Rene tagrender skyller ikke den
danske nedbør udover dine fliser

Løber dine tagrender ofte over, bliver sandet under fliserne i
indkørslen eller på terrassen hurtigt skyllet væk. Få renset dine
tagrender, så du undgår at få skæve og ustabile flisearealer.

Rene tagrender skyller ikke den danske nedbør udover dine fliser_devices

Din tagrendens placering dikterer
altid hvor ofte den skal renses

Din tagrende skal mindst renses én gang om året. Hænger tagrenden tæt på høje træer, skal den renses noget oftere.

Med en abonnementsløsning på tagrenderens, holder vi dine tagrender pæne og rene, så du slipper for at bekymre dig om stoppede nedløbsrør og vandskadede fliser.

Du bør tegne et abonnement, hvis du gerne vil sikre dig, at vandet fra dit tag ryger i jorden og ikke udover fliserne.

Tagrendens placering dikterer hvor ofte den skal renses

Vores priser på tagrenderens

Abonnement

Tagrenderens

Få renset dine tagrender

Grundpris

849 kr.

inkl. 20 m. tagrenderens

Pris eftf. meter efter højde:

Op til 3 meter: 20 kr.
3 til 5 meter: 25 kr.
5 til 7 meter: 30 kr.

Vores andre ydelser:

Oprænsn. af nedløbsbrønd: 100 kr.
Udvendig tagrendevask (pr. m.): 15 kr.

Er der andet vi kan hælpe med?

Tagrenderens – sunde huse har rene tagrender

Tilstoppede tagrender kan forårsage frost, fugt og vandskader på dit hus. Tilstoppede tagrender skyldes i de fleste tilfælde nedfaldet løv. Så har du ingen træer eller bevoksning i nærheden, vil tilstoppede tagrender sjældent være et problem.

Har du tilgengæld bevoksning i nærheden af dit hus, vil der ofte falde løv i tagrenden om efteråret.

Vi klarer det for dig

Tagrenderens kan være en halsbrækkende opgave selv at give sig i kast med, det er ikke ufarligt at stå og arbejde med den høje stige. Vi har det rigtige udstyr til at udføre opgaven sikkert, miljørigtigt og effektivt. Resultatet bliver altid godt.

Hvor tit skal tagrenden renses

I de fleste tilfælde vil vi anbefale mindst 1 gang om året, og gerne om efteråret, når bladene lige er faldet af træerne. Du kan med fordel bestille en tagrenderens omkring efterårsferien.

Tagrenderens på abonnement

Vi tilbyder en abonnements ordning, hvor vi kommer forbi indenfor det aftalte tids interval og renser dine tagrender så de altid er i topform, og du aldrig behøver bekymre dig.

Få tagrenderens og slip for vandskader og dyre regninger

Vil du gerne undgå skader på din bolig? Udbedring af bl.a. vandskader kan nemt gå hen og blive en ganske dyr affære, men du kan undgå dette ved blot at sørge for at vedligeholde dine tagrender.

Det kan vi være dig behjælpelig med. Vi har i mange år hjulpet kunder med bl.a. rensning af både beskidte nedløbsrør og tagrender, og vi kan kun anbefale, at man årligt får foretaget et tjek af sine tagrender, da dette kan modvirke skader på kloaksystemet og bygningsdelene.

Vi gennemgår en grundig rensning og sørger for, at de er fuldstændig vinterklar, så du dermed undgår, at de stopper til. Vi har både den rette erfaring samt det helt rette udstyr til at klare opgaven effektivt og hurtigt. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om rensning af tagrender.

Vi klarer vi alle typer opgaver: store som små.

Lad os om rensningen – vi garanterer et godt resultat hver gang

Vi har det helt rette udstyr, som vil kunne klare en tagrenderens på en effektiv, miljørigtig og sikker måde. Vi garanterer desuden et godt resultat efter hver eneste rens.

Såfremt man er typen, der godt kan lide at ordne praktiske opgaver derhjemme selv, skal det blot nævnes, at tagrenderens bestemt ikke er den letteste opgave at gå det. Arbejdet kræver netop, at man skal stå og arbejde i flere meters højde på en stige, hvilket sagtens kan gå hen og blive meget farligt. Vi kan derfor kun anbefale, at man lader professionelle med masser af erfaring om det.

På den måde slipper du også for at udfordre skæbnen.

Du kan allerede i dag bestille en tagrenderens via vores hjemmeside ved at indtaste dine personlige oplysninger samt information om, hvor mange kvadratmeter dit tag er.

Du kan også vedhæfte et billede af taget for en bedre vurdering. Herefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt, så du kan få et godt, uforpligtende tilbud.

Derfor er tagrenderens særligt vigtigt

Såfremt du ikke får foretaget en tagrenderens, kan det bl.a. munde ud i fugt, frost og vandskader på din bolig. Oftest får man i første omgang tilstoppede tagrender pga. nedfaldet løv i tagrenden om efteråret. Det betyder samtidig, at du højst sandsynligt ikke vil opleve det, hvis der ikke er bevoksning eller træer i nærheden af dit hjem.

Når dine tagrender bliver tilstoppede af løv, resulterer det i, at vandet ikke bliver ledt sikkert væk fra huset, men i stedet løber ud over kanten og ned ad husets facade, hvor det kan give enorme skader på både vinduer, døre, udhæng og facade og samtidig føre til skimmelsvamp.

Vi anbefaler , at du som minimum får foretaget en tagrenderens én gang om året – og helst om efteråret, når bladene lige er faldet af træerne, og risikoen for løvnedfald derfor er størst. Vi tilbyder derfor en abonnementsordning, hvor vi kommer forbi og renser dine tagrender inden for det aftalte tidsinterval, så du altid er garanteret, at de er i god stand op til vinteren.

Vælger man at se bort fra at få tagrenderne renset i ny og næ, kan de mange blade til sidst ende i regnvandsbrønden, og såfremt den løber over, kan det føre til ekstreme skader på boligens fundament og kælder. Lad os gøre det beskidte arbejde for dig, og leve op til vores motto:

Sunde huse er lig med rene tagrender. Og står det til os, fortjener alle et sundt hus.

Dine tagrender holder længere med en årlig tagrenderens

Et rigtig godt råd, vi kan give alle, er at tjekke bygningens tagrender, tagflader samt nedløbsrør. Et årligt tjek vil kunne afværge skader på kloaksystemet og diverse bygningsdele.

Vi har, i adskillige år, hjulpet både privatpersoner samt erhvervskunder med at rense både nedløbsrør og tagrender. Hvis du blot jævnligt sørger for at få renset disse, undgår du, at det løber over med vand, hver gang det bliver regnvejr – hvilket jo som bekendt sker ganske ofte i Danmark.

Gennem vores arbejde har vi erfaret, at der kan gemme sig utrolig mange ting i tagrender. Der kan være anlagt store mængder af græs i højderne og andet skidt.

Men hvis du blot sørger for at få foretaget en rensning, sikrer du samtidig, at tagrenderne holder længere, i og med at skidtet ikke når at hobe sig op. Det gælder jo om at være på forkant, og dette gør sig især gældende, når det drejer sig om tagrender.

Effektiv og grundig rensning – kontakt os allerede i dag

Vi tilbyder at gøre alt det beskidte arbejde for dig, så du blot kan fortsætte med din travle hverdag.

Det danske vejr er som bekendt ganske omskifteligt, hvorfor det er nødvendigt med en tagrens i ny og næ. Store nedbørsmængder kan resultere i mange forskellige problematikker for husejere, men dette undgår du ved at lade os komme forbi din bolig og rense dit hjems nedløbsrør og tagrender.

Undgå at komme til skade, og lad os tage turen op ad stigen og give dine tagrender en ordentlig, effektiv og grundig rensning. Se dig omkring på vores hjemmeside og vælg lige akkurat den abonnementsaftale, som passer bedst til dine specifikke ønsker og behov.

Rensning af tagrender er en ekstrem vigtig service, da vi gennem vores mange års erfaring desværre har set alt for mange kedelige eksempler på, hvordan manglende omhu kan få enorme og katastrofale konsekvenser både i form af skader udenfor og indenfor – og dette kan som sagt gå hen og blive meget dyrt at råde bod på.

Det kan endda også ende med en sag, hvor det pågældende forsikringsselskab ikke vil dække skaderne i de tilfælde, hvor tagrenderne ikke har været renset.

Fjern byrden fra dine skuldre allerede i dag og kontakt os – vi sørger for, at din bolig får en rensning med et fast interval, så den altid er i god stand.