Vinduespudser Hellerup

Vinduesvask, vinduespudsning eller vinduespolering i Hellerup?

Står du og mangler hjælp fra et hold professionelle vinduespudsere? Så har du heldet med dig! For hos Trier Gruppen, er professionalismen og kvaliteten altid på højeste niveau. Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Hellerup allerede i dag. Dine vinduer kommer til at elske dig for det!

Hos Trier Gruppen, servicerer vi flere kunder i Hellerup med vinduespudsning i højeste kvalitet. Vores dygtige vinduespudsere arbejder altid diskret på din privatadresse. Du vil nærmest kun lægge mærke til de varme solstråler, der nu igen kan ramme dit ansigt gennem helt rene vinduer.

Spar med et vinduespudser abonnement eller naborabat

Du har både mulighed for at tegne et løbende abonnement på vores services, og har du en god ven eller en nabo, som også skal have pudset vinduer, kan I opnå rabat hvis I bestiller vinduespudsning samlet. Du kan læse meget mere om både vinduespudser abonnementet og naborabatten i teksten nedenfor.

Få en firmaaftale om vinduespudsning

Driver du egen forretning i Hellerup, har du selvfølgelig også mulighed for at få stablet en firmaaftale på benene. Hos Trier Gruppen, har vi stor erfaring med vinduespolering for både små og store firmaer. Når det gælder den miljøvenlige vinduespudsning, er vi også med helt fremme forrest i feltet. Du kan læse mere om firmaaftaler og vores miljøvenlige arbejdsmetoder længere nede i teksten.

TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Når du henter et tilbud,
har du det altid inden for 24 timer.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I HELE SJÆLLAND

Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Hellerup og omegn med det samme

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Slå dig sammen med naboen om en professionel vinduespudsning i Hellerup

Kunne du tænke dig at spare penge, næste gang du får besøg af en vinduespudser? Det vil de fleste nok. Derfor har vi vores eget rabatprogram, som vi kalder for “Naborabat”. Det eneste du skal gøre, for at få rabat på din næste vinduespolering, er at tage en nabo i hånden og bestille vinduespudsning sammen.Vi sparer nemlig både tid og penge ved kun at skulle køre til Hellerup én gang. Den besparelse vil blive fordelt ligeligt mellem jer begge. Ønsker du en endnu større rabat, kan du med fordel små dig sammen med endnu flere naboer. Det kan også sagtens være familie og venner. Bare så længe de bor her i byen.

Hvordan bestiller du en vinduespudser i Hellerup med Naborabat?

Når du har fundet en eller flere personer der, lige som dig, gerne vil være vores nye kunder i Hellerup, skal du samle en lille håndfuld informationer om hver enkelt husstand der ønsker vinduespudsning.Vi skal selvfølgelig vide hvor mange husstande det drejer sig om, samt adresser og kontaktoplysninger på de personer du har med på listen. Vi skal vide hvor mange plan hvert hus på listen har, og også gerne hvor mange og hvilken type vinduer der skal have en kærlig hånd fra en vinduespudser.Det vil være dejligt, hvis du også kan få afklaret med dine naboer, om de ønsker deres vinduespudsning lavet både uden- og indendørs, eller om de udelukkende ønsker polering på ydersiden af vinduerne.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Få en vinduespudser i Hellerup på abonnement og slip for det konstante bestillingsræs

Da det danske vejr jo er meget omskifteligt, kan det meget hurtigt blive en stor opgave at skulle bestille vinduespudsning i tide og utide. Derfor vælger flere kunder i Hellerup og resten af Storkøbenhavn, at få sat pudsningen af deres vinduer på autopilot. Det er her vi kommer ind i billedet.

Med et abonnement på vinduespudsning hos Trier Gruppen, sørger vi for, at dine vinduer altid er flotte og pæne. Så kan du stå for at nyde et klart udsyn, og solens varmende stråler, gennem rent glas. Har du endnu ikke haft denne oplevelse, anbefaler vi på det kraftigste at du tager springet.

Vores abonnementsløsning på rene vinduer vil blive skræddersyet efter dine behov. Du kan selv vælge om vi skal pudse vinduer både udenfor og indenfor, eller om du kun ønsker udvendig polering. Du kan også selv bestemme hvor ofte dine vinduer skal serviceres. Vi kører til Hellerup i tre faste intervaller:

Hver 4., hver 8., og hver 12. uge. Hvilket interval du vælger, bør komme an på hvor hurtigt vinduerne i din bolig bliver beskidte. Vi anbefaler, at du starter med at lave en enkeltbestilling på vinduespolering i Hellerup, og så derefter finder ud af hvor mange uger der går inden du igen har brug for at få pudset.

Vi pudser vinduer for dig og din virksomhed i Hellerup og resten af Storkøbenhavn

Leder du efter en ny samarbejdspartner, der kan tage sig af vinduespudsningen i din virksomhed, kunne vi meget vel være den partner du søger. Vi har stor erfaring med vinduespolering for både små og store virksomheder i 2900 Hellerup. Vi leverer altid en ensartet, høj kvalitet, så du ved hvad du kan forvente.

En firmaaftale skal strikkes sammen på en lidt anden måde, end en aftale om privat vinduespudsning. Derfor håber vi på, at vi kan få lov til at besøge din virksomhed inden vi kommer med det uforpligtende tilbud. Formålet med besøget er at få afdækket jeres behov og få en bedre idé om opgavens omfang.

Efter besøget, vil vores vinduespudser vende tilbage til hovedkontoret for at udarbejde en handleplan. I handleplanen vil hele processen omkring rengøring af dine vinduer i Hellerup være beskrevet fra A til Z. På den måde har du et klart indblik i, hvad vi skal lave og hvornår du kan forvente at vi laver det.

Sammen med handleplanen følger selvfølgelig tilbuddet. Tilbuddet tager udgangspunkt i de konkrete faktorer og behov, som du og din vinduespudser sammen fik afklaret i løbet af det første besøg. Kan du godkende både handleplan og tilbud, er vi parate til at opstarte projektet på den aftalte dato.

Vi har altid miljøet for øje når vi laver vinduespudsning på dine vinduer i Hellerup

Det vigtigste i vores verden er vores kunder. Det næst vigtigste er, at vi passer på miljøet i de byer hvor vi udfører vores arbejde. En høj miljøbevidsthed er derfor et must hos de personer der arbejder i vores virksomhed. Derfor får vores vinduespudsere en grundig oplæring i, hvordan de skal passe på miljøet.

Hvad betyder miljøvenlig vinduespudsning for din service?

Vi synes at miljøvenlighed er lig med god samvittighed. Vi synes at god samvittighed skal være gratis. Derfor har det absolut ingen økonomiske eller på anden vis kvalitetsmæssige omkostninger for dig, at vi udelukkende pudser vinduer i de allermest miljøvenlige og bionedbrydelige rengøringsmidler.

Bør du selv pudse dine vinduer i Hellerup?

I et enkelt tilfælde har en kunde spurgt, om han ikke bare kunne pudse sine vinduer selv. Vi fortalte at det kunne han sagtens. Vi gav ham endda et godt råd med på vejen. Rådet var at læse denne artikel på den internationale boligkæde Jysks hjemmeside. Det råd får du også. Men har du set et tilbud fra os?

Vi siger ikke, at du ikke selv kan vaske dine vinduer, hver gang de bliver beskidte. Vi siger heller ikke, at du ikke vil gøre et fremragende stykke arbejde hver eneste gang. Men må vi have lov til at spørge om du virkelig har tiden og lysten til det? Hvis svaret er ja, så er det helt fint. Du behøver ikke at læse videre.

Har du alligevel hverken tid eller lyst til at agere din egen vinduespudser, forstår vi dig godt. Heldigvis, står vi altid klar til at hjælpe. Lad os blive dine fremtidige vinduespudsere allerede i dag. Vi er ikke mere end et opkald væk. Vil du hellere skrive til os, kan du bruge vores e-mail eller kontaktformularen her.

Få et uforpligtende tilbud fra Trier Gruppen – din vinduespudser Hellerup

Det er ikke for sjov, at vores kunder er glade for det stykke arbejde vi udfører for dem. Har du indset, at du også gerne vil have os til at stå for vinduespolering på din adresse i Hellerup, skal du ikke være bleg for at kontakte os. Fra mandag til fredag træffes vi på telefonen i hele arbejdstiden.

Er det weekend imens du sidder og læser dette, kan du kontakte os ved enten at sende en e-mail, eller ved at bruge kontaktformularen øverst på denne side. I hverdagene besvarer vi din besked inden for ca. 24 timer. Skriver du til os i weekenden, besvarer vi din henvendelse i løbet af mandag formiddag.

Jo flere oplysninger du kan give os i din første henvendelse, jo bedre. Hvis du allerede på forhånd har fundet ud af hvor mange, og hvilken slags, vinduer der sidder i din bolig, så er vi godt på vej.

Kan du også fortælle os, hvor mange plan dit hus er i, og om du både skal have udvendig og indvendig polering, kan den vinduespudser du taler med hurtigere og mere konkret give dig et svar og en pris.

Vi glæder os til at høre fra dig.