Fliserens i Præstø

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Bring udelivet tilbage med en god fliserens

En professionel og miljøvenlig fliserensning i Præstø vil uden tvivl sætte et stort smil på læberne på de fleste borgere i byen. De mener nemlig, at rene
og pæne fliser gør utroligt meget for husene i området.

For at en fliserens kan betragtes som værende god, er det vigtigt at hele processen fra tilbudsindhentning til leveret service bare spiller. I Præstø, sørger vi for, at du som kunde oplever dette. Og mere til!

Det skader aldrig at modtage et uforpligtende tilbud, så du fra første parket kan opleve hvad vi – og vores kunder – mener udgør en kvalitetsbevidst og effektiv fliserens fra start til slut.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Hvad skal jeg tænke over før jeg får et tilbud på fliserens?

  Det kræver ikke meget at få et tilbud. Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi stiller dig de rigtige spørgsmål og får afdækket dit reelle behov første gang vi enten taler eller skriver sammen.

  For at gøre processen lettere og mere konkret, kan det være en fordel at du på forhånd ved hvor mange kvadratmeter der ca. skal have en fliserens inden du tager kontakt pr. telefon eller mail.

  På den måde slipper du for, for megen korrespondance, og vil i 9 ud af 10 tilfælde kunne modtage et tilbud direkte i telefonen efter din første henvendelse.

  Det betyder at du hurtigere kan få dine fliser renset.

  Ønsker du at takke ja til vores tilbud, er næste skridt egentlig bare at læne dig tilbage. Snart vil du kunne nyde udsynet til rene og ikke mindst pæne fliser i din indkørsel eller på din terrasse.

  En enkelt ting du skal være opmærksom på, efter du har bestilt en fliserens hos os er, at området hvor vi skal rense fliser skal være ryddet og tilgængeligt til den aftale dato.

  Du behøver ikke at være hjemme imens vi udfører arbejdet, du kan passe dine daglige gøremål rundt om i Præstø og glæde dig over at komme hjem til rene fliser.

  Vi kører også på opgaver i byerne Ringsted, Sorø og Tureby.

  En god fliserens holder længere med en imprægnering

  Skal du have lavet en fliserens i Præstø og omegn, vil vi varmt anbefale dig også at få imprægneret dine fliser med det samme. Derved sikrer du dig at mos, alger, flisepest og andet skidt holder sig langt væk fra dine fliser – i lang tid.

  Imprægneringen kræver, at du først har fået lavet en fliserens der virkelig går i dybden så dine fliser er helt rene. Heldigvis, er det lige præcis den service vi tilbyder alle vores kunder i Præstø.

  Mange tror, at man skal bruge specielt skrappe midler for at kunne holde sine fliser rene i længere perioder ad gangen. Vi modbeviser på baggrund af mange års erfaring denne påstand til UG.

  Miljøvenlige produkter er altid at fortrække

  En fliserens fra vores firma, bliver derfor udført med midler der både er bionedbrydelige og skånsomme for miljøet. Specielt i 4720 Præstø er dette vigtigt, da vi på den måde undgår at forurene det dyrebare grundvand i området.

  Dine fliser bliver så rene som hvis vi benyttede stærke kemikalieprodukter. Ved at bruge miljøvenlige rengøringsmidler, sikrer vi at den gode samvittighed får lov til at skinne igennem.

  Er du blevet enig med dig selv om, at en fliserens er det du og dine fliser har behov for, er det bare med at tage kontakt så du hurtigst muligt kan få fjernet alger, flisepest og mos.

  Er du stadig i tvivl, skal du også bare ringe eller skrive. Vi sidder altid klar ved telefonen – og selvfølgelig også på mail – til at svare på spørgsmål og modtage ordre.