Om os

Om Trier Gruppen

Vi brænder for det vi arbejder med og det skinner igennem i alt, hvad vi laver. Hos os er vores største mission at sikre, at hver interaktion med os efterlader vores kunder med en følelse af værdi og tilfredshed. Vi tror på at kvalitet og grundighed skaber de bedste resultatet og langvarige kunderelationer.

Vores kunder tæller alt fra større erhvervsbygninger til mindre erhvervsvirksomheder samt butikker, hoteller og institutioner i alle tænkelige størrelser. Dertil kommer en varieret samling af små og store opgaver i både boligforeninger og private hjem.

Nu kan du samle alt under ét tag

Som du sikkert har erfaret, er der rigtig mange rengørings- og vinduespudserfirmaer her på Sjælland. Det betyder, at du kan risikere at bruge din tid og energi på firmaer der ikke helt lever op til dine forventninger.

Med vores brede vifte af services, og vores ensartede høje kvalitetsniveau, kan du nemt fjerne gætteriet ved dét at få dækket dine rengøringsbehov. Saml alle dine rengøringsopgaver hos os. Så lover vi dig, at du aldrig mere behøver at spilde tid og penge på at finde, afprøve, og blive fortvivlet over et rengøringsfirma.

Vi har altid rene linjer

Som kunde hos os, er du altid sikret et godt resultat. For hos os, kommer vi nemlig altid godt ud i alle hjørner. Det skyldes ganske enkelt at vi kan lide det vi laver! Derfor er rengøring hos os, også meget mere end blot rengøring.

Det er en profession, et fag, og et arbejde, som vi er stolte af og som vi hver eneste dag gør os umage med at udføre. Til glæde både for vores kunder og os selv. Dette er takket være et nøje skemalagt arbejde, der gør det muligt for både vores kunder og vores medarbejdere at have det nødvendige overblik over de enkelte arbejdsopgaver. Det gælder både hvad der skal laves, hvornår det skal laves, og af hvem det skal laves.

Hos os får du altid en fast medarbejder, eller et fast team, som kender dig og dine opgaver. Det kan i mange tilfælde være en fordel, da det både giver tryghed og en effektivisering af arbejdet.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.