Fliserens Skovlunde

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Kompromisløs fliserens til folket i Skovlunde

Efterspørgslen på fliserens i Skovlunde er stor. Det er derfor forståeligt, at du er kommet forbi denne side i din jagt på den bedste og mest kvalitetsbevidste fliserens du kan få i hele området.

Vi har mange års erfaring med fliserens og algebehandling. Vi kan sørge for, at dine fliser kommer til at se lige så pæne ud, som var de nylagte. Det er et look mange i Skovlunde godt kunne tænke sig.

Vores professionelle medarbejdere leverer altid en kompromisløs service der kan uden tvivl kan konkurrere med andre priser på markedet.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Få rene fliser og pas på miljøet i Skovlunde

  Tit og ofte, bruges der skrappe og skadelige midler når der udføres en fliserens. Du skal derfor være ekstra opmærksom når du overvejer hvilket firma der skal hyres til at varetage denne opgave.

  Vælger du at bruge os til at arbejde på dine fliser i Skovlunde, kan du være helt rolig. Vi benytter nemlig kun 100% bionedbrydelige sæber og væsker, så vi skåner miljøet mens du får rene fliser.

  Vi kører også på opgaver i byerne Vordingborg, Værløse og Ballerup.

  Er i flere der efterspørger en fliserensning i Skovlunde?

  Så har vi den perfekte løsning og et rigtigt godt tilbud til jer. Vi har nemlig gjort det muligt for naboer at få naborabat hvis der bestilles mere en én fliserens ad gangen.

  Nu hedder det naborabat, men har du et familiemedlem eller en ven der bor i samme område som dig, kan vi også sagtens finde ud af nogle gode priser til jeg hvis i går sammen om en bestilling.

  Ønsker i alle sammen, at jeres fliser skal fremstå pæne og rene hele året rundt, anbefaler vi at i tilkøber en imprægnering af jeres fliser. Den skal laves efter selve fliserensen, man kan sagtens klares på samme dag. En imprægnering er en speciel coating vi påfører jeres fliser. Det hjælper med til at mos og alger ikke kan sætte sig fast og begynde at gro. Vi mener helt klart at i på denne måde får mest fliserens for pengene!

  Fliserens er ikke kun for private i Skovlunde

  Er du virksomhedsejer, og har du læst ovenstående, kunne du måske fristes til at tænke at vi kun rengør fliser for privatfolket i Skovlunde. Det er bestemt ikke tilfældet. Vi har mange års erfaring med at indgå serviceaftaler med firmaer og virksomheder der ønsker at gøre et godt og solidt førstehåndsindtryk på kunder og samarbejdspartnere der besøger deres domicil i Skovlunde.

  Med en serviceaftale vil dine fliser omkring dine bygninger regelmæssigt blive renset og holdt frie for alger o. lign. Mangler der fugesand efter en behandling, vil vi selvfølgelig fylde fugerne op igen.

  Det kan alt sammen indgå i aftalen. Det er blot at tage en snak med os om dine behov, og så skal vi nok få lavet et tilbud til jer, der siger ”spar to” på både pris og kvalitet.

  Kontakt os i dag, så har du rene fliser i morgen

  Vi kører tit til Skovlunde, så har du brug for at få renset fliserne hurtigt, skal du bare ringe til os. Vi kan selvfølgelig ikke garantere at der er hul i kalenderen, men har du en hastesag skal vi gøre alt i vores magt for at presse dig ind.

  Har du ikke så travlt, har du altid mulighed for at sende os en mail, eller bruge kontakt formularen her på siden. Så modtager du et tilbud inden for ganske kort tid.

  For at gøre processen nemmere, og det værende uanset om du ringer eller skriver til os, vil du være bedst tjent med på forhånd at vide hvor mange kvadratmeter der skal renses for f.eks. flisepest.

  Ved du dét, kan du få et tilbud med det samme uden alt for meget frem og tilbage.