Om Trier gruppen

Spild ikke mere tid på at lede
efter nye rengøringsfirmaer

Vælg et stabilt rengøringsfirma, der konsekvent leverer et
professionelt og ensartet stykke arbejde, så du fremadrettet
kan bruge mere tid på hverdagens vigtige gøremål.

Om Trier gruppen services,
nu kan du samle alt under ét tag

Som du sikkert har erfaret, er der rigtig mange rengørings- og vinduespudserfirmaer her på Sjælland. Det betyder, at du som forbruger kan risikere at bruge din tid og energi på firmaer der ikke helt lever op til dine forventninger.

Med vores brede vifte af services, og vores ensartede høje kvalitetsniveau, kan du nemt fjerne gætteriet ved dét at få dækket dine rengøringsbehov “ude i byen”.

Saml alle dine rengøringsopgaver hos os. Så lover vi dig, at du aldrig mere behøver at spilde tid og penge på at finde, afprøve, og blive fortvivlet over et rengøringsfirma.

Med vores vifte af services kan du samle alt under ét tag

Her finder du alle vores services

Vores fem vigtigste fællesnævnere

Hvad er vores fem vigtige fællesnævnere
Checkmark-blue svg

Kvalitetsbevidste og
tilfredse medarbejdere.

Checkmark-blue svg

Konkurrencedygtige og
opdaterede priser.

Checkmark-blue svg

Indgående kendskab til
rengøringsbranchen.

Checkmark-blue svg

Fokus på at imødekomme
dine ønsker og behov.

Checkmark-blue svg

Fokus på at gøre din
hverdag en smule lettere.

Lad os klare alle dine rengøringsbehov

Vi er et ny, rebrandet rengøringsfirma på Sjælland der har mange års erfaring med en lang række rengøringsopgaver både ude- og indendørs.

Vores kunder tæller således alt fra større kontorbygninger til mindre erhvervsvirksomheder samt butikker, hoteller og institutioner i alle tænkelige størrelser. Dertil kommer naturligvis en varieret samling af små og store rengøringsopgaver i både boligforeninger og private hjem.

Da vi, kendt under et andet navn, har tilbudt vores professionelle rengøringsservices over en længere periode, er vi allerede kendt og respekteret for vores høje standard og omhyggelige tilgang til både små og store opgaver.

Det skyldes ikke mindst, at vi sætter en ære i at løse enhver opgave til perfektion. Også din. Så hvorfor ikke lade vores dygtige medarbejdere i det bedste rengøringsfirma på Sjælland klare din rengøring næste gang? Du vil ikke fortryde det!

Vi har altid rene linjer

Som kunde hos os, er du altid sikret et godt resultat. For hos os, kommer vi nemlig altid godt ud i alle hjørner. Det skyldes ganske enkelt at vi kan lide det vi laver! Derfor er rengøring hos os, også meget mere end blot rengøring.

Det er en profession, et fag, og et arbejde, som vi er stolte af og som vi hver eneste dag gør os umage med at udføre. Til glæde både for vores kunder og os selv.

Dette er takket være et nøje skemalagt arbejde, der gør det muligt for både vores kunder og vores medarbejdere at have det nødvendige overblik over de enkelte arbejdsopgaver. Det gælder både hvad der skal laves, hvornår det skal laves, og af hvem det skal laves.

Foretrækker du en fast medarbejder, eller et fast team, der er tilknyttet netop dig og dine opgaver, så kan vi også sagtens finde ud af det. Det kan i mange tilfælde endda være en fordel, da det både giver tryghed og en effektivisering af rengøringen.

Leder du efter det bedste rengøringsfirma på Sjælland? Så er du absolut kommet til det rette sted!