Fliserens i Mern

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Få flotte fliser hele året rundt i Mern

Leder du efter en fliserensning i Mern, er du helt klart landet på den rigtige hjemmeside. Det er nemlig vores fornemste opgave at udføre fliserens for vores kunder i og omkring byen.

Er alger og mos gået hen og blevet et kæmpe problem for dig og dine fliser? Det er et problem som mange i Mern, og på Sjælland og i resten af Danmark generelt, er kendt med, og her vil en professionel fliserens bestemt hjælpe.

Efter en fliserens i Mern og efter en evt. imprægnering og algebehandling, vil dine fliser stort set komme til at fremstå som nye.

Vælger du efterfølgende at få den imprægnering af fliserne som vi selvfølgelig anbefaler, giver vi 15 års garanti på rene fliser. Det vil altså sige at dine fliser holder sig rene året rundt.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Hvad koster en rensning af fliser så?

  “Hvad koster det at få rene fliser” er et spørgsmål der skal stå højt på listen når man overvejer at bestille en fliserens fra et professionelt firma. Det vil vi gerne svare dig på så hurtigt som muligt.

  Vi skal bare bruge lidt info først:

  Ved du hvor mange kvadratmeter det drejer sig om, kan du ringe til os og få et uforpligtende tilbud direkte over telefonen. Du kan også udfylde skemaet her på siden, og så vender vi tilbage inden for 24 timer med et tilbud der slår benene væk under dig.

  Send en forespørgsel afsted, så kan du snart glæde dig over at dine fliser snart bliver renset og evt. også får en imprægnering af et firma der har rigtigt mange års erfaring på området.

  Vi kører også på opgaver i byerne Lundby, Tappernøje og Herfølge.

  Kan mig og min nabo gå sammen om at få rene fliser?

  Selvfølgelig kan I det! Det er ingen tvivl om, at jo færre gange vi snak tanke bilen, jo billigere er det for os at udføre fliserens for vores kunder. Det betyder, at skal vi kun køre én gang til Mern for f.eks. at ordne dine og din nabos fliser, er der nogle penge tilovers på bundlinjen.

  De penge (selve besparelsen), vil vi gerne lade gå videre til jer når i går flere sammen om fliserens og efterfølgende imprægnering – hvis I har lyst til at få flere års garanti på rene fliser. Vi kalder den service for Naborabat, og den er rigtig populær.

  Du og dine fliser kommer ikke til at gå på kompromis med kvaliteten, du sparer bare penge.

  En anden bonus ved, at i er flere der går sammen om en fliserens, er at i som en samlet enhed på vejen, giver et bedre indtryk på folk der kommer forbi, hvis så mange indkørsler og terrasser som muligt fremstår med skinnende rene fliser.

  Det er altså fuld valuta for pengene når alle husene på vejen har en idé om hvad god stil er.

  Bestil en professionel fliserens til dit firma i Mern

  Rensning af fliser er heldigvis ikke kun forbeholdt for de private hjem og boliger i byen.

  Er du erhvervsdrivende, kan dine fliser jo også sagtens trænge til en kærlig rensning og efterfølgende imprægnering. Ring til os i dag og lav en serviceaftale med os omkring fliserens.

  Det er vi sikre på at du ikke vil fortryde. Rene og nydelige fliser omkring indgangspartiet til din bygning giver nemlig et rigtigt godt førstehåndsindtryk på potentielle kunder.

  Som før nævnt, kan en serviceaftale også indeholde imprægnering af dine fliser. Det betyder at fliserne holder sig frie for alger/mos året rundt. Det giver vi 15 års garanti på. På den måde giver en fliserens fuld valuta for pengene.

  Hold dig ikke tilbage for at kontakte os i dag. Så har du et tilbud på rensning af fliser i morgen.