En grundig fliserens beskytter dine
fliser imod vejrets mange luner

Ikke nok med, at det ser både pænt og indbydende ud med
nyrensede fliser, så forlænger en grundig rengøring flisernes
levetid med op til flere år, så du kan
have glæde af dine udearealer i længere tid.

En grundig rengøring beskytter dine fliser imod vejrets mange luner_devices

..

Se nogle af vores opgaver

..

Vejret holder aldrig fri, så husk at
give dine fliser en god behandling

Det danske vejr er en lunefuld størrelse. Derfor er det vigtigt, at dine fliser får en korrekt og regelmæssig behandling, hvis du vil holde dem pæne og rene året rundt.

Med en abonnementsaftale på fliserens, får du desinficeret dine fliser én gang om året, så du aldrig mere behøver at bekymre dig om en grim indkørsel eller en beskidt terrasse.

Du bør tegne et abonnement, hvis du gerne vil udnytte dine udearealer optimalt. I abonnementet finder du en grundig fliserens og den efterfølgende løbende vedligeholdelse.

Vejret holder aldrig fri men vi beskytter dine udendørs fliser
Vejret holder aldrig fri men vi beskytter dine udendørs fliser

Vejret holder aldrig fri, så husk at
give dine fliser en god behandling

Det danske vejr er en lunefuld størrelse. Derfor er det vigtigt, at dine fliser får en korrekt og regelmæssig behandling, hvis du vil holde dem pæne og rene året rundt.

Med en abonnementsaftale på fliserens, får du desinficeret dine fliser én gang om året, så du aldrig mere behøver at bekymre dig om en grim indkørsel eller en beskidt terrasse.

Du bør tegne et abonnement, hvis du gerne vil udnytte dine udearealer optimalt. I abonnementet finder du en grundig fliserens og den efterfølgende løbende vedligeholdelse.

Vores priser på fliserens

Engangsbestilling

Engangsbestilling

En enkeltstående fliserens

Fra kun

30 kr.

pr. kvadratmeter

Startpriser fra 1500 kr.
Miljøvenlig fliserens
 
 
 

Abonnement

Abonnement

Mest fliserens for pengene

Fra kun

995 kr.

én gang om året

Vedligehold dine fliser
Pæne fliser året rundt
15 års garanti på rene fliser*
 
* ved en årlig algebehandling

Er der andet vi kan hjælpe med?

Fliserens – få dine fliser til at se nye ud igen

Vi renser dine fliser professionelt, så de kommer til at se nærmest nye ud igen. Alge- og mosbelagte fliser ser ikke bare grimme ud, de kan også både være glatte og være mere udsatte for frost sprængninger. Alger der vokser ned mellem revnerne i fliserne, baner vej for fugten som vil trænge ned og destabilisere underlaget, der igen vil få fliserne til at ligge ujævnt.

4 gode grunde til at bestille fliserens

  • Kedelige flisearealer bliver som nye
  • Professionel fliserensning går hurtigere end at få nye fliser
  • Med imprægnering vil fliserne være vandafvisende i op til 8 år
  • Forhindrer at overfladen frostsprænges og nedbrydes

Sådan foregår fliserens

Først skal fliserne afrenses, det gør vi med vores professionelle udstyr, som rydder fliserne for alle alger, mos, flisepest og andet skadeligt for fliserne. Ud over det ser pænt ud, forebygger det bla. også frostsprængninger. Efter afrensning, desinficerer vi.

Desinficering er en behandling der trænger ned i fliserne, og forebygger nye algeforekomster. Dette skal gøres årligt, så vores lange garanti kan gælde.

Skal de imprægneres? Ønsker du at få dine fliser imprægneret, gøres det inden for maksimalt 3-4 uger efter afrensningen. Imprægnering er uhyre effektivt, og vi giver derfor 15 års garanti på resultatet. Vores imprægnering er i de fleste tilfælde mere effektiv end den fliserne har fra nye, hvilket gør at det kan være en god idé at give nye fliser en behandling også.

Til sidst er det bare nyt fugesand. Afrensningen af fliserne vil også rense det gamle fugesand væk, så nyt skal på. Hos os kan du vælge selv at sørge for nyt sand, eller lade os komme med det. Og ønsker du det, kan vi også lægge det ud.

Få dine pæne fliser tilbage med en fliserens

Med det danske klima er det et unægteligt problem, at vores huse, fliser, tage og træværk tager skade; det bliver grimt, beskidt og skadet.

Det fugtige vejr, vi oplever i Danmark, giver alger, mos og svampe de ypperligste betingelser for at overleve – og lad os være ærlige: Det er ikke kønt. Alger, mos og lav præger mange indkørsler og terrasser rundt om i landet, for det er svært at slippe af med og næsten umuligt at undgå.

Dette har vi dog råd for: Er du én af de mange, der er trætte af at se på, hvordan dine fliser bliver mere og mere grønne, grimme og beskidte? Så fortvivl ej – vi tilbyder nemlig fliserens, så dine fliser igen kan se så pæne ud, som de gjorde engang.

Hvorfor bliver mine fliser så grønne?

Grønne fliser er ikke et usædvanligt fænomen – faktisk er det nærmere reglen end undtagelsen, at fliser bliver grønne – i hvert fald i Danmark. Det fugtige og omskiftelige vejr giver nemlig alger, mos og lav lov til at gro på fliserne.

Det er både grimt og skadeligt. Algerne og mosset er ikke skadeligt i sig selv – dog forårsager alger og mos skader, hvis de får lov til at blive og slå rødder, idet det vil gøre det svært for fugten at forsvinde. Alger er små planter, der kan gro på alle overflader. Alger elsker især fugtige overflader, hvorfor de er så typiske i Danmark.

Alger findes i tusindvis af afskygninger, og det er derfor ikke sikkert, at de alger, der gror på dine fliser, er grønne. De kan være sorte, gule, grønne eller røde. Fælles for algerne er, at de er svære at komme af med og endnu sværere at undgå. Algerne er grimme, men de kan, som før nævnt, også forårsage større skader end blot et forværret udseende.

Alger kan forårsage svampeangreb og frostskader, hvilket kan være meget omkostningsfuldt på længere sigt. Vil du undgå større skader, skal du derfor sørge for at fjerne algerne, inden det er for sent. Algernes rødder gror fast til dine fliser, og du vil derfor opleve, at de er svære at få bugt med. Her kommer vi dig dog til undsætning.

Vi tilbyder nemlig professionel og kvalitetsbevidst fliserens, der fjerner alle alger, mos og lav fra dine fliser og får dine fliser til at fremstå så gode som nye.

Hvorfor bestille fliserens fra os?

Med en fliserens fra os får du ikke blot en almindelig fliserens – vi tilbyder dig en tretrinsraket, der sikrer dig den bedst mulige behandling af dine fliser. Den såkaldte tretrinsraket består af rensning, algebehandling og imprægnering.

Selve rensningen sørger for, at alt skidt og snavs forsvinder fra dine fliser. Dine fliser bliver altså helt rene og klar til yderligere behandling. Algebehandlingen har til formål at dræbe alger, mos og lav fra fliserne, så de ikke risikerer at blive yderligere skadet.

Algebehandlingen vil ligeledes fjerne de grimme algepletter fra dine fliser, så de fremstår så gode som nye. Imprægneringen, som vi laver efter algebehandlingen af dine fliser, har til formål at øge dine flisers holdbarhed og levetid. Imprægnering giver alger og mos svære vækstbetingelser.

Du kan således se på imprægneringen som en forebyggende algebehandling. Afslutningsvist skal der strøs fugesand over fliserne, så sandet kan trænge ned i revnerne imellem fliserne. Du kan selvfølgelig vælge at få én af ovenstående behandlinger, ligesom du kan bestille dem samlet.

Spar penge på lang sigt

Det koster naturligvis penge at få en fliserensning, men beløbet er ikke i nærheden af, hvad du skal betale for at få lagt nye fliser. Og hvis du ikke får dine fliser renset og algebehandlet, når algerne viser deres grimme ansigt, vil du på et tidspunkt skulle investere i nye fliser.

Algerne skaber frostskader, ligesom de kan skabe revner i dine fliser. Hvis algerne får lov til at sidde for længe på dine fliser, vil deres rødder altså forårsage store skader, som betyder, at du vil være nødsaget til at skifte dine fliser. En fliserens fra os vil altså spare dig for mange penge på sigt.

Miljøvenlig fliserens

Vi renser dine fliser – vi renser dem effektivt, og vi renser dem med tanke på miljøet. Det kan lyde utrolig miljøskadeligt at rense fliser, for der skal bruges forskellige rense- og algemidler.

Dog tænker vi meget på miljøet, når vi renser dine fliser. Vi bruger miljøvenlige produkter, og vi bruger dem med omtanke. Med en fliserens forlænger du, som før nævnt, dine flisers levetid, og du vil derfor spare på ressourcerne, idet du ikke behøver at lægge nye fliser.

Derfor kan en fliserens fra os på mange måder siges at være den mest miljøvenlige måde at få dine flotte fliser tilbage på. Du får flotte fliser, og vi beskytter den jord, vi lever på.

Flotte udeområder året rundt

Fliserensen tilbydes året rundt. Der er ikke nogle årstider, der er bedre egnede til en fliserens end andre. Vi rykker altså ud til dig året rundt – den eneste betingelse er, at der ikke skal være udsigt til frost, da dette umuliggør processen.

Vi er fleksible, og du behøver ikke engang at være hjemme, mens vi ordner dine udeområder. Dine udeområder kan altså være flotte året rundt, hvis du får en fliserens. Den efterfølgende imprægnering vil endda sørge for, at dine udeområder er flotte i mange år frem.

En fliserens er altså både en kortsigtet og en langsigtet investering. Fliserensen kan laves på alle fliser, ligesom vi tilbyder fliserens til træterrasser, som også ofte rammes af algeangreb, hvis de ikke er behandlet på den rette måde.

Vil du holde dine udeområder pæne året rundt, skal du altså have en fliserens. Du behøver ikke røre en finger selv; vi gør arbejdet, og vi rydder op efter os selv. Vil du have et godt resultat, der er lavet effektivt og miljøvenligt? Så lad os komme og give dine fliser eller din træterrasse en kærlig hånd med en god og virkningsfuld fliserens.