Fliserens Sorø

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Vi kommer helt i dybden med din fliserens

Er du på udkig efter et firma der kan lave en fliserens i Sorø, behøver du ikke lede længere. Vi klarer opgaven – både i Sorø og på hele Sjælland.

Bestiller du en fliserensning eller en algebehandling hos os, kan du være sikker på et perfekt resultat. Og det hver eneste gang du skal have fjernet alger og andet skidt fra dine fliser.

Vores medarbejdere er specialister i at lave en fliserens og tilhørende algebehandling der kommer helt i dybden på fliserne. Og med en ekstra imprægnering, sikrer du dig at f.eks. flisepest holder sig væk hele året rundt.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Vores fliserens i Sorø går ikke på kompromis med miljøet

  At få fjernet alger osv. fra sine fliser, kan i mange tilfælde godt gå hen og kræve stærke kemikalier for at resultatet bliver vellykket. Det er heldigvis ikke, og under ingen omstændigheder, gældende hos fliserensninger bestilt hos os.

  Vores fliserens og algebehandling udføres nemlig med miljøvenlige og 100% bionedbrydelige væsker og sæber. På den måde sikrer vi rene fliser og ren samvittighed til borgerne i Sorø.

  Når du ringer eller skriver til os for at bestille en fliserens eller algebehandling, anbefaler vi at du nogenlunde ved hvor mange kvadratmeter der skal renses eller behandles. Kan du pejle os ind på et ca. areal, kan vi 9 ud af 10 gange give dig en pris direkte ved første kontakt.

  Det betyder at du lynhurtigt kan få en afklaring på, om det er os der skal varetage din rensning, og få dine fliser tilbage til en så god som ny stand igen.

  Vi kører også på opgaver i byerne Tureby, Køge og Bagsværd.

  Hvordan skal du klargøre dit hjem forud for en fliserens?

  Som udgangspunkt, er det eneste du skal gøre før vi kommer på besøg at rydde det område hvor fliserensen skal udføres. Det kan f.eks. være havemøbler der skal flyttes fra terrassen, eller cykler og biler der skal køres væk fra indkørslen. Når først området er ledigt kan du slappe af og nyde at du snart har rene fliser.

  På selve dagen hvor arbejdet skal udføres, behøver du ikke engang være hjemme så længe vi kan tilgå fliserne. Det er mange af vores kunder i Sorø glade for, fordi de kan passe deres arbejde og komme hjem til lækre fliser.

  Fliserens til erhverv kommer hurtigt forretningen til gode

  Er du virksomhedsejer i Sorø, kender du helt sikker til problemet: Du skal have mulige kunder på besøg i næste uge, og fliserne rundt om din virksomhed ligner noget der er løgn. Hvad gør du?

  Du ringer eller skriver selvfølgelig til os og laver en firmaaftale på fliserens. På den måde sikrer du dig at dine fliser altid fremstår pæne og ordentlige. I dine kunders underbevidsthed signalerer det, at din virksomhed også er pæn or ordentlig. Det gode førstehåndsindtryk er uvurderligt.

  Vores professionelle medarbejder kommer til din firmaadresse og udfører stort set ubemærket deres arbejder med at fjerne mos og alger fra dine fliser. Fliserens skal være grundig, men behøver hverken at larme eller lugte slemt.

  Få et tilbud allerede i dag – tag kontakt med det samme

  Vores fornemste opgave at give dig en behagelig oplevelse med både at bestille og få udført fliserensning. Derfor har du først og fremmest flere muligheder for at komme i kontakt med os.

  Du kan vælge at udfylde kontakt formularen her på siden, og blive kontaktet af en af vores dygtige medarbejdere for at snakke nærmere om dine behov.

  Du kan også vælge at ringe os op for en endnu hurtigere afklaring, og for endnu hurtigere at få rene fliser. Vi hjælper gerne med at svare på alle de spørgsmål du måtte have.