Fliserens Solrød Strand

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Det rigtige sted for fliserens i Solrød Strand

Er du kommet til denne hjemmeside, fordi du leder efter en fliserensning i Solrød Strand? Så kan du glæde dig over at du er landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder nemlig fliserens af højeste kvalitet.

2680 Solrød Strand er et sted vi besøger ofte, for bl.a. at lave fliserens for vores kunder i byen. Dine fliser vil takke dig efter at have været serviceret af en af vores friske medarbejdere.

Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud på dine opgaver, og ingen opgave er for lille til os. Trænger dine fliser til en rensning så tag endelig kontakt enten på telefon eller over e mail.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Få en fliserens der skåner miljøet i Solrød

  Vores fliserens i Solrød Strand er baseret på miljøvenlige produkter. Vi ved nemlig godt hvor vigtigt det er for byens indbyggere at bevare naturen til fremtidige generationer.

  Derfor bruger vi kun 100% bionedbrydelige væsker og sæber til vores fliserens. Dine fliser bliver rene og holdt fri for mos og alger med en efterfølgende imprægnering, uden at det skal være på bekostning af vores kære natur som jo skal holde i mange år frem.

  Vælger du at få imprægneringen efter endt algebehandling af dine fliser, giver vi 15 års garanti på rene fliser. Det eneste det kræver er at du én gang årligt får en vedligeholdende fliserens.

  Kontakt vores smilende medarbejdere i dag, og hør mere om dine muligheder for hurtigt at få pæne og rene fliser, der er frie for skidt og flisepest. Vi ved det skal gå stærkt, så vi er klar til at rykke ud.

  Vi kører også på opgaver i byerne Nærum, Holte og Virum.

  Naborabat er værd at få, når det gælder fliserens i Solrød

  Har både du og din nabo behov for en algebehandling der giver rene fliser året rundt? Og vidste i, at der faktisk er penge at hente hvis i slår jer sammen og får renset jeres fliser på samme dag? I kan nemlig opnå naborabat hvis i går to eller flere sammen om en bestilling. Vi sparer både tid på kørsel og penge på benzin, og den besparelse vil vi gerne give tilbage til vores kunder. Til dig og din nabo.

  Den der laver bestillingen hos os, skal på forhånd finde ud af, hvor mange m2 det samlet drejer sig om. På den måde kan en af vores kompetente medarbejdere hurtigt udregne en pris til jer.

  Bliver aftalen lavet, skal i på den aftalte dag bare sørge for, at fliserne der skal renses, står frie for ting. Det kan f.eks. være havemøbler, cykler, biler o. lign. alt efter hvor i der skal renses.

  Kan vi komme til, skal vi nok sørge for at du og naboerne bliver glade og tilfredse.

  I behøver ikke engang være hjemme til rensningen når alt er aftalt på forhånd. I kan ordne dagens gøremål, og vende hjem til genoplivede fliser. Kontakt os i dag, vi kan træffes på både telefon og e mail. Vi svarer typisk tilbage samme dag vi modtager din besked!

  Erhvervsfolk kan også få fliserens i Greve

  Står du som virksomhedsejer i Solrød, og skal til at have gæster eller afholde et event? Ønsker du at udearealerne omkring dit firma udstråler samme ordenssans som dig og dine medarbejdere?

  Kontakt os for at får lavet en fliserens og algebehandling af dine fliser med det samme. Pæne og velholdte fliser er med til at sikre et rigtigt godt førstehåndsindtryk overfor potentielle kunder og partnere. Erhvervskunder i Solrød har altid muligheden for at indgå en fordelagtig serviceaftale.

  Det kunne f.eks. være en fliserens med tilhørende imprægnering samt en årlig vedligeholdelses rens. Lige som til de private i Solrød, giver vi på baggrund af førnævnte aftale også din virksomhed garanti for 15 år med rene fliser hvis du vælger denne løsning.