Fliserens Holte

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Fliserens og imprægnering i byen Holte

Søger du en fliserensning i Holte, er vi det firma du bør henvende dig til. Vi har mange års erfaring med fliserens i området, hvor vi servicerer vores glade og tilfredse kunder fra Januar til December.

Det stykke arbejde du kan forvente at vi udfører på dine fliser, er både grundigt og professionelt. Vi mener nemlig at en vellykket fliserens skal kunne holde fliserne rene i mange år.

Vælger du derfor at købe den efterfølgende imprægnering af fliser som vi anbefaler, og som skal laves når først vi har renset dine fliser i bund, giver vi 15 års garanti på at du har rene fliser året rundt. Alt du skal gøre er at bestille imprægneringen og en årlig vedligeholdelsesrens.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Vi giver naborabat på fliserens i Holte

  Tag gerne kontakt for at høre om mulighederne for at få et uforpligtende tilbud på naborabat. Får du og en nabo renset fliser på samme dag, sparer vi, ved kun at skulle køre til Holte én gang, penge på både kørsel og benzin. Besparelsen lader vi selvfølgelig komme jer til gode som en flot og samlet rabat på den bestilte fliserens.

  Det vil sige at du og din nabo (eller dine naboer) altså kan få en rensning af fliser til en utrolig god pris. Vi går aldrig på kompromis med den fliserens vi udfører i Holte, og du kan regne med at dine fliser både er frie for alger, mos og flisepest når vi kører igen.

  Når du bestiller rene fliser til dig og din nabo, vil vi på forhånd bede jer om at måle op hvor mange kvadratmeter fliser der skal have en solid rensning. Når vi kender arealet på fliserne, kan vi langt hurtigere komme med en pris der kan bruges til noget. De fleste gange giver vi prisen direkte i telefonen ved den første kontakt.

  Vi kører også på opgaver i byerne Virum, Gentofte og Haslev.

  Serviceaftaler på fliserens er meget populære i Holte

  Erhvervslivet i byen er utroligt glade for de services og det arbejde vi ligger for dagen. En fliserens til din firmaadresse giver nemlig nogle skjulte fordele. Udover at det selvfølgeligt ser pænt ud med rene or nydelige fliser, giver det også en fordel når det kommer til kunde- og partner besøg.

  Når dine fliser og udearealer udstråler at der er styr på tingene, vil det automatisk smitte af på det gode indtryk dit firmas gæster vil få af virksomheden. Fliserens til erhverv behøver ikke at være så kompliceret som de fleste går og tror.

  Vi tager gerne en snak om dine specifikke behov, og laver derefter en skræddersyet serviceaftale med dig. Normalt inkluderer en sådan aftale en initial fliserens, der renser fliserne frie for flisepest, alger, most o. lign. og en efterfølgende imprægnering der sikrer at fliserne er rene hele året rundt.

  Det vil vi godt give garanti på.

  Miljøvenlig fliserens giver dig god samvittighed

  Uanset om du er bolig- eller virksomhedsejer i Holte, er det vigtigt at det firma du vælger til at varetage det stykke arbejde der omhandler rengøringen af dine fliser, også tænker på miljøet.

  Vælger du os, kan du være sikker på, at de sæber og væsker vi benytter i vores fliserens skåner miljøet – og det selvfølgelig uden at skåne de alger og den flisepest der vokser på og skader fliserne. De midler vi bruger, er nemlig 100% bionedbrydelige, så jorden, naturen og grundvandet i Holte ikke lider last, når du får rene fliser.

  Vores betænkelige team tænker meget på dette mens du får renset fliser.

  Har du spørgsmål er du derfor mere end velkommen til at tage kontakt, enten over telefon, e mail eller vha. vores kontakt formular. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.