Vinduespudser Havdrup

Vinduesvask, vinduespudsning eller vinduespolering i Havdrup?

Er du en af de omkring 100 mennesker der hver måned søger på “vinduespudser Havdrup” på Google, og er du på baggrund af den søgning landet på vores hjemmeside. Kan vi med glæde i stemmen sige, at du er kommet til det helt rigtige sted. Hos Trier Gruppen, er vores fornemste opgave nemlig at yde en professionel og kvalitetsbetinget vinduespudsning til alle i Havdrup og omegn.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespolering med det samme, eller læs videre her på siden for at lære os lidt bedre at kende. Vi har mange års erfaring med vinduespudsning i Havdrup, så leder du efter et firma, der kan pudse dine vinduer spejlblanke, vil vi glæde os over at kunne føje dig listen over vores kunder i byen. Du kan ringe til os på vores telefon, sende en mail, eller bruge kontaktformularen.

TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Når du henter et tilbud,
har du det altid inden for 24 timer.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I HELE SJÆLLAND

Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Havdrup og omegn med det samme

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Bestil en vinduespudser i Havdrup med en nabo og få rabat

Hvis du lægger mærke til det, er der, med stor sandsynlighed, en eller flere af dine naboer der gør brug af en professionel vinduespudser fra tid til anden. Tager du denne nabo under armen når du bestiller en grundig omgang vinduespudsning, kan I rent faktisk få rabat på jeres individuelle vinduespoleringer.Vi sparer både tid og penge, vil ikke at skulle køre til Havdrup ad flere omgang. Jo flere vinduer vi kan få pudset på den samme tur, jo mindre omkostninger har vi. Denne besparelse, lader vi gå direkte videre til alle på din “naboliste”. Jo flere I går sammen om en bestilling, jo billigere bliver jeres service.

Sådan bestiller I vinduespolering med Naborabat

For at I kan bestille en vinduespudsning i Havdrup med Naborabat, skal du indsamle et par oplysninger om dine naboer, venner og/eller familie, der også ønsker at få pudset vinduer af os. Vi skal vide hvor mange husstande det drejer sig om, hvor mange og hvilken type vinduer der siddet i det enkelte hus, og også om den enkelte husstand både ønsker indvendig og udvendig vinduespolering.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Sæt din vinduespudsning i Havdrup på autopilot

Bøvler du ofte med både at finde og bestille en vinduespudser? Så er vores abonnementsløsning måske noget for dig. Du kan vælge imellem at få besøg af en af vores vinduespudsere hver 4., 8., eller hver 12. uge. Når først du har lavet den første bestilling, behøver du aldrig bekymre dig om dine vinduer igen.

På det aftalte tidspunkt, vil din faste vinduespudser fra Trier Gruppen besøge din adresse i Havdrup, og udføre den bestilte service. Du behøver ikke engang være hjemme på dette tidspunkt. Det vil sige, at du kan tage afsted på f.eks. arbejde om morgenen, og vende hjem til flotte og rene vinduer om aftenen.

Det eneste det kræver er, at du sørger for at der er ryddet foran vinduerne så vi kan komme til. Ønsker du indendørs vinduespudsning, aftaler vi et fast sted hvor du lægger nøglen. Set dét er god service!

Få et uforpligtende tilbud på en stabil firmaaftale

Hos Trier Gruppen, servicerer vi vores kunder fra Erhvervslivet i Havdrup med stor præcision. Vores få, men dygtige vinduespudsere forstår virkelig at kræse om dine vinduer i virksomheden, så dine ruder altid er klar til at byde dine medarbejdere og forretningsforbindelser velkomne.

Vi sikrer os altid, at den vinduespudser der kommer første gang, også er den vinduespudser der altid vil stå for din vinduespudsning i firmaet i Havdrup. På den måde, ved du altid hvad du kan forvente dig fra gang til gang. Det er en tryghed vores kunder sætter stor pris på. Der skal være så få overraskelser som muligt i din travle dagligdag. Det sørger vores ensartede kvalitet for, når det gælder dine runder.

Kontakt os allerede i dag. Så sender vi en vinduespudser ud til dig, så I sammen kan fastlægge behovet og udarbejde et udkast til en handleplan. Herefter kan du få et uforpligtende tilbud.

Den mest miljøvenlige vinduespudser i Havdrup

Vi er med helt fremme i feltet, når det gælder miljøvenlig vinduespudsning. Vi benytter kun de få, mest bionedbrydelige rengøringsprodukter på markedet i vores arbejde. Det sikrer, at du får rene vinduer og en god smag i munden på samme tid. Vi kalder det for “vinduespudsning med god samvittighed”.

Før vores vinduespudsere overhovedet kan påbegynde deres rute i Havdrup og omegn, er de nødt til at gennemgå en grundig oplæringsproces. De får udførlig vejledning i, hvordan de skal bruge de sæber og væsker vi stiller til rådighed. På den måde får du en lige så grundig vinduespolering, som hvis vi brugte skrappere midler. Vi beskytter så bare naturen og grundvandet i området samtidigt.

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på din vinduespudsning i Havdrup

Hos Trier Gruppen – Din Vinduespudser Havdrup, sidder vi altid klar til at besvare opkald og mails fra eksisterende og fremtidige kunder. Ønsker du at bestille, eller har du spørgsmål til, vinduespolering, er du derfor altid velkommen til at ringe i arbejdstiden. Vi passer telefoner fra kl. 9 til 16 på alle hverdage.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!