Fliserens i Lyngby

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Professionel fliserens er lige om hjørnet

Leder du efter en fliserensning i Lyngby eller Kongens Lyngby, gør du klogt i at læse videre her. Fliserens er nemlig vores speciale. Vores priser er yders konkurrencedygtige og et professionelt mandskab står altid parat.

Vi ved at folk i Lyngby sætter stor pris på, at deres fliser omkring deres hjem eller virksomheder ser ordentlige og velholdte ud. Derfor tilbyder vi både algebehandling og imprægnering, så dine fliser kan komme tilbage til livet.

Skriv til os og modtag et tilbud hurtigst muligt. Vi svarer typisk inden for samme dag, hvis vi modtager din forespørgsel inden fyraften. Skal det gå stærkt, kan du altid ringe til os. Vi har telefonen i lommen hele dagen, og svarer med det samme på opkald fra kunder i Lyngby og Kongens Lyngby.

Skulle vi misse et opkald, er det fordi vi renser fliser, og du kan være sikker på, at vi ringer tilbage så snart vi har afsluttet arbejdet og tørret hænder.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Vælg en fliserens der passer godt på miljøet

  Dine fliser fortjener en fliserens af høj kvalitet. Jorden under de fliser fortjener samtidigt, at de sæber og væsker der bliver renset med, både er skånsomme og bionedbrydelige.

  Vælger du vores fliserens til folk i Lyngby og Kongens Lyngby, kan du være sikker på, at alle forskrifter for en miljøvenlig service bliver overholdt. Til vores algebehandling har vi valgt at benytte organiske midler, som jorden altså selv formår at nedbryde – inden noget som helst skadeligt kan ødelægge den omkringliggende natur eller vores værdifulde grundvand.

  Det er altså muligt at få rene fliser og ren samvittighed på samme tid. Det håber vi at du kan se idéen i, og at du vælger at få renset dine fliser hos os.

  Vi vil i hvert tilfælde gerne hjælpe både dig og miljøet.

  Vi kører også på opgaver i byerne Skovlunde, Vordingborg og Værløse.

  Naborabat på fliserens giver flotte nabolag i Lyngby

  Det er vores erfaring, at får ét hus i nabolaget først lavet en fliserens, kommer der flere bestillinger fra samme området. Kan vi undgå at skulle køre ud til fliserens det samme sted over flere omgange, sparer vi både tid og penge. Den besparelse vil vi gerne give videre til vores kunder der bestiller flere fliserensninger på samme ordre.

  Bestiller du og et par naboer (eller så mange der har lyst) derfor fliserens sammen, kan i nemt opnå noget naborabat. Det kan varmt anbefales, da i på den måde får jeres fliser til at fremstå som nye, og derved signalerer et udtryk ud til omverdenen om, at i altså har styr på jeres stil i kvarteret.

  Vi vil bestræbe os på at nå de fleste nabobestillinger på samme dag. Dog kan det selvfølgelig blive nødvendigt at dele arbejdet op over et par dage, hvis i f.eks. er 10 naboer der bestiller fliserens.

  Serviceaftaler til firmaer i Lyngby og Kongens Lyngby

  Rene fliser er vigtige for at potentielle kunder og leverandører oplever virksomhederne i Lyngby på en god måde. Det rigtige førstehåndsindtryk hjælper altid med at få de gode ordrer i hus.

  Skal du have lavet en fliserens på fliserne omkring dit firma, behøver du ikke være bleg for at kontakte os. Vi har stor erfaring med service aftaler i området, og kan til hver en tid kigge forbi og afgive et uforpligtende tilbud.

  Dine fliser kan igen blive så gode som nye efter bare én enkelt rens, og med vores efterspurgte imprægnering sikrer vi at mos og alger holder sig væk hele året rundt.