En effektiv algebehandling
holder liv i dit tag og træværk

Algefrie overflader har det bare sjovere. Vælg et grundigt
rengøringsfirma til at assistere dig med algebehandling, så
du kan give dit tag og træværk det liv de altid har drømt om.

En effektiv algebehandling holder liv i dit tag og træværk_devices

Udsatte tag og fliser kræver en
regelmæssig algebehandling

Algevækst på tag og fliser har aldrig været pænt. Men vidste
du, at algerne faktisk forkorter de ramte overfladers levetid?

Med et abonnement på algebehandling, behandler vi dine algeramte overflader én eller to gange hvert andet år, så du på den måde sikrer dig, at den uønskede algevækst holdes nede.

Du bør tegne et abonnement, hvis du gerne vil have dit tag og dine fliser til at holde længere, og på samme tid fremstå pæne og velholdte når du og dine gæster opholder jer udenfor.

Udsatte tag og fliser kræver regelmæssig algebehandling
Udsatte tag og fliser kræver regelmæssig algebehandling

Udsatte tag og fliser kræver en
regelmæssig algebehandling

Algevækst på tag og fliser har aldrig været pænt. Men vidste
du, at algerne faktisk forkorter de ramte overfladers levetid?

Med et abonnement på algebehandling, behandler vi dine algeramte overflader én eller to gange hvert andet år, så du på den måde sikrer dig, at den uønskede algevækst holdes nede.

Du bør tegne et abonnement, hvis du gerne vil have dit tag og dine fliser til at holde længere, og på samme tid fremstå pæne og velholdte når du og dine gæster opholder jer udenfor.

Vores priser på algebehandling

Engangsbestilling

Engangsbestilling

En enkeltstående algebehandling

Fra kun

995 kr.

pr. behandling

Miljøvenlig algebehandling
Kvalitetssikring af tag
Pris- og virkningsgaranti*
 
* virker behandlingen ikke får du en ny

Abonnement

Abonnement

Mest algebehandling for pengene

Fra kun

499 kr.

pr. behandling

Spar op til 50% pr. behandling
Rent tag hvert el. hvert 2. år
Mulighed for naborabat
SMS-service
Betal med MobilePay eller faktura

Er der andet vi kan hjælpe med?

Taget som nyt igen

Algebehandling er en effektiv og nem måde at få dit tag eller fliser til at se ud som nye igen.

Modsat traditionel tagrensning, så er det meget enkelt, og mindre tidskrævende at få udført. I langt de fleste tilfælde kan det klares fra jorden, så det hverken er nødvendigt at skulle op og gå på taget, eller skulle indenfor i huset.

Hvordan foregår en algebehandling?

Taget sprøjtes med algemidlet, hvorefter alger og mos i løbet af en virkningsperiode på cirka 6-8 måneder vil visne og blive vasket af taget af regn og vind. Herefter vil taget fremstå som nyt.

Kan det betale sig?

Alger og mos er medvirkende til at nedsætte levetiden på dit. En årlig algebehandling er derfor en god investering, og godt givet ud, i forhold til udgiften til udskiftning eller reparationer af taget.

Vi sparer tid og kørsel, og det giver os mulighed for at gøre prisen endnu mere attraktiv.

Spar penge med naborabat eller abonnement

For at opnå den bedste effekt, og forebygge revner og sprækker i tagets konstrution, vil det være en god idé at få taget behandlet med jævne mellemrum. Vi anbefaler 1 gang om året, og da vores opgave er at tage os af dit tag, så tilbyder vi nogle fordelagtige aftaler på årlig algebehandling.

Er i flere på vejen, eller i nærområdet der gerne vil have algebehandlet, tilbyder vi omfattende naborabatter. Det kan betale sig for alle hvis i er flere på vejen, eller i det nære område der skal have algebehandlet på samme tid.

Hvis vi kunne, ville vi give algebehandlingen væk, men da det desværre ikke går, kan vi i stedet tilbyde vores nabo rabat. Trænger din nabos tag også til en gang algebehandling, kan i begge spare penge ved at bestille samtidig. Vi giver 20% rabat til jer begge hvis i bestiller algebehandling, så vi kan behandle jeres tage samtidig.

Prøv et abonnement på algebehandlinger

Med et abonnement på algebehandling har du altid et flot tag. Vi kommer forbi hver eller hvert andet år, og behandler dit tag. Du vælger selv intervallet, og vi kommer så forbi inden for den aftalte periode og behandler. Abonnementet passer nærmest sig selv, da det ikke er nødvendigt at nogen er hjemme for at vi kan udføre algebehandlingen.

Vi lægger en blanket i postkassen efter udført behandling, så du kan se vi har været der. Abonnementet er ikke mere bindende end at det altid kan opsiges efter første behandling.

Slip af med algerne med vores algebehandling

Regn og slud, sol og vind – vejrforholdene i Danmark er skiftende og utilregnelige. De omskiftelige vejrforhold giver de irriterende alger de bedste betingelser for at overleve, gro fast og ødelægge tage, stakitter, træværk og så videre.

Er du husejer, og er du træt af, at algerne hærger dit hus? Så kan vi heldigvis hjælpe dig! Vi tilbyder nemlig algebehandling. Vi fjerner de irriterende alger, der kan være så svære at komme af med, og som sætter sig overalt, hvor der er en smule fugtigt.

Hvorfor algebehandling fra os?

Alger i sig selv er ikke farlige for dit hus; alger er små planter, der gror på fugtige overflader. De findes i forskellige afskygninger, og du kan derfor finde grønne, gule og røde alger på dit hus.

Algerne findes overalt udenfor, og derfor kender langt de fleste husejere også til algerne – de er ikke kønne, og de laver skader, hvis de får lov til at blive siddende. Algerne er grimme – de pynter ikke på noget bygningsværk. Algerne får bygningsværket til at se beskidt og slidt ud.

Algerne holder på fugten hvilket kan være forstadie til blandt andet svampeangreb, som kan være svære at komme af med.

Derudover kan algerne gøre stor skade på dit tag, idet de skaber revner i tagkonstruktionen. Se, revnerne bliver skabt, fordi algernes rødder kan vokse ned i tagkonstruktionen – og altså derved skabe revner i denne og ødelægger den for altid.

Revnerne gør det muligt for fugten at binde sig, hvilket både kan skabe svamp og frostskader. Selvom algerne i sig selv altså ikke er farlige, kan de være med til at ødelægge dit tag eller dit træværk hurtigere. Med vores algebehandlingkan du forlænge levetiden på dit tag eller dit træværk – og derved spare tid og penge.

Hvordan virker en algebehandling?

Når vi laver en algebehandling hos dig, bruger vi algemidler, som effektivt trænger ind i algerne og dræber dem. Algemidlerne får alle alger og svampe til at løsne sig fra overfladen, hvorefter det vil falde af. Du vil altså få en pæn og ren overflade, efter at vi har lavet en algebehandling hos dig.

Efter algemidlerne er påført, vil algerne og svampene, som før nævnt, falde af. Dette kan tage mellem 2 og 6 måneder alt efter vind og vejr og graden af algeangrebet. Er der mange alger på overfladen, vil det tage længere tid, før algerne falder af, ligesom fugtigt vejr vil være med til at langsommelig gøre processen.

Én ting kan du dog være sikker på; du vil ende op med en flot og velholdt overflade, der er fri for alger, mos og snavs. Algebehandlinger kan laves på enhver overflade, hvor der er alger – og alger kan findes på enhver overflade, hvor der er fugtigt. Vi laver altså ikke kun algebehandlinger på dit tag; vi laver algebehandlinger på alle tænkelige udendørs overflader.

Husk at rense tagrenderne

Hvis algebehandlingen bliver lavet på dit tag, skal du dog være opmærksom på én ting: Din tagrende skal tømmes regelmæssigt efter algebehandlingen. Dette skyldes selvsagt, at alt, hvad algebehandlingen har dræbt, vil falde ned i din tagrende.

Hvornår skal man algebehandle?

Der er i virkeligheden ikke noget tidspunkt, hvor algebehandlingen er mest optimal – du kan med fordel algebehandle året rundt. Vi tilbyder tilfældigvis algebehandlinger året rundt – de eneste betingelser er, at det er tørvejr, og at temperaturen er minimum +1 grad.

Mange vælger at få algebehandlet om vinteren, så foråret kan gås algefrit i møde, mens andre vælger at algebehandle om efteråret. Der er ikke nogen årstid, der er bedre end andre, og vi er yderst fleksible, idet vi kan lave en algebehandling lige netop, når det passer dig.

Privat og erhverv

Vi tilbyder ikke kun algebehandlinger til private – vi tilbyder også algebehandlinger til dit firma. Vil du give et godt indtryk til dine kunder, kan du altså med fordel købe vores kvalitets algebehandling – alger, mos og svamp ser nemlig ikke pænt ud, uanset om det findes på et privat hus eller på en virksomhedsbygning som jo tit og ofte får vigtige folk på besøg.

Vi er miljøvenlige

Med vores miljørigtige algebehandling får du en algebehandling, der er skånsom mod miljøet. Vi har stor erfaring inden for området, og vi gør meget ud af at udføre behandlingen med respekt for den natur, vi alle skal leve i. Vi sikrer, at der ikke er udledning af behandlingsmidler til kloakker og vandløb, ligesom vi bruger miljøvenlige algemidler til behandlingen.

Vi er altså ikke blot dygtige og effektive – vi udfører også behandlingen på den mest miljøvenlige måde, så du med god samvittighed kan skille dig af med de irriterende alger.

Spar penge på længere sigt

Alger er altså ikke farlige, men de forårsager skadelige ting, som kan koste mange penge. Alger kan være skyld i svampeangreb, som kan være svære og omkostningsfulde at komme af med.

Ligeledes kan algerne skabe frostskader i tagkonstruktionen, hvilket kan kræve et helt nyt tag, men med vores algebehandling kan du altså spare mange penge. En algebehandling vil nemlig forlænge levetiden på dit tag, dit bygningsværk og dit træværk.

Det kan altså kort sagt være dyrt at lade være!

Udover at du kan spare penge på længere sigt, vil algebehandlingen give et pænere udseende til dit hus. Dit hus vil komme til at se nyere og pænere ud, hvis ikke der er alger på taget eller murværket.

Det betyder også, at du hurtigt kan gøre dit hus mere værd – og skabe en højere værdi. Simpelt vedligehold har altså mange fordele, og du behøver ikke løfte en finger selv. Vi sikrer dig et godt resultat, du vil være tilfreds med, og som tilmed ikke har haft store miljømæssige omkostninger.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit bygnings- eller træværk? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre nærmere.