Fliserens Rønnede

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Modtag et tilbud på din fliserens i Rønnede

Har du behov for en professionel fliserens i Rønnede, vil dine fliser takke dig for at have valgt at besøge vores hjemmeside.

Kom mos og alger til livs blot ved at kontakte os og lave en aftale. Du får selvfølgelig altid et uforpligtende tilbud først, så der ikke bliver noget om uforudsete udgifter på din fliserens.

Du kan ringe til os pr. telefon eller sende os en e-mail.

Et tilbud bliver så vidt som muligt afgivet direkte i telefonen, men gælder det specialopgaver eller noget der er særligt svært at forklare, er vi nødt til at komme forbi for at være præcise i det tilbud vi giver dig på fliserens.

Vi kører tit i området, så hvis du bare giver os adressen, kan vi endda besigte dine fliser uden du nødvendigvis behøver at være til stede. Det er op til dig.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  En miljøvenlig fliserens er den bedste fliserens

  Vi priser vi os stolte af at kunne tilbyde både dig og dine fliser en fliserens der ikke bare virker, men også på samme tid er miljøvenlige. Du kan altid regne med, at den fliserens du bestiller, bygger på omtanke og de rette forholdsregler.

  Vi bruger nemlig kun de mest skånsomme midler, der både er gode ved dine planter i haven og ved vores grundvand. Det er vigtigt at vi holder vores vand rent på hele Sjælland. Det kommer helt sikkert de efterfølgende generationer til gode.

  Vil du have rene fliser og ren samvittighed skal du derfor vælge os til din fliserens.

  Vi har mange årserfaring med at holde miljøet både sundt og rent. Det vil du kunne se på vores billeder og læse på vores anmeldelser rundt på siden. Vi sørger for at rydde op efter os når vi forlader din bolig, så der ikke ligger materialer og flyder. Hvad mere kan man ønske sig?

  Lige ud over rene fliser selvfølgelig.

  Vi kører også på opgaver i byerne Glumsø, Næstved og Herlufmagle.

  Hurtig service er vores speciale både til hjem og firma

  Mange kunne godt tro, at fliserens er en omstændig opgave. Det kan det også være, men vores personale er uddannede i lige netop at varetage denne slags opgaver.

  Vi arbejder hurtigt og uden at forstyrre. Du behøver sådanset faktisk slet ikke være hjemme mens vi klarer ærterne. Så snart vi har fået kortlagt opgaven, og du selvfølgelig har takket ja til vores tilbud på fliserensning, kan vi gå i gang.

  Vi får aftalt en dato der passer med dig og på aftalte dato kommer vi forbi og ordner dine fliser. Den service vi tilbyder, er vores nuværende kunder i byen rigtigt glade for, da de ikke behøver at gøre plads i kalenderen for at få rene fliser.

  Er du erhvervskunde, kommer vi selvfølgelig på besøg i arbejdstiden så du løbende kan godkende vores arbejde hvis du måtte ønske det. En fliserens til erhvervsfolk hjælper på det overordnede udtryk dit firma sender til omverdenen.

  Der er ikke noget værre for en kunde end at rulle op til en virksomhed der ikke har fået renset fliser siden 2. verdenskrig. Derfor burde du som seriøs forretningsmand bruge lidt penge på en fliserens.

  Hvad skal du tænke på før fliserenseren kommer?

  Forud for vores besøg og for vores fliserensning i Rønnede, er der selvfølgelig nogle ting der skal være på plads, da det er svært at lave en ordentlig fliserens hvis vi ikke kan komme til fliserne.

  Derfor beder vi dig fjerne havemøbler, fodtøj og lignende der kan blokere vores adgang. Har du ting stående der ikke tåler specielt meget vand, skal du også flytte dem af vejen.

  Mere end det kræver det faktisk ikke.

  Når disse forudsætninger er mødt, er der bare for dig at læne dig trygt tilbage og vide dig sikker på, at en kvalitets algebehandling og fliserens er under vejs.