Vinduespudser Hvidovre

Vinduesvask, vinduespudsning eller vinduespolering i Hvidovre?

Uanset hvor i Hvidovre du befinder dig, behøver du ikke længere kun drømme om at få pudset vinduer af de bedste vinduespudsere i området. Hos Trier Gruppen, er det nemlig vores fornemste opgave at få jobbet at skulle pudse dine vinduer. Det gør vi allerede for en stor gruppe glade kunder her i byen.

Så gælder det polering og pudsning af dine vinduer, behøver du ikke lede længere. Ring til os og lad os blive din trofaste vinduespudser i Hvidovre. Det vil du ikke fortryde. Vi udfører en flot vinduespudsning i Hvidovre efter de bedste forskrifter i bogen. Uanset om dine vinduer skal have en stor eller en lille tur.

Ind i mellem, kan du få brug for en dygtig vinduespudser i Hvidovre. Er det tilfældet netop nu, kan du nemt få et uforpligtende tilbud. Vinduespudsning i Hvidovre er nemlig dét, vi her hos Trier Gruppen nu engang er bedst til.

Vi efterlader altid dine vinduer skinnende rene, så læs du trygt videre.

TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Når du henter et tilbud,
har du det altid inden for 24 timer.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I HELE SJÆLLAND

Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Hvidovre og omegn med det samme

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Hvordan bestiller jeg vinduespolering i Hvidovre?

Grunden til, at overskriften herover er udformet som et spørgsmål er, at rigtigt mange ligger inde med tanker om, hvordan de nemmest bestiller en vinduespudser i Hvidovre. Heldigvis, er det ikke specielt kompliceret. Det nemmeste du kan gøre, er at kontakte os via vores kontaktformular her på siden.

Skal det gå stærkt med at få et uforpligtende tilbud på en grundig polering, sidder vores professionelle vinduespudsere altid klar til at besvare dit opkald. Så grib du bare din telefon og ring til os. Bestil du bare den bedste polering på Sjælland allerede i dag. Det bliver dine vinduer helt sikkert glade for!

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Miljøbevidst vinduespudsning på mode i Hvidovre

Når du hyrer en ny vinduespudser, er det klart at du gør dig nogle tanker om hvordan og hvorledes det nye firma griber opgaven an.

Vores vinduespudsere er alle blevet uddannet i en korrekt håndtering af de væsker og kemikalier der bruges i vores arbejde. Desuden, benytter vi kun bionedbrydelige sæbe. Når vi pudser vinduer, gør vi det med god samvittighed. Den gode samvittighed overføres til dig når opgaven afsluttes.

Du kan altså trygt stole på, at vores service på vinduerne aldrig kommer til at skade hverken grundvandet, eller miljøet i den skønne by Hvidovre. Det sætter vores kunder stor pris på.

Gå flere sammen om at få besøg af vores vinduespudser

Er i flere på samme vej der gerne vil have vinduespudsning, og som gerne vil nyde glæde af vore gode service, kan I faktisk spare penge ved at lave bestillingen sammen. I realiteten, behøver i faktisk ikke engang bo på den samme vej. Så længe i bor i Hvidovre, kan vi klare alle jeres opgaver på én køretur.

Vi kalder denne ordning til vores kunder for polering på Naborabat. Men derfor behøver det ikke kun at være dine naboer i Hvidovre, der kan nyde godt af ordningen. Har du venner og familie i området som i forvejen leder efter en professionel vinduespudser, kan de også sagtens indgå i din “nabo” aftale.

Hvad får vi ud af at bestille vores vinduespudsning samlet?

For at kunne pudse vinduer i Hvidovre, kræver det at vi starter bilen og kører afsted. Kan vi slippe for at køre til byen af flere gange, sparer vi både tid og benzinpenge. Den besparelse kommer i til at nyde godt af, når i samlet bestiller en vinduespudsning hos Trier Gruppen. Jo flere i går sammen, jo større rabat.

Kan vi klare jeres samlede polering den samme dag, gør vi selvfølgelig det. Er bestillingen for stor til at vi kan nå det hele på én dag, kommer vi ud med stige uden at sige mere om det. I får selvfølgelig det samme gode nabo tilbud, uanset om det tager én, to, eller flere dage at gøre ordren færdig.

Hvordan bestiller vi vinduespolering så vi opnår rabatten?

Er I, i samlet flok, blevet enige om, at vores service og høje ensartede kvalitet er noget i gerne vil have pudset ruder i, skal en udvalgt person fra jeres nabogruppe kontakte os. Inden i tager kontakt, skal i, i forvejen have noteret nogle informationer ned.

Vi skal f.eks. vide hvor mange husstande det drejer sig om, samt et ca. estimat på hvor mange vinduer (og hvilke vinduesmodeller) i skal have pudset.

I kan kontakte os på telefon, over e-mail, eller ved at bruge kontaktformularen øverst på denne side.

Skal du bruge en vinduespudser i Hvidovre mere end én gang? Få vinduespudsning på abonnement

Har du først haft besøg af vores vinduespudser én gang, og kan du lide det resultat vi ligger for dagen, tilbyder vi vores kunder en vinduespudser service på abonnement. Det betyder, at du, efter du har fået startet abonnementet, kan læne dig tilbage og nyde et klart udsyn gennem rene ruder. Hele året rundt!

Du bestemmer selv, om vinduerne skal have polering indvendig, udvendig, eller begge steder. Du skal også vælge, i hvilket interval du gerne vil have besøg af en af vores professionelle vinduespudsere. Om det skal være hver 4., 8., eller 12. uge, er helt og aldeles op til dig og dine behov.

Bestil kun én gang. Lad os om at pudse dine vinduer.

Den helt klare fordel ved at tegne et abonnement på vindues polering er, at du slipper for at ringe til en vinduespudser flere gange om året. Når først vi har modtaget den første bestilling, samt dig ønske om at modtage servicen på abonnementsbasis, pudses dine vinduer løbende. Uden du skal gøre andet!

En af vores vinduespudsere kommer forbi din bolig og laver en polering efter alle kunstens regler. Med blødt vand og bionedbrydeligt sæbe. Du behøver ikke engang være hjemme. Har du på forhånd udtalt et ønske om, at servicen skal foregå mens du er på arbejde, skal du blot sørge for, at pudseren kan komme til ved vinduerne, inden du tager afsted. På den måde kommer du hjem til nyvaskede ruder med et smil.

Trier Gruppen tilbyder aftaler til erhvervslivet i Hvidovre

Der er mange der søger på nøgleordet “vinduespudser hvidovre”. Mange af søgningerne kommer fra firmaer, der har brug for kvalificeret polering af deres vinduer. Rene vinduer og ruder får nemlig alle og enhver virksomhed til at fremstå mere ordnet og anstændig. Og det ved det lokale erhvervsliv.

Vi har mange års erfaring med vinduespudsning til både små og store virksomheder. Vælger du derfor os til at varetage en vinduespudser opgaven, vil du efter ganske kort tid ikke være i tvivl om, at du har valgt det helt rette firma. Trier Gruppen leverer polering i topklasse, i en altid ensartet kvalitet.

Hvordan bestiller jeg en vinduespolering til min virksomhed i Hvidovre?

Først og fremmest, skal vi have klargjort hvilke særlige omstændigheder der gælder for lige netop din virksomhed. Vi ved nemlig godt, at ingen to virksomheder er ens. Da det er rigtigt svært at få klargjort tingene over telefon, kører vi glædeligt forbi jer. Efter aftale selvfølgelig. For at lave en aftale, kan du ringe eller skrive.

På mødet, vil en af vores vinduespudsere bl.a. finde ud af hvor mange ruder der skal pudses, og om han skal pudse indenfor, udenfor, eller begge dele. I vil også tale om, i hvilket interval han skal arbejde. Det næste der sker er, at vores dygtige medarbejder fremsender dig et tilbud og en arbejdsplan over mail.

Har I ingen indvendig, og er i klar til at accepterer tilbuddet, underskriver vi kontrakten og igangsætter det bestilte arbejde ud fra arbejdsplanen. Bagefter kan du sådan set overlade dine vinduer til os. Vi skal nok sørge for at virksomhedens ruder altid er pæne og rene. Og med god samvittighed overfor miljøet.

Kan jeg som erhvervskunde bestille en polering når det passer mig?

Som erhvervs kunde hos Trier Gruppen, pudser vi dine vinduer i et fastlagt interval. Skulle du dog have brug for en akut polering – hvis der f.eks. kommer ekstraordinært kundebesøg i virksomheden – har du altid vores vinduespudsere lige ved hånden. Ring til os og få et tilbud på en hurtig udrykning.