Vinduespudser Virum

Vinduesvask, vinduespudsning eller vinduespolering i Virum?

At finde en vinduespudser i Virum er ikke nogen stor udfordring. Men at finde det helt rette firma, der kan varetage din vinduespudsning på en tilfredsstillende og professionel måde. Har været noget som folk i Virum og omegn har søgt længe efter. Det er måske derfor du er landet på vores hjemmeside.

Hos Trier Gruppen finder du en pålidelig og yderst pligtopfyldende partner, der kan varetage alle dine behov for vinduespudsning i Virum. At pudse vinduer er det vi er bedst til, og det kan ses på vores glade kunders smil, når vi forlader deres hjem efter endt vinduespolering. Det vil vi også gerne gøre for dig!

Spar med vinduespudsnings abonnement eller naborabat

Bestiller du ofte vinduespudsning, vil der måske være en idé i at få sat vores vinduespudser på et fast abonnement. Du kan faktisk spare helt op til 50% per polering. Har du en eller flere personer i din nære omgangskreds, der også indimellem får besøg af en professionel vinduespudser, kan I slå jer sammen og få rabat. Vi kalder denne løsning for Naborabat. Læs mere om abonnement og naborabat nedenfor.

Få professionel vinduespudser til firmaet i Virum

Driver du virksomhed i Virum, og har du brug for en stabil samarbejdspartner til at varetage opgaven at pudse dine vinduer i firmaet, bør du høre mere om vores firmaaftaler. Vi udfører altid vores arbejde så miljøvenligt som overhovedet muligt, med stor omtanke for naturen i Virum. Du kan læse mere om den professionelle vinduespudsning til dit firma, og om vores miljøvenlige metoder i teksten nedenfor.

TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Når du henter et tilbud,
har du det altid inden for 24 timer.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I HELE SJÆLLAND

Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Virum og omegn med det samme

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Bestil en vinduespudser i Virum med Naborabat

Prøv at kig rundt i dit nabolag. Chancen er, at mindst én af dine naboer indimellem får besøg af en bil fra et vinduespudser firma. Ved at gå sammen med denne nabo (eller flere naboer) om en bestilling på vinduespolering i Virum, vil I få adgang til vores Naborabat. Jo flere I går sammen, jo billigere får I det.

Men hvordan giver en større mængde rene vinduer en billigere pris? Jo ser du, hver gang vi skal starte bilen og køre til Virum, koster det både tid og benzinpenge. Ved at kunne servicere flere kunder med vores professionelle vinduespudsning på én tur, opnår vi altså en fin besparelse. Og denne besparelse har vi valgt at give direkte videre til samtlige husstande på din bestillingsseddel.

Og det behøver rent faktisk slet ikke være egentlige naboer. Så længe folkene på listen bor i Virum, får I tilgang til den førnævnte rabat. Så venner, familie eller andet kan også sagtens indgå i ordningen. Hvis vi ikke kan nå samtlige husstande den samme dag, kommer vi bare igen dagen efter. Til samme pris!

Hvordan bestiller I vinduespolering så rabatten kommer i spil?

Først og fremmest, skal vi selvfølgelig vide hvor mange husstande der ønsker at få besøg af en af vores vinduespudsere. Dernæst skal vi vide hvor mange og hvilken type vinduer der sidder i de enkelte huse. Til sidst vil vi også gerne vide om den enkelte husstand ønsker polering både udvendig og indvendig.

Når du har noteret dig ovenstående oplysninger, er det bare at ringe eller skrive til os. Så sørger vi for, at i hurtigst muligt vil få et uforpligtende tilbud tilsendt. Der går højest 24 timer inden I har en pris.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Sæt din vinduespolering i Virum på autopilot

Er du træt af konstant at skulle bestille vinduespudsning til dine vinduer i Virum? Så er et abonnement måske løsningen. Du har måske søgt efter “vinduespudser Virum” og “abonnementsordning” på en af de mange søgemaskiner på internettet. Det er vores erfaring, at kunder der har deres vinduespolering på autopilot, får en langt bedre oplevelse. Du skal kun bestille én gang, og så sørger vi for resten.

Du bestemmer selv, om vi skal komme og pudse vinduer hver 4., 8., eller 12. uge. Jo oftere du skal have dine vinduer pudset, jo billigere kan vi tilbyde dig hver enkelt polering. Vi ved, at din hverdag godt kan være travl og hektisk, og derfor kan du nu vælge at få klaret din vinduespolering mens du er på job.

Du tager afsted om morgenen, og når du kommer hjem, står huset knivskarpt med rene vinduer. Det eneste du skal gøre, er at sørge for at vi kan komme til omkring vinduerne. Der skal altså være ryddet for f.eks. havemøbler. Ønsker du også vinduespudsning indendørs, kan du efterlade os en nøgle på et aftalt sted. Vores vinduespudsere er altid meget respektfulde omkring dit privatliv når vi går ind.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en abonnementsløsning. Vi kan træffes på telefonen i hverdagene mellem kl. 9 og 16. Hvis du hellere vil skrive til os, kan du sende os en e-mail, eller benytte kontaktformularen øverst på denne side. Vi sigter efter, at du har en pris i hånden inden for 24 timer.

Lav en firmaaftale med din vinduespudser i Virum

Vi ser lige nu en stigning i antallet af søgninger på “vinduespudser Virum” og “firmaaftale” på Google. Det betyder, at flere og flere virksomheder i området har fået øjnene op for, hvordan vinduespudsning kan gavne deres forretning. Er du kommet til vores hjemmeside på baggrund af denne søgning, kan vi med stor overbevisning i stemmen fortælle, at du med garanti er landet det helt rigtige sted!

Lad os sørge for, at dine vinduer i firmaet altid er pæne og rene. Det giver en helt anden stemning hos dine ansatte. Og forretningsforbindelser og potentielle kunder vil få et rigtig godt førstehåndsindtryk, når de besøger din virksomhed i Virum. Det skulle gerne være noget der kan mærkes på bundlinjen.

Sådan laver du en aftale med en af vores vinduespudsere

For at vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet firmaaftale, er det nødvendigt at en af vores vinduespudsere kommer på besøg i din virksomhed i Virum. På besøget skal I kortlægge firmaets konkrete behov for vinduespudsning, samt tælle hvor mange og hvilken type vinduer der skal pudses.

Kort tid efter besøget, vil vores vinduespudser fremsende et udkast til en handleplan samt et tilbud på den aftalte vinduespolering. Kan du godkende begge dokumenter, går vi straks i gang med at servicere dine vinduer. Den vinduespudser der, i sin tid, besøgte dit firma, vil også være den vinduespudser der kommer til at stå for den regelmæssige, og ensartede, vinduespolering. Og det skaber tryghed!

Miljøbevidst vinduespolering af dine vinduer i Virum og omegn

Hvis du har søgt på Google efter “vinduespudser Virum” og “miljøbevidsthed”, kommer der et væld af miljøbevidste vinduespudser firmaer frem. Trier Gruppen er blandt de første på listen, og det er sikkert også derfor du er landet på vores hjemmeside. Vi tilbyder nemlig udelukkende en vinduespudsning der sikrer at naturen og miljøet i, og omkring, Virum ikke tager skade af vores rengøringsprodukter.

Når du får besøg af vores vinduespudser, kan du derfor være helt sikker på, at han har gennemgået det mest grundige forløb, med oplæring i den korrekte brug af de mest bionedbrydelige rengøringsmidler. Dette er din sikkerhed for, at vi både tager os kærligt af dine vinduer og af din gode samvittighed.

Men er den miljøbevidste polering lige så effektiv?

Til dette spørgsmål, kan vi kun svare “ja”. At pudse vinduer med miljøvenlige produkter, betyder ikke at dine vinduer bliver mindre rene. Det eneste der bliver mere rent end vinduerne, er din samvittighed.

Er du stadig i tvivl, så kontakt os endelig. Vi sidder altid klar til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have omkring vores miljøvenlige rengøringsmetoder til folket i Virum. Alle vores kunder er glade og tilfredse med resultatet af vores miljøbevidste fremgangsmåde. Det håber vi også på, at du vil blive!

Få et godt tilbud fra Trier Gruppen – Din Vinduespudser Virum

Sidst men ikke mindst, vil vi gerne benytte denne mulighed for at sige tak. Tak fordi du besøger vores hjemmeside, og tak fordi du overvejer at bruge os som din fremtidige vinduespudser. Polering af dine vinduer og ruder står øverst på vores dagsorden, og det vil du helt sikkert kunne mærke.

Er du klar til at modtage et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på telefon alle hverdage mellem kl. 9 og 16. Vil du hellere skrive til os, er du mere end velkommen til at sende os en mail. Du kan også bruge den simple kontaktformular øverst på siden, eller vores grundige tilbudsformular.

Tilbudsformularen guider dig, stille og roligt, igennem de forskellige valg du skal træffe for at få den bedst mulige service og det mest korrekte tilbud på polering af vinduerne i din bolig eller virksomhed.

Hos Trier Gruppen – Din Vinduespudser Virum, kan du benytte hvilken som helst kontaktform du har lyst til. Ringer du til os, får du oftest en pris direkte i telefonen. Ønsker du tilbuddet på polering af dine vinduer på skrift, kan der gå op til 24 timer inden du har dit svar.