Fliserens i Tappernøje

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Mange års erfaring med fliserne i Tappernøje

Står du og mangler en fliserensning i Tappernøje, kan du med fordel vælge os til at komme og fjerne alger, mos og flisepest fra dine fliser. Vores dygtige medarbejdere har nemlig mange års erfaring med denne service.

En fliserens hjælper dine fliser til at få nyt liv igen, og hjælper dem med at se pæne og imødekommende ud. Ikke nok med det, så vil dine fliser i Tappernøje – efter en grundig fliserens – også have forlænget deres levetid.

I Tappernøje kan vind og vejr nemlig gøre det lettere for forskellige ting – som alger og flisepest – at gro på og ødelægge dine fliser. Det er ikke økonomisk i længden, og det ser bestemt ikke pænt ud.

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud med den skarpeste pris på nyt liv til dine fliser i Tappernøje hurtigst muligt.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Vi passer på miljøet når vi renser dine fliser

  Det er helt sikkert af alger og flisepest skal være helt væk, at for en fliserens kan betragtes som vellykket. Der er dog mange måder dette resultat kan opnås på. Det er ikke helt lige meget synes vi.

  Derfor benytter vi kun miljøvenlig og bionedbrydelige sæber og væsker når vi laver en fliserens. De tilpas kraftige til at kunne gøre dine fliser fri for f.eks. alger, men er på samme tid så skånsomme, at de ikke ødelægger miljøet efter en endt fliserens. Og hvordan klares det så?

  Ved at være bionedbrydelige, sikrer vi at jordens bakterier selv formår at nedbryde væskerne, før de får gjort skade på naturen. Det betyder at du på bedste maner kan få rene fliser og samtidig have den rene samvittighed med dig efter behandlingen.

  Vi kører også på opgaver i byerne Herfølge, Greve og Solrød Strand.

  Gå sammen med naboen om en fliserens

  Er i to eller flere der gerne vil have lavet en fliserens i Tappernøje, kan i med fordel gå sammen om at få renset jeres fliser. På den måde slipper vi for at køre af flere omgange, og det sparer os for en del udgifter. Denne besparelse vil vi rigtigt gerne give videre til jer.

  Så har du en nabo, en god ven, eller et familiemedlem der også trænger til at få fjernet flisepest, alger eller mos fra sine fliser, kan i hos os opnå naborabat når i bestiller på samme tid.

  En fliserensning i Tappernøje er nemlig altid bedst, når det ikke kun er dine fliser der er rene. Gå sammen om at udstråle et fælles udtryk af god stil og rene indkørsler i kvarteret.

  Tag endelig kontakt til os for at høre hvordan vi bedst muligt får lavet en fliserens til jer som i alle sammen bagefter er super glade og tilfredse med:

  En fliserens der gør jeres fliser indbydende at se på for alle der kommer forbi.

  Få en service- og erhvervsaftale på fliserens til dit erhverv

  Hvis du synes at det er vigtigt at have rene fliser som privat boligejer, er det mindst dobbelt så vigtigt at få lavet en fliserens til dine erhvervsbygninger. Rene fliser og udearealer omkring din virksomhed signalerer nemlig indirekte at du driver en virksomhed der har pæne og ordnede forhold hvor selv den mindste “detalje” som fliserne bliver tænkt på.

  Tænk på det. Fliserne og dine udearealer er jo noget af det første potentielle kunder eller mulige samarbejdspartnere ser, når de kommer på besøg i din virksomhed. Du kan endda få fliserens som en fast aftale og opnå en rigtig god pris.

  Bestil en årlig fliserens med efterfølgende imprægnering til dit erhverv i dag, så giver vi 15 års garanti på rene fliser og sørger for, at du har rene fliser året rundt. Så kan du koncentrere dig om det du er bedst til, så tager vi os af dine fliser.