Vinduespudser Ishøj

Vinduesvask, vinduespudsning eller vinduespolering i Ishøj?

Har du, som mange andre, søgt efter “vinduespudser i Ishøj” på Google, er det, med stor sandsynlighed, derfor du er landet på vores hjemmeside. Hos Trier Gruppen, er det nemlig vores fornemste opgave at levere professionel vinduespudsning til borgerne i 2635 Ishøj. Skal du have pudset vinduer? Læs mere.

Man kan roligt sige, at vinduespolering er det vi er bedst til her i firmaet. Dine vinduer vil simpelthen elske at få besøg af en af vores dygtige vinduespudsere. Vi er til at træffe på telefonen i arbejdstiden, så ønsker du et uforpligtende tilbud, er det bare at gribe knoglen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spar på vinduespudsning med abonnement eller naborabat

Bestiller du, eller har du ofte brug for, vinduespudsning til din bolig i Ishøj, vil vores nye fremragende abonnement på vinduespolering måske være noget for dig. Slår du dig sammen med en nabo om at få pudset vinduer, kan I få rabat på vores service. Læs mere om disse to produkter længere nede i teksten.

Få en firmaaftale på vinduespudser i Ishøj

Driver du virksomhed i Ishøj, og er du på jagt efter en ny samarbejdspartner der kan varetage rengøring og polering af dine vinduer, er det måske os du leder efter. Du kan læse mere om vores firmaaftaler og om vores miljøbevidste fremgangsmåder længere nede i teksten. Du kan også ringe med det samme.

TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Når du henter et tilbud,
har du det altid inden for 24 timer.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I HELE SJÆLLAND

Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Ishøj og omegn med det samme

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Gå sammen om en vinduespudser og få naborabat

Har du en god nabo, en ven eller et familiemedlem, der også skal bruge en vinduespudser i Ishøj, kan I med fordel gå sammen om at lave jeres bestilling. Vi giver nemlig naborabat til samtlige husstande på jeres liste. Men hvordan kan det nu være? Læs bare videre, så skal du nok finde ud af det.Hver gang vi skal starte bilen og køre til Ishøj, koster det os både tid og penge. Det tager tid at køre, og benzin koster, som bekendt, penge. Det vil sige, at kan vi pudse vinduer for flere husstande på samme tur, har vi færre omkostninger per polering. Besparelsen har vi valgt at give videre til vores kunder.

Hvordan bestiller du en vinduespudser med naborabat?

For at vi kan give jer naborabatten, er det som sagt vigtigt, at I bestiller vinduespolering i samlet trop. Derfor, skal du (eller en anden udvalgt kontaktperson) indhente lidt informationer fra dine naboer. Vi skal vide lidt om hver enkelt husstand, for at kunne give jer en korrekt pris på jeres vinduespudsning.Vi skal, først og fremmest, vide hvor mange husstande det drejer sig om, hvor mange og hvilken type vinduer der sidder i husene, om husene er i flere plan, og om der ønskes polering udenfor og indenfor. Med disse oplysninger i hånden, er det bare at tage kontakt. Den vinduespudser du taler/skriver med, vil også være den person som kommer og pudser jeres vinduer.

Skulle det ske, at vi umuligt kan nå alle husstande på jeres liste på samme dag, kører vi glædeligt igen. Og bare rolig! Det har absolut ingen indvirken på den aftalte rabat. Den får I uanset hvad.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Få sat din vinduespolering i Ishøj på automatpilot

Bestiller du ofte vinduespudsning, kan det måske være en fordel at få lavet en abonnementsordning. I denne ordning, vil en dygtig vinduespudser fra Trier Gruppen nemlig servicere dine vinduer i et fastsat interval. Du kan vælge imellem at få besøg hver 4., hver 8., eller hver 12. uge. Valget er dit.

Fordelen ved at have din vinduespudser i Ishøj på abonnement er, at du aldrig mere behøver at bruge tid og energi på at skulle ringe og bestille vinduespudsning. Efter den første bestilling er afgivet, skal du sådan set bare fokusere på dine gøremål. Samtidigt med, at vi tager os kærligt af dine ruder.

Skulle den førnævnt fordel ikke være nok, får du, i dit abonnement på vinduespolering i Ishøj, faktisk hver enkelt polering til en langt bedre pris, end hvis du bestilte dem enkeltvist. For jo flere gange du får besøg af en af vores vinduespudsere på et år, jo billigere bliver hver enkelt polering nemlig.

Skal du have et uforpligtende tilbud på et abonnement til dine vinduer? Så kontakt os allerede i dag. Vi sidder klar ved vores telefon i arbejdstiden. Du kan også altid kontakte os på mail eller ved at bruge den kontaktformular du finder øverst her på siden. Vi er lynhurtige, så du har en pris inden for 24 timer.

Søger du en professionel vinduespudser til dit firma i Ishøj?

“Vinduespudser Ishøj” og “firmaaftale” er søgeord, der ofte bliver indtastet i søgefeltet hos Google og Bing. Det betyder, at mange virksomheder i Ishøj altså leder efter en fast aftale på vinduespudsning til deres firmaer. Glæder det også dig? Så læs videre her, og find ud af mere om vores firmaaftale.

At finde den helt rigtige vinduespudser, der altid leverer en ensartet, høj kvalitet, kan godt være noget af en udfordring. Specielt fordi der er så mange om buddet. Så hvem skal man lige vælge. Vores service og vores dygtige vinduespudsere, formår at klare denne opgave til topkarakter. Du finder ikke et mere engageret vinduespudserfirma på hele Sjælland. Og det går vi gerne langt for at bevise.

Vi klarer både de små og store vinduespudser opgaver, så igen udfordring er hverken for stor eller for lille for os. Du kan forvente et ensartet resultat, som er det samme hver eneste gang du har haft besøg af en vinduespudser fra Trier Gruppen. Kontakt Trier Gruppen – Din Lokale Vinduespudser Ishøj og få et uforpligtende tilbud på en firmaaftale så hurtigt som overhovedet muligt.

Hvordan får du lavet en firmaaftale om vinduespolering?

For at komme i gang med en firmaaftale, kræver det, at vi kommer på et kort besøg i din virksomhed. Under besøget vil vi bl.a. få talt om dit konkrete behov for vinduespudsning, samt få kigget på de ruder og vinduer der sidder i dine lokaler. Informationerne bruger vi til at udarbejde en udførlig handleplan.

Efter besøget, vil vinduespudseren tage tilbage på vores kontor for færdiggøre handleplanen og lave dit tilbud. Det sender vi selvfølgelig til dig så hurtigt som muligt. Godkender du både handleplan og tilbud, kan vi påbegynde din polering på den startdato, der fremgår af handleplanen.

Du kan kontakte os på vores telefon, over e-mail, eller ved at bruge kontaktformularen her på siden. Vi besvarer opkald i arbejdstiden, og mails og beskeder senest 24 timer efter de har ramt vores bord.

En miljøbevidst vinduespudser koster ikke ekstra i Ishøj

Trier Gruppen – din vinduespudser Ishøj, går ind for, at vi skal hjælpes ad med at passe på miljøet. Så alt hvad vi foretager os ift. at pudse dine ruder, gør vi efter de mest miljøvenlige retningslinjer. Ved kun at benytte os af bionedbrydelige rengøringsprodukter, kan vi sikre os, at vi aldrig skader miljøet i Ishøj.

Er miljøet også vigtigt for dig? Så bør du bestemt overveje at bruge os til din vinduespudsning. Vores få, men dygtige, medarbejdere har, inden de fik lov at kører på deres første opgave, gennemgået et meget omfattende kursus i den korrekte brug af de milde, og svanemærkede, rengøringsmidler.

Det betyder, at du får den samme grundige vinduespolering som hvis vi benyttede skrappe midler, men at du samtidigt kan få pudset vinduer med god samvittighed. Den sæbe, der løber i jorden, forurener ikke hverken naturen eller grundvandet i Ishøj. Og fik vi nævnt at den gode samvittighed ikke koster ekstra?

Kontakt os om polering af vinduer i Ishøj

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores hjemmeside, og læse vores artikel helt til ende. Hvis du er klar til at tage en videre snak om dine muligheder, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi har vores telefoner på os, selvom vi pudser vinduer. Så du kan altid træffe en af os i arbejdstiden. Det er bare at ringe.

Hvis du hellere vil skrive, lover vi, du har svar inden for 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig!