Fliserens Tureby

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Fliserens og imprægnering er vores speciale

Står du med beskidte fliser, og leder du derfor efter et firma der tilbyder fliserens i Tureby, er du kommet til det helt rette sted. Vælger du os til at varetage denne opgave, vil dine fliser takke dig bagefter.

Fliserens er nemlig vores speciale, og vi vægter professionalismen og kvaliteten af det arbejde vi udfører højt.

Udover fliserensning, tilbyder vi også imprægnering af fliser der sikrer at din bolig har flotte fliser hele året rundt. De bliver en fryd for øjet og samtidig for dit humør. Rene fliser er glade fliser, og glade fliser gør dig glad.

Er fliserne rene, skaber det et overordnet bedre indtryk af f.eks. din indkørsel eller din terrasse, der meget hurtigt vil virke langt mere indbydende og attraktiv end hvis der f.eks. var alger eller flisepest derpå.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Få en miljøvenlig fliserens i Tureby

  Er du en af de kunder der tænker meget på vores miljø og på den verden vi lever i? Det kan vi lide at høre – for det gør vi nemlig også. Vi skal jo bevare vores planet så de fremtidige generationer efter os får overleveret noget som vi kan være stolte af.

  Når det kommer til rengøring af dine fliser, kan man hurtigt blive i tvivl om hvorvidt de materialer der skal bruges nu også er skånsomme overfor miljøet. Mange sæber er nemlig ikke organiske og kan gøre permanent skade på den omkringliggende natur.

  Den fliserens du vil få udført af os bygger på 100% bionedbrydelige sæber og væsker som jorden selv formår at uskadeliggøre – og det endda selvom vores produkter dræber både alger og mos.

  Det betyder at vores rensning og fliserens ikke har nogen negativ påvirkning på hverken vores jord eller på vores grundvand. En professionel service beskytter både dine fliser og miljøet, samtidig med at det ser hamrende godt ud. Du kan forvente et flot resultat og tilbyde dine fremtidige gæster kolde drinks på din “nye”, flotte og rene terrasse.

  Vi kører også på opgaver i byerne Køge, Bagsværd og Herlev.

  Vi klarer fliserens til både erhverv og privat

  Uanset om du bor til leje eller ejer din bolig selv, eller om du driver erhverv fra en lejet eller ejet bygning er det altid rart at de omkringliggende arealer ser pæne og nydelige ud.

  Et lækkert udeareal starter for det meste med lækre fliser. Ser dine fliser slidte og beskidte ud, sender det hurtigt et forkert udtryk til omverdenen. Og det kan vi jo ikke have. Giv potentielle kunder et rigtigt godt førstehåndsindtryk – det er vi sikre på vil hjælpe salget godt fra start.

  Bestil en fliserens med det samme, så skal vi nok få dine gamle fliser til at ligne nye fliser på ingen tid. Og det endda til en rigtig god pris. Driver du erhverv kan du nemlig med fordel lave en fast serviceaftale med os om kontinuerlig rengøring.

  Den kunne f.eks. inkludere en speciel imprægnering, der gør at den initiale fliserens vi laver for dig, holder meget længere, og giver dig rene fliser et godt stykke ud i fremtiden. Du får altså på den måde fuld valuta for dine penge. “Bang for the Buck” som man siger på godt gedigent engelsk.

  Få byens bedste tilbud på fliserens hos os

  Hvis du gerne vil have et tilbud på fliserens, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Ønsker du rene fliser som en engangsbestilling? Skal du have en efterfølgende imprægnering af fliser med? Eller noget helt tredje?

  Kontakt os for at få den skarpeste pris på en algebehandling, det bedste tilbud og den bedste fliserens i hele Danmark til dine fliser. Vores professionelle medarbejdere sidder klar til at besvare din henvendelse ved både telefon og e mail.