Fliserens Lundby

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Få den helt klart bedste fliserens i Lundby

Vi laver helt klart den bedste fliserensning i Lundby. Vores professionelle team ved nemlig hvordan fliserne skal renses helt i bund, og dét uden at de samtidigt skader miljøet i og omkring Lundby.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på fliserens, er det bare at tage kontakt og give os besked. Det kan du gøre ved enten at bruge din telefon, vores kontakt formular her på siden, eller ved at sende os en e mail.

Hvis du gerne vil have lidt mere end bare en enkeltstående fliserens, kan du med fordel vælge at få en efterfølgende imprægnering af dine fliser. På den måde sikrer du, at du har rene fliser året rundt.

Det giver vi gerne 15 års garanti på.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Gå flere naboer sammen om fliserens og få rabat

  En fliserens er altid pænest, hvis det ikke kun er dine fliser der bliver renset. Derfor kan du med fordel gå sammen med flere af dine naboer, så i på den måde kan opnå et samlet indtryk af idyl og orden på jeres vej eller i hele jeres boligkvarter.

  Ikke nok med det, giver vi naborabat til dem der vælger at få lavet fliserens i Lundby på denne måde. Går i flere sammen, behøver vi nemlig kun at køre afsted én gang.

  Det sparer på vores udgifter til benzin og anden kørsel.

  Den besparelse giver vi selvfølgelig videre til jer, så i kan få den samlede fliserens til en rigtig fordelagtig pris. Alt du skal gøre når du bestiller hos os, er at nævne at dine naboer (eller familie og bekendte) også gerne vil have renset og algebehandlet fliser på samme dag som dig.

  Når du ringer efter et tilbud, eller sender en forespørgsel på e mail, bedes du på forhånd have afklaret hvor mange kvadratmeter flise der skal renses. På den måde kan vi hurtig og korrekt få afgivet tilbuddet, så du kan vurdere om vi er den rette virksomhed til at udføre arbejdet for dig.

  Vi kører også på opgaver i byerne Tappernøje, Herfølge og Greve.

  Driver du erhverv i Lundby?

  Selvstændige og erhvervsfolk i byen behøver ikke tro, at en professionel fliserens kun er for de private boligejere. Vi tilbyder nemlig en speciel serviceaftale til erhvervslivet i Lundby og til resten af København for den sags skyld – det er bare om at spørge.

  Kunne du derfor godt tænke dig, at flisearealerne omkring din virksomhed fremstår pæne, nydelige og imødekomne overfor potentielle kunder, leverandører eller samarbejdspartnere, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

  En serviceaftale kunne f.eks. bestå af en forudgående fliserens der fjerner mos, alger og flisepest og kommer helt i dybden, en efterfølgende algebehandling og imprægnering af fliserne, der holder skidt væk hele året rundt, og til slut en årlig fliserens hvor fliserne bliver shinet op.

  Vælger du denne løsning, er der, som før nævnt, 15 års garanti på rene fliser.

  Vi går aldrig på kompromis når det gælder miljøet

  Vi sætter altid miljøet højt når det kommer til behandling af fliser. Det er vigtigt for os, at de sæber og væsker vi benytter os af, altid er bionedbrydelige og derfor ikke gør skade på naturen.

  At væskerne er bionedbrydelige betyder, at jorden selv formår at nedbryde rensemidlerne, før de når at påvirke og forurene dét grundvand vi skal give videre til fremtidige generationer i byen.

  Kunne du altså tænke dig at få renset fliser af et firma der lover både rene udearealer og ren samvittighed, så kontakt en af vores professionelle medarbejdere i dag.

  Vi sidder klar ved telefon og mail for at tage kærligt hånd om din forespørgsel. Tag kontakt til os i dag, så vil vi satse på, at du har rene fliser i morgen (hvis det selvfølgeligt passer ind i din kalender).