Fliserens Køge

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Få renset fliser og smil på læben samtidigt

En fliserensning i Køge behøver hverken at være dyrt eller kompliceret. Vi hjælper dig med at få en professionel fliserens fuld af kvalitet.

Efter en fliserens, vil dine fliser få nyt liv, og komme til at se ud som nye fra fabrikken igen. Det giver god stemning og godt humør når du ser på dem.

Vores mange kunder, der har fået en fliserens i Køge, er rigtigt glade for den service og den behandling de modtager fra os. Derfor skal du endelig ikke holde igen med at udbede et uforpligtende tilbud.

Det kan selvfølgelig også godt være at du først vil vide mere om vores priser inden du bestiller en fliserens eller en algebehandling ud til 4600 Køge.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Hvorfor få en fliserens fra os?

  Dine fliser er noget af det første du og dine gæster ser på din grund. Derfor mener vi, at det er vigtigt at det både er pænt og rent. Med det mener vi selvfølgelig fliser der er frie for mos og alger.

  Alger kan være et rigtigt stort problem for dine ude arealer.

  Specielt fliserne bliver hårdt ramt pga. af de mange små hakker og ujævnheder i flisen, hvor alge rigtigt kan gro sig fast. Det gør både fliserne glatte og grimme at se på.

  Det problem kan du heldigvis hurtigt komme til livs med en professionel fliserens. Ved at bestille os til at klare din fliserens i Køge, kan du endda læne dig tilbage og se det ske, sådan helt automatisk.

  Efter en endt fliserens, vil vi anbefale at du også tilkøber en kvalitets imprægnering af dine fliser. Med en imprægnering får fliser en specielt dækkende coating, der sørger for at de holder sig frie for alger og flisepest hele året rundt.

  Denne behandling vil vi helst udføre samme dag som fliserensningen. På den måde kan du hurtigt komme til at tage din skinnende rene indkørsel eller terrasse i brug.

  Vi kører også på opgaver i byerne Bagsværd, Herlev og Lyngby.

  Hvordan foregår hele processen med at få renset fliser?

  For at komme i gang, skal du bare kontakte os. For at vi kan give dig et tilbud direkte i telefonen (eller over mail), kan du med fordel måle op hvor mange kvadratmeter fliser der skal renses.

  Har du det tal parat, får du et tilbud med det samme.

  Dog kan der være opgaver hvor en fliserens er mere kompliceret. Derfor kan det godt være vi enten skal regne lidt på det, eller ud og besigte dit udeareal.

  Det kan heldigvis klares uden at du behøver at være hjemme. Vi kører tit ud på opgaver der drejer sig om fliserens i Køge, så en af vores medarbejdere kan hurtigt svinge ind forbi og få syn for sagen.

  Driver du erhverv i Køge, kan du få bugt med alger hos os

  At det er vigtigt for et firma at have rene fliser, er en underdrivelse. Det er noget vores kunder for længe siden har indset. De mener at den service vi tilbyder, er med til at skabe gode oplevelser for deres kunder, så snart de kører op til virksomhedens bygning.

  Vores erhvervsmedarbejdere står altid klar til at lave en aftale med dig og dit firma. Skal du have renset fliser i bund lige inden et kundebesøg, eller er det en ordning du gerne vil have til at køre løbende? Sig endelig til! Vi tilbyder en rigtig god serviceaftale til erhvervslivet i Køge, hvor både fliserens, algebehandling og efterfølgende imprægnering kan indgå – så dine fliser altid kan fremstå pæne, frie for alger og nydelige.