og Sorø.

  Vi tænker på miljøet – det håber vi også du gør

  Miljøet er noget vi i fællesskab skal værne om. Det gælder også når vi snakker fliserens. For at få rene fliser, findes der desværre mange produkter der både skader og forurener, fordi de indeholder ting der ikke kan nedbrydes af naturen.

  Det er heldigvis ikke tilfældet når du skal have en fliserens i Herlufmagle. Vi benytter os nemlig kun af 100% bionedbrydelige produkter. Så hos os får du altså renset dine fliser og din samvittighed på samme tid og det synes vi godt vi kan være stolte af.

  Den bedste fliserens er let at bestille og nem at holde

  Det kunne ikke være lettere at bestille en fliserens til din bolig eller til dit firma i Glumsø. Her på siden finder du både vores telefonnummer og en kontaktformular som du kan benytte dig af.

  Efter du har været i kontakt med en af vores medarbejdere, vil du modtage et tilbud som du forhåbentlig kan se idéen i at takke “ja tak” til.

  Herefter går vi i gang med at smukkeserer fliserne på din ejendom.

  Når du først har fået renset fliser, kan det godt ske at du gerne vil have pæne fliser et godt stykke ud i fremtiden. Det har vi taget højde for, så udover fliserens tilbyder vi også imprægnering.

  Det betyder at vi kan give dine fliser en efterbehandling – når først vi har renset dem i bund, der sikrer at flisepest og alger ikke kommer tilbage, et godt stykke ud i fremtiden.