Algebehandling

En effektiv algebehandling holder liv i dit tag og træværk

Algefrie overflader har det bare sjovere. Vælg et grundigt rengøringsfirma til at assistere dig med algebehandling, så du kan give dit tag og træværk det liv de altid har drømt om.Algevækst på tag og fliser har aldrig været pænt. Men vidste du, at algerne faktisk forkorter de ramte overfladers levetid?

Med et abonnement på algebehandling, behandler vi dine algeramte overflader én eller to gange hvert andet år, så du på den måde sikrer dig, at den uønskede algevækst holdes nede. Du bør tegne et abonnement, hvis du gerne vil have dit tag og dine fliser til at holde længere, og på samme tid fremstå pæne og velholdte når du og dine gæster opholder jer udenfor.

HURTIG SERVICE

Hos os kan du få et uforpligtende tilbud samme dag.

TILFREDSHEDSGARANTI

Vi går til enhver opgave med umage, erfaring og faglig stolthed – derfor lover vi dig et godt resultat hver gang.

FAGLIG EKSPERTISE

Med mange år i branchen løser vi de mest krævende opgaver på den optimale måde.

SOCIAL ANSVARLIGHED

Vi benytter miljøvenlige produkter og tager hånd om vores medarbejdere.

Sådan arbejder vi

Algebehandling er en effektiv og nem måde at få dit tag eller fliser til at se ud som nye igen.

Hvorfor bestille
algebehandling fra os?

Modsat traditionel tagrensning, så er det meget enkelt, og mindre tidskrævende at få udført. I langt de fleste tilfælde kan det klares fra jorden, så det hverken er nødvendigt at skulle op og gå på taget, eller skulle indenfor i huset.

Alger i sig selv er ikke farlige for dit hus. Alger er små planter, der gror på fugtige overflader. De findes i forskellige afskygninger, og du kan derfor finde grønne, gule og røde alger på dit hus. Algerne findes overalt udenfor, og derfor kender langt de fleste husejere også til algerne – de er ikke kønne, og de laver skader, hvis de får lov til at blive siddende. Algerne er grimme – de pynter ikke på noget bygningsværk. Algerne får bygningsværket til at se beskidt og slidt ud. Algerne holder på fugten hvilket kan være forstadie til blandt andet svampeangreb, som kan være svære at komme af med.

Derudover kan algerne gøre stor skade på dit tag, idet de skaber revner i tagkonstruktionen. Se, revnerne bliver skabt, fordi algernes rødder kan vokse ned i tagkonstruktionen – og altså derved skabe revner i denne og ødelægger den for altid. Revnerne gør det muligt for fugten at binde sig, hvilket både kan skabe svamp og frostskader.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.