Vinduespudser Glostrup

Vinduesvask, vinduespudsning eller vinduespolering i Glostrup?

Vinduespudsning i Glostrup er en eftertragtet service. Byens mange borgere er nemlig glade for at have rene vinduer at kigge ud af. Og med god grund. Byens skønne omgivelser nydes bare bedst gennem rent glas. Leder du efter et firma, der tilbyder professionel vinduespudsning, er du landet det rigtige sted.

Hos Trier Gruppen, kæler vi nemlig specielt meget for vores kunders vinduer. Vores vinduespudsere i Glostrup er altid glade og energiske, og har selvfølgeligt også stor erfaring med deres arbejde. Så skal du have pudset dine vinduer, håber vi på at høre fra dig. Du kan læse mere om vores service her.

TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Når du henter et tilbud,
har du det altid inden for 24 timer.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I HELE SJÆLLAND

Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Glostrup og omegn med det samme

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Den mest miljøvenlige vinduespudsning i Glostrup

Når vores kunder skal have pudset vinduer i Glostrup, bliver vi tit spurgt om vores vinduespudsning nu også tager højde for miljøet i byen. Vi svarer altid på samme måde. Med et: “selvfølgelig er den det”.Hos Trier Gruppen, kommer miljøbevidsthed nemlig altid i første række, når vi pudser dine ruder. Hvis du vælger os som din faste vinduespudser i Glostrup, får du ikke kun vinduespudsning i høj kvalitet, du får også en spandfuld god samvittighed med i prisen. Uden det koster dig ekstra selvfølgelig.Men hvordan tager vi så egentligt vare på miljøet? Hyrer du en vinduespudser fra Trier Gruppen, kan du være 100% sikker på, at vedkommende har fået en grundig oplæring i brugen af bionedbrydelige og miljøvenlige væsker og sæber. Det vil sige, at det sæbevand der trænger ned i jorden, bliver nedbrud af naturen. Helt uden at gøre skade. Desuden, bruger vi kun svanemærkede produkter til vores polering.

Få et uforpligtende tilbud på vores miljøvenlige vinduespolering i Glostrup

Ønsker du at modtage et tilbud på, hvad det skal koste dig at få pudset dine vinduer, skal du kontakte os for at høre nærmere. Vi er tilgængelige på vores telefon i arbejdstiden, og modtager mails og beskeder fra vores kontaktformulare døgnet rundt. Så skynd du dig blot til tasterne. Få bestilt en polering til din bolig eller din virksomhed allerede i dag, og få aftalt et besøg af din Glostrup vinduespudser asap!

Vi besvarer mails og beskeder fra kontaktformularen inden for 24 timer, dog ikke hen over weekenden. Ringer du derimod til os på vores telefon, får du, så vidt muligt, altid en pris direkte i røret.Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine muligheder for vinduespolering med god samvittighed. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at forberede dem på forhånd, og stille dem til den medarbejder der besvarer din henvendelse. Vi glæder os til at hjælpe dig videre!

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bestil en vinduespudser i Glostrup på abonnement

Der er ingen vej uden om. Dine ruder har brug for hyppig polering, hvis de skal være pæne og rene hele året rundt. Vi kan skyde skylden på det dejlige danske vejrs mange luner. Men nok om vejret! Ønsker du at få pudset vinduer i et fast interval, kan du tegne et pudser abonnement til dine vinduer i Glostrup.

Vores abonnementsløsning har tre forskellige intervaller på vinduespudsning, som du frit kan vælge i mellem. Du kan vælge at få os til at pudse dine vinduer hver 4., 8., eller hver 12. måned. Jo hyppigere du skal have pudset, jo mindre bliver prisen per pudsning. Og se, det er jo ikke så ringe endda.

Jeg vil gerne høre mere om jeres vinduespudsning på abonnement

Det kan vi godt forstå! Vi har en god portion faste kunder i Glostrup og omegn, der lige nu nyder glæde af denne løsning. Tænk bare, kun at skulle tænke på vinduespudsningen én gang mere. Derefter kan du lade hele processen køre på rutinen. Vores rutine. Vi har så stor erfaring med faget, at du sagtens kan få en polering til dine vinduer selvom du ikke er hjemme. Det må også være en stor befrielse!

Kontakt en af vores dygtige vinduespudsere allerede i dag. Så vender vi tilbage med et tilbud inden for 24 timer. Jo mere grundig du er i din beskrivelse, jo bedre. Fortæl os gerne hvilken type hus du har, og hvilken slags og hvor mange vinduer der sidder i huset. Og også det ønskede pudse-interval.

Kender du flere (f.eks. en nabo) som også skal bruge en vinduespudser i Glostrup?

Når vinduerne i din bolig har fået en polering, er de pæne og rene. Forestil dig så, at når du kigger ud ad de førnævnte vinduer, ser over på naboens plettede ruder. Det er bestemt ikke noget der får smilet helt op under ørerne. Trier Gruppen, din Glostrup vinduespudser, har fundet en løsning på problemet.

Vi er stolte over at kunne præsentere Trier Gruppens Naborabat. Når dig og din nabo sammen bestiller en vinduespudser, behøver vi kun at starte bilen og køre til Glostrup én gang. Det sparer vi både tid og penge på. Og den besparelse sender vi glædeligt videre til jer.

Nu hedder servicen “Naborabat”, men det er ikke ens betydende med, at rabatten kun gælder for dig og din nabo. Har du venner og familie i Glostrup, der også godt kunne trænge til et besøg af en kvalificeret vinduespudser, kan de sagtens indgå på den samme bestilling, og opnå den omtalte rabat.

Kan vi ikke nå jer alle på samme dag? Intet problem. Vi kommer gerne til Glostrup igen for at afslutte vores arbejde på jeres vinduer. Og bare rolig! Rabatten forbliver den samme uanset om vi skal køre én eller flere gange. Så længe i bestiller samlet.

Hvordan får vi et uforpligtende tilbud på vinduespolering med Naborabat?

Lad os antage, at du og din nabo gerne vil benytte os som jeres vinduespudser i Glostrup. Men hvordan skal I bære jer ad med at få lavet en bestilling, så jeres vinduer hurtigst muligt kan få en polering? Med den omtalte naborabat? Før I kan få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning, skal vi vide et par ting:

Vi skal selvfølgelig vide hvor mange boliger der skal have besøg af vores vinduespudser. Dernæst, skal vi vide hvor mange vinduer der er i hver enkelt bolig, hvilken type vinduer der er, hvor mange plan, og om der ønskes udvendig og indvendig polering, eller om vinduerne “kun” skal have udvendig polering.

Nu er det på tide at tage kontakt til jeres nye vinduespudser. I vil få en fast kontaktperson blandt vores professionelle vinduespudsere, der allerede har en rute der går igennem Glostrup. Han kan ofte give en pris på vinduespudsningen (inkl. naborabat) med det samme, hvis I vælger at ringe til os.

Har dit firma brug for en vinduespudser i Glostrup?

For tiden, er der utroligt mange der søger efter “vinduespudser Glostrup” sammen med “firmaaftale” på Google. Er du blandt dem der har fundet os på den, eller en lignende, måde byder vi dig velkommen til vores hjemmeside. Hos Trier Gruppen, kan du få rene vinduer til virksomheden med en firmaaftale.

Men hvorfor skal du vælge os til at varetage vinduespudsningen i din bygning eller i dine lokaler? Det skal du fordi, vi garanterer en ensartet vinduespudsning i høj kvalitet. Det betyder, at resultatet efter en endt pudsning, altid vil være det samme. Det kan alle vores kunder i Storkøbenhavn bevidne om.

Lad os blive din virksomheds faste vinduespudser i Glostrup

Grunden til, at vinduespolering til erhverv er så eftertragtet er, at firmaerne i byen gerne vil være både præsentable og indbydende overfor potentielle kunder og eksisterende forretningsforbindelser. Og dét er så her Trier Gruppen – Din Vinduespudser Glostrup, kommer ind i billedet.

Glostrup på Sjælland emmer af forretningsliv. Og det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at vi har mange tilfredse kunder fra lige netop erhvervslivet i Glostrup. De fleste af dem har os på service mindst én gang hver om måned. Vi sørger for polering af dine ruder, og er altid til at snakke med hvis der skulle opstå et akut behov. Selv hvis behovet skulle opstå udenfor den aftalte servicedato.

Hvordan starter vi en firmaaftale på vinduespudsning op?

For at vi kan give jer et konkret tilbud, samt udfærdige en gennemført handleplan, er det nødvendigt at I får besøg af en vinduespudser fra Trier Gruppen. Den vinduespudser der besøger virksomheden, vil også være ham/hende der fremadrettet vil så for jeres service. Hvis I altså takker “ja” til tilbuddet.

På det førnævnte besøg, skal I sammen få afklaret jeres behov for vinduespudsning. I skal bl.a. tale om hvor ofte I ønsker polering, og om I ønsker at jeres vinduespudser både skal pudses inde og ude. Hvis dette lyder tiltalende, så tag endelig kontakt. Vi kan træffes på vores telefon, over e-mail, eller ved at bruge kontaktformularen her på siden. Hvis I vælger mail/formular, har du svar indenfor 24 timer.