Vinduespudser Hedehusene

Vinduesvask, vinduespudsning eller vinduespolering i Hedehusene?

Hvis du skal bruge vinduespudsning i Hedehusene, er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Hos os finder du en vifte af forskellige løsninger, der alle munder ud i rene vinduer til dit hjem i Hedehusene. I den følgende tekst, kan du læse mere om hvad du kan forvente, hvis du vælger at bruge Trier Gruppen som dine fremtidige vinduespudsere. Vi glæder os til at starte dialogen om polering af dine vinduer.

I nedenstående afsnit, kan du bl.a. læse om vinduespolering på abonnement, vinduespudsning med en fordelagtig naborabat, om hvordan du laver en firmaaftale med din lokale vinduespudser, og om hvilke tiltag vi, i det daglige, tager for at vores vinduespudsere altid følger de mest miljøvenlige principper.Vil du hellere gå direkte til sagen, og kontakte os for et uforpligtende tilbud, er vores telefon åben alle hverdage fra kl. 9 til 16. Du kan også skrive til os via mail eller fra kontaktformularen her på siden.

TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Når du henter et tilbud,
har du det altid inden for 24 timer.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I HELE SJÆLLAND

Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Hedehusene og omegn med det samme

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Sæt din vinduespolering i Hedehusene på autopilot med et fast abonnement

Det er vores erfaring, at folk fra Hedehusene ofte bestiller vinduespudsning. Er det noget du kan nikke genkendende til, og er du træt af hele tiden at skulle lave nye bestillinger, har vi løsningen til dig. Vores abonnementsløsning på vinduespudsning kommer i 3 forskellige variationer. Vælg den der passer dig!

Du kan vælge imellem at få besøg af en vinduespudser hver 4., 8., eller hver 12. uge. Jo oftere du får os på besøg, jo billigere kan vi lave den enkelte polering. Du skal selvfølgelig altid vælge det interval, der giver bedst mening ift. hvor hurtigt dine vinduer igen bliver beskidte efter en rengøring.

Har du brug for hjælp med at fastslå det rette interval? Få professionel rådgivning af en vinduespudser fra Trier Gruppen. Vi sidder klar på telefonen i arbejdstiden, og besvarer mails så hurtigt vi kan. Du kan forvente svar på dine beskeder senest 24 timer efter du har sendt dem. Dog ikke i weekenden.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bestil vinduespudsning i Hedehusene med din nabo og få rabat

Har du lagt mærke til, at flere huse på din vej eller gade, ind i mellem, får besøg af en vinduespudser? Er dette tilfældet, er der rent faktisk penge at hente, ved at gå sammen om en bestilling. Jo flere som går sammen om at få pudset vinduer på samme dag, jo billigere bliver jeres vinduespolering.

Det behøver ikke kun være naboer som du bestiller sammen med. Så længe de folk du skriver på listen, bor i 2640 Hedehusene, får I rabatten. Skulle det ske, at du går så mange sammen, at vi ikke kan pudse alle vinduerne på samme dag, kommer vi igen dagen efter. Det får selvfølgelig ikke nogen indvirkning på den aftalte rabat. Vi kommer gerne og laver vinduespudsning en ekstra gang.

Ring eller skriv til os for at høre nærmere om jeres muligheder for at bestille en vinduespudser med naborabat. Vi besvarer vores telefon i arbejdstiden mellem kl. 9 og 16. Ellers kan du sende en mail.

Lav en firmaaftale om vinduespolering i Hedehusene

Hos Trier Gruppen – Din Vinduespudser Hedehusene, har vi mange års erfaring med at levere vores service til både små og store virksomheder i byen. Du kan forvente en professionel rengøring af dine vinduer, der altid er ensartet og af den højeste kvalitet. Vores kunder er vilde med, at de ved hvilket resultat de kan forvente. Hver eneste gang deres faste vinduespudser har været forbi deres firmaer.

Leder du derfor efter en stabil samarbejdspartner, der regelmæssigt kan varetage vinduespudsning i dit firma i 2640 Hedehusene, bør du kontakte os med det samme. Så kommer vi på et uformelt besøg, hvor vi sammen, bl.a. skal tale om dit konkrete behov for vinduespolering.

Kort tid efter besøget, vil den vinduespudser, der var forbi dit firma, fremsende dig et realistisk udkast til en handleplan, samt et uforpligtende tilbud på en firmaaftale mellem vores to virksomheder. Hvis du kan godkende begge dokumenter, påbegynder vi vores vinduespudsning på den aftalte dato.

Herefter kan du igen rette din fokus mod det, der i sidste ende laver dig penge. Nemlig din forretning.

Læs mere om miljøvenlig vinduespudsning i 2640 Hedehusene

Baseret på vores mange års erfaring med miljøvenlighed, kan du trygt stole på, at vi passer på miljøet i Hedehusene. Vi ved nemlig, at naturen i området hører til blandt Danmarks skønneste. Når vi pudser vinduer, gør vi det derfor udelukkende med 100% bionedbrydelige rengøringsprodukter.

Den vinduespudser der besøger dig, har derfor altid en spandfuld god samvittighed med i bilen. Til den samme pris som hvis vi havde brugt andre, og mere skrappe, midler. Den polering dine vinduer får, er selvfølgelig også nøjagtig den samme. Det er vores kunder ekstremt glade for, og det vil du også blive.

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale vinduespudser i Hedehusene

Her på kontoret, sidder vi altid klar til at besvare dine opkald. Så har du spørgsmål eller tvivl, som vi ikke har fået afdækket her i teksten, er du mere end velkommen til at ringe. Vil du hellere skrive, kan dette klares på e-mail, eller ved at benytte kontaktformularen øverst på denne side.

Derudover, kan du også sagtens bestille din vinduespudsning i 2640 Hedehusene, ved at bruge vores specielle tilbudsformular. Den guider dig igennem hele processen på en let og brugervenlig måde. Du finder tilbudsformularen ved at følge dette link. Vi siger efter, at du har en pris på polering af dine vinduer inden for 24 timer. Skriver du til os i weekenden, har du svar mandag formiddag.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med rengøring af dine vinduer i Hedehusene.