Vinduespudser Lyngby

Vinduesvask, vinduespudsning eller vinduespolering i Lyngby?

Søgeresultaterne på Google lyver aldrig. Og har du fundet frem til vores hjemmeside ved at indtaste “vinduespudser Lyngby” i søgefeltet, kan vi med sikkerhed sige, at du er landet det helt rigtige sted. Hos Trier Gruppen leverer vi nemlig vinduespudsning, i højeste kvalitet, til borgerne i Lyngby.

Vores vinduespudsere er altid parate til at svare på spørgsmål. Så har du lyst til at få en uforpligtende snak omkring polering af dine vinduer, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Du kan f.eks. bruge kontaktformularen her på siden. Skal det gå stærkt? Så ring på vores telefon i arbejdstiden.

Nypudsede vinduer er altid en god oplevelse. Vil du gerne dele den gode oplevelse med en nabo eller et familiemedlem? Så kan I faktisk få rabat ved at gå sammen om at bestille vinduespudsning. Hvis du tit har behov for vinduespolering i Lyngby, kan du med fordel tegne et abonnement på vores service.

Vi har stor erfaring med at servicere byens virksomheder. Laver du en firmaaftale med os, kan du altid forvente den samme høje kvalitet, hver eneste gang du får en vinduespudsning. Vi passer også enormt meget på miljøet i Lyngby. Vi mener at god vinduespolering og god samvittighed skal gå hånd i hånd.

Har vi vakt din interesse? Læs her mere information om vinduespudsning i Lyngby.

TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Når du henter et tilbud,
har du det altid inden for 24 timer.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I HELE SJÆLLAND

Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Lyngby og omegn med det samme

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Bestil en vinduespudser i Lyngby med en nabo og få rabat

Det er vores erfaring, at når én husstand på vejen får pudset vinduer, følger flere naboer gerne trop. Du kan spare en del penge på at samle en håndfuld naboer, og så bestille jeres vinduespudsning samlet. Vi kan, for det meste, klare jeres vinduespolering på samme dag. Den tid, og de penge, vi sparer på at køre til Lyngby flere gange, ryger direkte videre til jer. Vi kalder det Naborabat, og vores kunder elsker det!

En af de mange gode ting ved vores naborabat er, at de folk du bestiller en vinduespudser med, slet ikke behøver at være egentlige naboer. Rabatten gælder så længe jeres vinduer har til huse i Lyngby. Så dine venner og/eller familiemedlemmer, der også bor i byen, kan altså sagtens få glæde af vores gode rabat.

Hvordan bestiller du en vinduespudser så I opnår rabatten?

Det er naturligvis en smule mere omstændigt at skulle bestille vinduespudsning til flere husstande på én gang. Derfor, har vi udarbejdet denne lille huskeseddel. Huskesedlen sikrer, at du får det hele med, og at vi kan afgive et tilbud på vinduespolering i Lyngby, allerede ved den første kontakt.

For at få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning med naborabat, skal vi vide et par ting om de huse der skal have en polering. Først, skal vi vide hvor mange husstande det drejer sig om. Vi skal vide hvor mange og hvilken type vinduer der sidder i hvert hus. Vi skal også vide om den pågældendes husstand ønsker at vores vinduespudsere pudser både udvendig og indvendig, eller kun udvendig.

Nu er du klar til at modtage et uforpligtende tilbud (inkl. naborabat) på en vinduespudser i Lyngby. Vi kan kontaktes på vores telefon, over e-mail, eller via kontaktformularen her på siden.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Din miljøbevidste vinduespudser i Lyngby

Det må absolut ikke herske nogen tvivl om, at vi hos Trier Gruppen går op i at passe på miljøet i Lyngby. Alle vores vinduespudsere har fået en professionel og grundig vejledning i, hvordan de skal bruge de få, men ekstremt miljøvenlige rengøringsmidler vi stiller til rådighed for dem.

Det betyder, at den sæbe vi bruger, når vi pudser dine vinduer, er bionedbrydelig. Jorden kan altså selv nedbryde de forskellige komponenter i produkterne, så de ikke gør kål på andet end snavset og skidtet på vinduerne i dit hjem. Det er vores kunder ekstremt glade for. De kalder det: Vinduespudsning med god samvittighed. Ønsker du også en miljøvenlig polering, er det bare med at kontakte os.

Vi besvarer vores telefon i arbejdstiden. Læser du dette på døgnets senere timer, er du velkommen til at sende os en mail, eller skrive dine oplysninger ind i kontaktformularen. Vi bestræber os på, at du har et uforpligtende tilbud i hånden inden for 24 timer.

Bestiller du ofte en vinduespudser i Lyngby så skal du næsten høre om vores abonnement

Som du kunne læse i starten af denne tekst, er “vinduespudser Lyngby” et populært søge ord på Google. Når vi kigger lidt nærmere på tallene, viser det sig, at der er mange der søger på det flere gange. I faste intervaller. Med disse data kan vi konkludere, at folk i Lyngby gang på gang bestiller vinduespudsning.

Hører du til gruppen af mennesker i Lyngby, der ofte ringer efter en vinduespudser, vil du, uden tvivl, få stor glæde af vores abonnementsløsning. Når først din vinduespudsning kører på abonnement, skal du ikke bekymre dig om mere. Hos Trier Gruppen, står vi for det hele. Og dét endda til en fast lav pris.

Få sat din vinduespudser på abonnement og undgå besværet

I den abonnementsmodel vi tilbyder, kan du vælge imellem tre forskellige pudse intervaller. Du kan få pudset dine vinduer hver4., hver 8., eller hver 12., måned. Hvilket interval du vælger, er helt op til dig. Dog bør der ikke gå for længe mellem hver polering, da beskidte ruder jo ikke er specielt indbydende.

For at få sat gang i dit abonnement på, skal du blot kontakte os. Vi har en del vinduespudsere i firmaet, som altid er klar til at svare på dine spørgsmål. Ring til os i dag, og få et uforpligtende tilbud på at få sat din vinduespudsning i Lyngby på abonnement. Dine vinduer vil elske dig for det!

Har du firma i Lyngby? Så har vi firmaaftalen der dækker din vinduespolering

Hvis der er noget som vi hos Trier Gruppen – din vinduespudser Lyngby er gode til, så er det at levere vinduespolering til erhvervslivet på Sjælland. Nogen vil endda sige, at vi med vores mange års erfaring på området, er de bedste til vores arbejde. Så trænger dine vinduer i firmaet til en polering? Læs videre
.
Med en firmaaftale på vinduespolering, behøver du aldrig bekymre dig om dine vinduers tilstand igen. Du behøver heller ikke længere bruge tid på at finde en kvalificeret vinduespudser, der virkelig formår at levere en ensartet polering, som du er tilfreds med hver eneste gang du har haft besøg.

Hvordan fungerer en firmaaftale på vinduespudsning i praksis?

Først vi overhovedet pudser dine vinduer, er det nødvendigt at udarbejde en grundig handleplan. Det er vores hensigt, at du som erhvervskunde ved hvad din vinduespudser laver og hvornår han laver det. På et besøg i din virksomhed, vil du og en af vores vinduespudsere, stille og roligt, gå tingene igennem.

Du vil efter besøget få fremsendt en handleplan samt en konkret pris på din aftale omkring polering til din virksomhed i Lyngby. Kan du godkende handleplanen og tilbuddet, fremsender vi en kontrakt som du skal skrive under. Derefter opstarter vi opgaven på den aftalte dato. Og du behøver ikke gøre andet.