Fliserens i Strøby Egede

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

De bedste priser på fliserens i Strøby Egede

Vores fliserensning i Strøby Egede er en efterspurgt service. Heldigvis kan alle der ønsker det få rene fliser på nul komma fem. Det er bare at give os besked om hvor og hvornår vi skal komme.

Vi har byens bedste priser, mange års erfaring, og vi arbejder både hurtigt og professionelt med både at afgive tilbud og udføre din fliserens og en evt. efterfølgende imprægnering af fliserne.

Vil du vide mere om hvilken service og kvalitet du kan forvente ved at hyre os til at varetage din opgave? Så tag endelig kontakt over telefon eller e-mail og få et godt og individuelt tilpasset tilbud.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Gå sammen med din nabo og få rabat

  Er i flere i Strøby Egede der gerne vil have bugt med alger og mos, kan i rent faktisk opnå en rabat ved at gå sammen i én bestilling. Fortæl os hvor stort et areal der samlet set skal renses, og modtag et samlet tilbud med det samme. Kontakt os i dag – enten pr. telefon eller over e mail, og fortæl os at du/i gerne vil gøre brug af naborabatten.

  Vi giver jer herefter de bedste priser på vores services, og så er det jo ellers bare at aftale hvornår vi skal påbegynde arbejdet. Vi vil stile efter at få renset hos jer alle sammen på samme dag, dog kan det være nødvendigt at udføre arbejdet over lidt flere dage, hvis i altså bestiller mange på samme tid. I skal selvfølgelig nok få rabatten, selvom vi skal køre til Strøby Egede af flere omgange.

  Ved at få renset mere i samme kvarter, får i udover rabatten også et ensartet udtryk i nabolaget, og det er noget mange husejere stiler efter men aldrig rigtig formår. Ring til os, så hjælper vi jer med at nå i mål på nøjagtigt dette punkt.

  Vi kører også på opgaver i byerne Mern, Lundby og Tappernøje.

  En fliserensning i Strøby Egede giver god samvittighed

  Vi benytter vi kun 100% organiske og bionedbrydelige midler når vi arbejder med at få din terrasse eller din indkørsel bragt tilbage til livet. Mange byggemarkeder sælger meget skrappe, og meget uhensigtsmæssigt skadelige kemikalier til formålet, men dem bruger vi aldrig.

  At de midler vi bruger er bionedbrydelig, betyder at jordens bakterier selv formår at uskadeliggøre dem før de kan volde skade på omgivelserne. Men selvom de er skånsomme for naturen, giver de helt sikkert en god fliserensning.

  Vi ved hvor vigtigt naturen og grundvandet i Strøby Egede er, og går derfor aldrig på kompromis når det gælder de sæber og væsker vi blander i det vand vi renser i.

  Privat eller erhverv – bestil en fliserens i Strøby Egede

  Erhvervslivet i Strøby Egede kan med fordel også nyde glæde af at få lavet en fliserens til deres virksomheder. Har du beskidte og slidte udearealer, og ønsker du at byde potentielle kunder og andet godtfolk hjerteligt velkommen når de kommer på besøg, kan vi hurtigt klare opgaven med at få bugt med alger, mos og flisepest for dig.

  Efter et vellykket arbejde, vil dit firmas udearealer fremstå pæne og velholdte, og det vil smitte af på dit overall image. Ønsker du at bibeholde dette image hele året rundt, kan du med fordel lave en fordelagtig serviceaftale med os der hurtigt kommer dig til gode.

  Bestiller du en efterfølgende imprægnering der holder mos og alger på afstand, garanterer vi, at du og din virksomhed vil have rene fliser 15 år ud i fremtiden.

  Alt du skal gøre er bare at tage kontakt, og fortælle os hvor mange kvadratmeter det handler om, og hvornår vi skal komme og udføre vores arbejde. Derefter længer du dig bare tilbage mens vi renser, og bagefter kan du nyde et funklende rent indgangsparti til din virksomhed.