Vinduespudser Brøndby

Vinduesvask, vinduespudsning eller vinduespolering i Brøndby?

Er du på udkig efter en vinduespudser, der kan stå for pudsning og polering af dine vinduer i Brøndby, er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Hos Trier Gruppen er vores fornemmeste opgave nemlig at udføre professionel og kvalitetsbevidst vinduespolering til Danmarks absolut bedste priser.

Du kan altid få et godt tilbud hos os, som selvfølgelig ikke forpligter overhovedet. Vi kan kontaktes via telefon, mail og kontaktformularen her på siden. Ringer du til os, får du gerne tilbuddet direkte i røret. Skriver du til os, har du gerne dit tilbud på vinduespudsning i Brøndby inden for 24 timer.

TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Når du henter et tilbud,
har du det altid inden for 24 timer.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I HELE SJÆLLAND

Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Brøndby og omegn med det samme

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Bestil en professionel vinduespudsning i Brøndby sammen med din nabo og få rabat

Rene vinduer er bare bedst, når de ikke står alene. Kender du derfor en (eller flere) naboer der også skal have pudset deres vinduer i Brøndby eller Brøndby Strand, anbefaler vi, at I stikker hovederne sammen før I, hver især, laver separate bestillinger. Hos os kan I nemlig få en vinduespolering med naborabat.Men hvordan kan vi tilbyde denne rabat til de kunder, der bestiller vinduespudsning til flere husstande ad gangen? Det kan vi fordi den tid og de penge vi sparer ved ikke at skulle køre til Brøndby flere gange, ryger direkte videre til jer i form af naborabatten. Jo flere i bestiller samlet, jo større bliver rabatten.

Hvordan bestiller vi en vinduespudser i Brøndby med naborabat?

Først og fremmest, skal du og de husstande der går sammen om bestillingen, samle nogle oplysninger sammen. Vi skal vide hvor mange adresser det drejer sig om, hvor mange vinduer der er i hvert hus, og hvilken type vinduer det er. Derudover, skal vi vide om der skal pudses udvendigt, eller om husstanden ønsker både indvendig og udvendig polering. Det kan sagtens variere fra husstand til husstand. Når I har samlet alle de nødvendige informationer, kan I sende bud efter et tilbud på vinduespudsning i Brøndby og Brøndby Strand. Når vi har modtaget oplysningerne, vil en af vores dygtige vinduespudsere vende tilbage med tilbuddet inden for 24 timer. Skal det gå stærkt? Så ring til vores telefon.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bevar miljøet når du pudser vinduer i Brøndby og Brøndby Strand

At sige, at miljøet i Brøndby er vigtigt, vil være noget af en underdrivelse. Derfor, er det vores opgave at værne om naturen. Specielt fordi, vi har med rengøringsprodukter at gøre. Heldigvis, findes der nogle vinduespudser produkter på markedet, som er helt uskadelige for miljøet – de er bionedbrydelige.

Hos Trier Gruppen, bruger vi kun disse produkter når vi pudser dine vinduer. Alle vores medarbejdere, har fået et grundigt kursus i både miljøvenlighed og i brugen af de korrekte sæber og væsker. Det sikrer dig en grundig vinduespudsning og god samvittighed. Og hvad mere kan man egentlig ønske sig?

Koster det ekstra at få den miljøvenlige vinduespudsning?

Vælger du os som din vinduespudser i Brøndby, får du den miljøvenlige vinduespudsning med i prisen. Det koster altså ikke ekstra at tænke på miljøet. Faktisk, så tilbyder vi slet ikke nogen andre former for vinduespolering, end dén, der giver dig rene ruder uden at gøre skade på den omkringliggende natur.

Bestiller du ofte vinduespudsning? Trier Gruppen tilbyder en vinduespudser på abonnement

Som du nok ved, vil en vinduespudsning altid have en begrænset levetid. Derfor benytter vores kunder i Brøndby og omegn sig, mere ofte end sjældent, af vores abonnementsløsning. Din faste vinduespudser kommer på besøg i et forudbestemt interval, så du altid har pæne og rene vinduer at kigge ud af.

Du kan vælge at få besøg af en vinduespudser hver 4., 8., eller hver 12. uge. Og har du ikke tid til at være til stede, imens vinduespudseren pudser vinduerne, kan vi sagtens levere vores service, selvom du ikke er hjemme. Alt du skal sikre dig, før du tager afsted om morgenen, er at der er ryddet foran vinduerne.

Hvad koster det at få en vinduespudser i Brøndby på abonnement?

Priserne på vores abonnement vil variere alt efter omfanget af opgaven. Før vi overhovedet kan afgive et kvalificeret tilbud på din vinduespudsning i Brøndby, skal vi derfor vide et par ting. Vi skal vide hvor mange etager der er i din bolig, hvilken type og hvor mange vinduer der er, om du ønsker udvendig og indvendig polering, og i hvilket interval en af vores vinduespudsere skal pudse dine vinduer.

Lav en firmaaftale med Trier Gruppen – din lokale vinduespudser i Brøndby

Skal du bruge vinduespolering til dit erhverv, og ligger din virksomhed i Brøndby, Brøndby Strand eller i den nærtliggende omegn, vil vores ældste service måske være noget for dig. Vi har nemlig længe lavet ensartet vinduespudsning i høj kvalitet, for en stor del virksomheder her på Sjælland.

Vi efterlader dine vinduer i virksomheden spejl blanke. Alle ruder bliver pudset i et aftalt interval, til en pris der er til at have med at gøre. Så driver du virksomhed, og mangler en vinduespudser i Brøndby, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til vores telefon, sende en e-mail, eller benytte kontaktformularen længere oppe. Som udgangspunkt, får du svar inden for 24 timer.

Hvordan laver du en firmaaftale omkring dine vinduer med os?

Polering til firmaer er en smule anderledes end til private. En pudsning er ofte lidt mere omstændig, og tidsplanen lidt mere stram. Vi skulle jo nødigt træde dit personale over tæerne, når vi udfører arbejdet. Derfor, vil det være nødvendigt med et forudgående møde, hvor vi vil få kortlagt jeres egentlige behov.

Efter mødet, vil du få fremsendt et tilbud på vores vinduespudsning samt en handleplan. Godkender du tilbuddet, vil vi fremsende en kontrakt til underskrivelse. Så snart denne er skrevet under, påbegynder vi vores service på din firmaadresse i Brøndby.