Lad rene og flotte facader gøre
et godt indtryk på dine gæster

En ren facade har samme effekt som rene ruder – den er utrolig
indbydende og gør et godt førstehåndsindtryk på dine gæster,
så du kan begynde deres besøg under gode forudsætninger.

Lad rene og flotte facader gøre et godt indtryk på dine gæster_devices

Forlæng din facades levetid med en halvårlig facaderens og behandling

Ødelagte facader kan være dyre og tidskrævende at renovere. Derfor vælger mange at forebygge eventuelle skader, med en grundig og professionel facaderens.

Har du facaderens på abonnement, få du renset og behandlet din facade et par gange om året, så du undgår, at den bliver ødelagt af frostsprængninger og algevækst.

Du bør tegne et abonnement, hvis du gerne vil holde din facade i topform. Hvordan det bedst klares, skal vi nok rådgive dig om.

Forlæng din facades levetid med en halvårlig behandling

Vores priser på facaderens

Priseksempel

Kontakt os

Vi skal vide lidt mere for at kunne give dig et kvalificeret tilbud på din opgave.

Brug knappen nedenfor for at komme videre til vores tilbudsformular, hvor du kan udfylde de nødvendige informationer.

Er der andet vi kan hjælpe med?

Facaderens – få alle facader til at se nye ud igen

Er facaden på dit hjem, firma eller andet blevet snavset eller mos og algebegroet med tiden? En facaderens er en effektiv løsning der altid giver et flot resultat. Facaden er din bygnings ansigt udadtil, og er rammen for dine besøgendes førstehånsindtryk.

En flot facade med et udseende der ser helt nyt ud, vil i mange tilfælde give et bedre indtryk end en gammel og kedeligt udseende facade. En facaderens er individuel fra opgave til opgave, vores effektive facaderens fjerner belægninger på facaden og efterlader overfladen som ny igen. Med en imprægnering vil det flotte resultat stå i endnu flere år.

Får alger og mos lov at vokse på dine mure over flere år, kryber rødderne ind i små revner og fuger, hvor væsken i rødderne udvider sig når det er frostvejr om vinteren. Det kan give sprængninger i facaden der igen kan være kostbare at få udbedret. En facaderens vil effektivt forhindre dette.

3 gode grunde til at få renset dine facade

  • Sundere flottere facade
  • Penge sparet på løbende vedligehold
  • Forhindrer at overfladen frostsprænges og nedbrydes

Med en facaderens bliver din facade som ny igen

Befinder du dig i en situation, hvor facaden på enten dit firma eller dit private hjem er blevet befængt med alger eller mos? Bare rolig, du kan her bestille en effektiv og grundig facaderens.

Det er ganske essentielt, at man sørger for at pleje bygningens facade, eftersom facaden danner rammen for de besøgenes førstehåndsindtryk. Sørg derfor for at skifte den kedelige og gamle facade ud med en flot ny facade. Det vil med garanti give et langt bedre indtryk.

Med en facaderens fjerner vi først algebelægningen og efterlader overfladen flot og ren, hvorefter vi imprægnerer facaden, så det flotte resultat vil stå i flere år.

Derfor er det vigtigt med en facaderens

Såfremt man vælger at ignorere mosset eller algerne på facaden, kan det resultere i, at rødderne kryber ind i små fuger og revner, hvor væsken i rødderne udvider sig, når det bliver frostvejr.

Det kan føre til frostsprængninger i facaden, som kan være utrolig svære – og utrolig dyre – at komme af med igen. Men så længe du blot sørger for at få foretaget en facaderens, kan du aktivt være med til at hindre dette i at ske. Herudover får du en flottere og sundere facade samt mulighed for at spare penge på løbende vedligehold.

Du kan allerede i dag sende os en forespørgsel på facaderens ved at indtaste dine personlige oplysninger via vores hjemmeside samt information om, hvor mange kvadratmeter fliser vi skal rense, og om du ønsker imprægnering efter rensningen, så resultatet holder længere.

Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud, der matcher dine specifikke ønsker og behov. Du har ligeledes på vores hjemmeside mulighed for at uploade et billede af fliserne, der skal renses, for en bedre vurdering.

Få den helt rette rådgivning, så du kan opnå de bedste resultater

Det kan være svært at finde ud af, hvilken behandling der vil forlænge levetiden på din facades overflade, men når du vælger os, vil du selvfølgelig altid modtage korrekt vejledning om, hvilken behandling der vil passe bedst til din facade.

Vi har gennem vores mange år i branchen erfaret, at det er ganske vigtigt, at man i første omgang undersøger den pågældende facade, der skal renses, da det er facadens type og overflade, der afgør, hvilken slags facaderens der vil være den mest ideelle løsning.

Når du vælger os, behandler vi overfladen med et stærkt middel, der med garanti vil dræbe algerne.

Du kan på den måde være ganske sikker på, at der ikke sidder rødder tilbage fra algerne i facaden efter endt behandling. Denne type behandling vil holde din facade pæn i længere tid.

Vi anbefaler generelt, at man får foretaget en algebehandling 1-2 gange om året, da man dermed er med til at forebygge en skade. Det er billigere og nemmere at bibeholde den pæne facade i mange år frem med en årlig eller halvårlig behandling.

En miljøvenlig løsning til både private og virksomheder

Alger har forskellige levevilkår, og det betyder, at de skal behandles forskelligt og med de helt rette miljørigtige produkter samt med den korrekte rensemetode.

Det er netop derfor, at vi vælger at komme ud og tjekke den pågældende facade forinden, så vi har mulighed for at vurdere den, inden vi igangsætter opgaven.

Når det gælder alger, skal man først tjekke, hvilken type alger der er tale om – de kan nemlig både være sorte, gule, røde eller grønne. Herudover tjekker vi også, om facaden er ramt af eksempelvis sod eller mos, da dette også er relevant information at få med i foranalysen.

Hernæst går vi ind og kigger på selve facadens materiale samt overfladestruktur, og endelig fokuserer vi på, hvor dybt algerne har sat sig, og om mosset har fået lov til at plante sig på facaden.

Alt dette er med til at afgøre, hvilken type rens vi ender med at give facaden, og om der er tale om en mildere eller mere dybdegående rens. Vi garanterer desuden, at vi bruger færrest mulige kemikalier for på den måde at skåne miljøet mest muligt.

Facaderens af alle typer overflader – vi hjælper dig

Vi tilbyder facaderens, uanset om facaden er af glas, aluminium, eternit, stål, beton eller et andet materiale. Herudover renser vi alle typer facader uanset størrelsen.

Vi sørger til hver en tid for en effektiv facaderensning, som efterlader din facade så god som ny uden urenheder, og vi garanterer, at du vil kunne se forskel med det samme.

Lad os gøre det beskidte arbejde for dig. Bestil en facaderens allerede i dag. Vi har i årenes løb hjulpet mange forskellige typer kunder, både virksomheder og private. Få din facade algefri og ren igen med en facaderengøring udført af dygtige og professionelle specialister.

Bestil en facaderensning og kom skaderne i forkøbet

Mos, alger og snavs på facaden er et ganske hyppigt forekommende på mange huse rundt omkring i landet og specielt på facader mod nord. Det kan være med til at give bygningen et kedeligt udseende, og det har desuden en effekt på det indtryk, som huset giver.

Derudover kan der også opstå alvorlige følgevirkninger på facader, der er bevokset med mos og alger, hvilket i sidste ende kan blive en rigtig dyr affære. En facaderensning er derfor en rigtig god investering, der er med til at optimere det indtryk, som dine kunder og gæster får af bygningen.

Det danske vejr er som bekendt meget fugtigt, og det resulterer i, at mange facader bliver hårdt angrebet af bl.a. mos og alger. Disse er yderst skadelige for facaden, da de har samme effekt som svampe, der lader fugten sive ind i hulmuren.

Du kan sørge for at komme skaderne i forkøbet ved at bestille en facaderensning. Kontakt os allerede i dag, såfremt du er interesseret i at modtage et godt tilbud. Vi kan klare alle typer opgaver – store som små – og vi står altid klar til at rådgive vores kunder bedst muligt, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest ideelle løsning for dig.