Vinduespudser Greve

Vinduesvask, vinduespudsning eller vinduespolering i Greve?

Er du landet her, efter at have søgt efter “vinduespudser greve” på Google? Så behøver du ikke længere lede efter din nye vinduespudser. Hos Trier Gruppen, tilbyder vi at pudse dine vinduer til en god pris og vi er derfor altid klar til at fremsende dig et uforpligtende tilbud på din vinduespolering.

Det eneste du skal gøre, er at tage kontakt til en af vores dygtige vinduespudsere. Vælger du at ringe til os, får du som hovedregel en pris direkte i telefonen. Sender du os en e-mail, eller skriver du til os via kontaktformularen her på siden, kan du forvente svar inden for 24 timer (dog ikke over weekenden).

TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Når du henter et tilbud,
har du det altid inden for 24 timer.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I HELE SJÆLLAND

Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Greve og omegn med det samme

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Bestil en vinduespudser i Greve på abonnement og få op til 50% i besparelse pr. polering

Vi ved af erfaring, at chancen for, at du bestiller vinduespudsning mere end én gang, er stor. Og derfor, kan du, hos Trier Gruppen, nu få din faste vinduespudser i Greve på abonnement. Du sparer gode penge pr. polering og samtidigt slipper du for, gang på gang, at skulle ringe og bestille vinduespudsning.“At have rene vinduer på abonnement er en stor lettelse” fortæller en kunde. Og hun har ret. Har du en fast vinduespudser fra Trier Gruppen til at komme og vaske dine vinduer i Greve, så skal du aldrig mere bekymre dig om dine ruder. Du behøver ikke engang være hjemme imens du får pudset vinduer.

Hvordan bestiller jeg en vinduespudsning i Greve på abonnement?

Den eneste forskel der er, på en enkeltbestilling og et abonnement på vinduespudsning, er det fastlagte interval hvori din vinduespudser kommer og pudser dine vinduer. Og så prisen selvfølgelig. Vi giver dig op til 50% rabat pr. polering ift. hvis du kun bestiller vores vinduespudser service ind i mellem.Er du allerede kunde hos os, skal du bare ringe (eller skrive) og fortælle os, at du ønsker at overgå til en abonnementsløsning på din vinduespudsning. Har du aldrig prøvet at få pudset vinduer af os, skal du fortælle os et par informationer: Hvor mange plan er dit hus i? Hvor mange og hvilken type vinduer er der i huset? Skal vinduerne have polering både indvendig og udvendig? Hvor ofte skal der poleres?Med svarene på disse spørgsmål i hånden, er du klar til at bestille abonnementet på vinduespolering i Greve. Du kan ringe på vores telefon, sende en e-mail, eller bruge kontaktformularen her på siden. Du vil typisk få svar inden for 24 timer hvis du skriver, og med det samme hvis du ringer.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Mange leder efter en Greve vinduespudser – gå sammen og få rabat

Vi kan se, at der for tiden er mange der søger en vinduespudser i Greve. Og det er måske også derfor du sidder og læser dette lige nu. Men vidste du, at du hos Trier Gruppen, kan spare penge hvis du slår dig sammen med naboer, venner eller familiemedlemmer om at få pudset vinduer? Det kaldes naborabat.

Vores kunder i Greve og omegn er ellevilde for denne service. Ikke kun fordi de får en vinduespudsning billigere end normalt, men også fordi at rene ruder bare er bedre, når flere på samme gade har det. Men hvordan kan dette overhovedet lade sig gøre? Jo ser du, da vi kun skal køre til Greve én gang, sparer vi både tid og benzinpenge. Denne besparelse giver vi direkte videre til alle på jeres “nabo” liste.

Vi indbyder hermed dig og dine naboer, venner og familie til at få et uforpligtende tilbud på den samlet vinduespudsning i Greve. Kontakt os allerede i dag, så har I, for det meste, en pris inden for 24 timer. Skal det gå stærkt, anbefaler vi, at I ringer til os i arbejdstiden. Så får I nemlig svar med det samme!

Sådan bestiller I vinduespudsning og får den omtalte naborabat

Det er selvfølgeligt lidt mere omstændigt at skulle bestille en vinduespudser til flere husstande. Vi har lavet denne korte guide til hvilke oplysninger vi skal bruge, for at kunne give jer et konkret tilbud. Læs spørgsmålene grundigt, og besvar dem for hver enkelt husstand der ønsker vinduespolering.

Før I kontakter en af vores vinduespudsere, skal vi, først og fremmest, vide hvor mange husstande det drejer sig om, og hvor mange plan hvert enkelt hus er i. Vi skal også vide hvor mange, og hvilken type, vinduer der er i hvert hus. Vi skal også vide om der ønskes vinduespudsning inde og ude, eller kun ude.

Når alle oplysningerne er noteret ned, kan I kontakte os for at bestille en vinduespudser i Greve. Vi er at træffe på telefon, mail og kontaktform. Er I tilfredse med prisen, kører jeres vinduespudser til Greve på den aftalte dag for at pudse jeres vinduer. Hvis alle husene ikke kan klares på samme dag, kommer han bare igen dagen efter. Det vil selvfølgelig ikke have nogen indflydelse på størrelsen af jeres rabat.

Bestil en vinduespudser til dit firma i Greve

“Vinduespudser Greve” og “firmaaftale” er noget der tit bliver søgt efter på Google. Er du landet her på siden på baggrund af disse (eller andre) søgeord, behøver du ikke søge længere. Vi tilbyder nemlig en af landets bedste vinduespudsninger til firmaet i Greve. Vi leverer en ensartet kvalitet i alt vores arbejde.

Så mangler vinduerne i din virksomhed en polering, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud. Det vil være os en stor fornøjelse at komme på besøg i dine lokaler. Kontakt os på telefon, email eller brug en af de mange kontaktformulare her på siden. Vi svarer inden for 24 timer, så du ikke behøver vente.

Hvordan kommer jeg i gang med en firmaaftale hos Trier Gruppen – Din Vinduespudser Greve?

Som du kunne læse i det forrige afsnit, vil det være nødvendigt at besøge din virksomhed førend vi kan give dig et kvalificeret tilbud på din vinduespudsning. Og måske blive den sidste vinduespudser i Greve du nogensinde behøver. Firmaerne i Greve ved nemlig godt hvordan god vinduespolering skal være.

Vores kunder forventer en ensartet kvalitet hver gang de får pudset vinduer. For at vi kan sikre det, skal vi have kortlagt de arbejdsgange der gælder for at servicere lige netop din virksomhed. Kort efter vores besøg, vil den vinduespudser der bliver din faste kontaktperson hos os, fremsende dig vores tilbud.

Lad os blive din fremtidige vinduespudser i Greve. Så sørger vi for at levere en kvalitetssikker polering hver eneste gang vi vasker vinduerne i din virksomhed. Vi er sikre på, at du bliver tilfreds med det gode resultat som vores vinduespudsere konstant leverer til vores kunder i, og omkring, byen Greve.

Kontakt os for at sætte en aftale op. Så kan vi få givet vinduerne en polering så hurtigt som muligt. Vi er på telefonen i vores arbejdstid. Lad os stå for din vinduespolering i Greve. Det vil du ikke fortryde.

Folk er glade for vores arbejde. Læs alle anmeldelserne her.