Fliserens i Værløse

Vælg et rengøringsfirma der har stor erfaring med fliserens,
og som konsekvent kan levere et resultat i samme høje kvalitet,
så du kan nyde godt af dine udearealer uden af løfte en finger.

Professionel og kvalitetsbevidst fliserens på Sjælland_devices

Fliserens er vores primære arbejdsopgave

Når vi kører ud for at ordne en fliserensning i Værløse, kan du være sikker på, at dine fliser efterlades skinnende rene og frie for alger og flisepest.

Vores medarbejdere har fliserens som deres primære opgave, og efter mange års erfaring ved vi, hvordan en kvalitets algebehandling skal udføres.

Det behøver ikke at være kompliceret at få dine fliser renset. Tag kontakt til os for at indhente et uforpligtende tilbud på en vellykket fliserens i Værløse.

  Kontakt os

  Hvorfor skal du vælge os til at klare din fliserens?

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Vores priser på fliserens

  Engangsbestilling

  Engangsbestilling

  En enkeltstående fliserens

  Fra kun

  30 kr.

  pr. kvadratmeter

  Startpriser fra 1500 kr.
  Miljøvenlig fliserens
   
   
   

  Abonnement

  Abonnement

  Mest fliserens for pengene

  Fra kun

  995 kr.

  én gang om året

  Vedligehold dine fliser
  Pæne fliser året rundt
  15 års garanti på rene fliser*
   
  * ved en årlig algebehandling

  Et par gode eksempler på vores arbejde

  Rene fliser i nabolaget – bestil samlet og få naborabat

  En fliserens i Værløse er bedst når der er flere på samme vej der også har rene fliser. Er du den eneste hvor fliserne ser ud som nye, kan dine naboers måske nedslidte og grimme fliser hurtigt trække det æstetiske udtryk ned.

  Derfor anbefaler vi at i går flere sammen om at få renset fliser på samme dag hvor vi alligevel skal besøge dig i Værløse. Vi sparer benzin, og den besparelse giver vi videre til jer.

  Hvis det er dig der står for at bestille til dig og dine naboer, er alt du skal gøre, inden du ringer eller skriver, at finde ud af hvor mange samlede kvadratmeter det ca. drejer sig om. På den måde kan vi hurtigt afgive et tilbud, og hurtigt kommer på besøg for at lave den bestilte fliserens og fjerne jeres alger og andet skidt fra jeres fliser.

  Vi kører også på opgaver i byerne Ballerup, Strøby Egede og Mern.

  Få imprægnering efter fliserens og opnå 15 års garanti

  Når først dine fliser er blevet renset fri for forskellige alger, mos og flisepest, er det vigtigt også at få en imprægnering hvis du gerne vil holde dine fliser rene og pæne året rundt. Vi har mange års erfaring med at imprægnere.

  Vælger du denne service, kan vi nemlig yde 15 års garanti på rene fliser. Og det er jo ikke helt skidt til din bolig i Værløse. Vores imprægnering består af en speciel coating der forhindrer skidt og bakterier at sætte sig når først fliserne er blevet renset rene.

  Få en miljørigtig fliserens i Værløse

  En fliserens i Værløse skal selvfølgelig være grundig. Men det nytter ikke noget at have rene fliser hvis jorden nedenunder bliver ødelagt af behandlingen.

  Derfor har vi valgt kun at benytte bionedbrydelige væsker og sæber til den fliserens vi yder til vores kunder. Du kan altså få både rene fliser og ren samvittighed ved at få os til at komme på besøg.

  Når vi siger bionedbrydelig mener vi det. Forskellige bakterier i jorden kan nemlig uskadeliggøre de midler vi bruger til at udføre fliserens med. Det gør at væskerne ikke kan gøre skade på den gode natur og grundvandet i Værløse.

  Bestil fliserens i Værløse i dag, så ses vi hurtigst muligt

  Vi har gjort det dejligt nemt at bestille en fliserens. Det eneste du skal gøre, er at finde ud af hvor stort et areal der skal renses, og finde en dato for hvornår vi skal komme.

  Du behøver ikke en gang være hjemme på den aftalte dato, så længe du på forhånd har sørget for, at vi kan komme til området og at der ikke står f.eks. potteplanter og havemøbler på dem.

  Er disse ting på plads kan du trygt overlade resten til os.

  Tag afsted på arbejde om morgenen, og kom retur til et helt nyt syn senere på dagen. Kom retur til funklende fliser – kom retur til et nyt smil på dit hus. Vi glæder os til at høre fra dig, så ring eller skriv hurtigst muligt, så laver vi et godt tilbud til dig med det samme.