Vinduespudser Rødovre

Vinduespudser Rødovre

Du er måske landet på denne side, fordi du har søgt efter “vinduespudser Rødovre” på Google. Er dette tilfældet, er du kommet det helt rigtige sted hen. Hos Trier Gruppen, tilbyder vi nemlig en professionel vinduespudsning til din private bolig eller dit firma i Rødovre. Du kan læse mere om os nedenfor.

Vores vinduespudsere står altid klar til at assistere, hvis du skulle have evt. spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon, sende en e-mail, eller stille dit spørgsmål i vores kontaktformular. Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, skal du henvende dig på samme måde.

Vi glæder os til at høre fra dig, og til måske at kunne byde dig velkommen som kunde, hos et af de mest anerkendte vinduespudserfirmaer i Rødovre og omegn. Hos os er vinduespolering ikke bare en service, men en oplevelse, som videreformidles til kunderne.

  Kontakt os

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Er en enkelt vinduespudsning ikke nok? Få vinduespolering i Rødovre på abonnement

  Rene vinduer er nok skønne. Men formår du at holde vinduerne rene året rundt, er det endnu skønnere. Derfor tilbyder vi hos Trier Gruppen, at du kan få en vinduespudser i Rødovre på abonnement. Vi sørger for at pudse dine vinduer og ruder i et fastlagt interval, så du altid har vinduerne skinnende rene.

  Det bedste ved vores abonnementsløsning er, at du får hver enkeltstående vinduespolering til en rigtig god pris. Du kan faktisk spare op til 50% ift. en enkeltbestilling på vinduespudsning. Og det er da noget der er til at føle på. Modtag dit uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Kontakt os allerede i dag.

  Hvordan tegner jeg et abonnement til mine vinduer i Rødovre?

  Før du tager kontakt til os, skal du notere et par ting om din bolig. Vi skal vide hvor mange plan dit hus er i, hvor mange og hvilken type vinduer boligen har, og om du ønsker udvendig og indvendig polering. Derudover, skal du også fortælle os hvor ofte du gerne vil have besøg af vores vinduespudser.

  Vores service har tre mulige pudseintervaller: Du kan vælge enten at få pudset vinduer hver 4., 8., eller hver 12. uge. For at finde det bedste pudseinterval for dig, anbefaler vi, at du får pudset dine vinduer en enkelt gang, og derefter noterer hvor lang tid der går, før vinduerne igen trænger til en polering.

  Når du har alle disse oplysninger på plads, kan du bestille dit abonnement. Har du allerede haft os ude til en enkelt pudsning, er det bare at fortælle os, at du gerne vil ændre din service til et abonnement. Er det første gang du kontakter os, sender du os bare alle dine informationer. Så har du et tilbud inden for 24 timer. Ringer du til os i vores åbningstider, får du en pris på vinduespudsningen med det samme.

  Abonnement til dine vinduer i Rødovre
  Engangsbestilling
  Enkelt bestilling
  Enkeltstående vinduespudsning

  Fra kun

  295 kr.

  pr. pudsning

  Abonnement

  Abonnement

  Kontinuerlig vinduespudsning

  Fra kun

  95 kr.

  pr. pudsning

  Naborabat på vinduespolering i Rødovre

  Glade kunder i Rødovre opnår naborabat på deres vinduespudsning

  Trier Gruppen – din vinduespudser Rødovre – tilbyder nu alle vores kunder en rigtig god pris på deres næste vinduespolering. Du kan opnå den førnævnte gode pris, hvis du tager en eller flere gode naboer, venner eller familiemedlemmer under armen, og samlet bestiller en vinduespudser i Rødovre.

  Men hvordan kan vi give rabat på en vinduespudser på denne måde? Hver gang vi starter bilen og kører til Rødovre, koster det både tid og benzin. Kan vi yde vores service til flere kunder på samme tur, sparer vi altså penge på transporten. Den besparelse giver vi direkte videre til jer, som bestiller samlet.

  Hvordan bestiller vi en vinduespudser i Rødovre med naborabat?

  Før I kan bestille en vinduespudser i Rødovre med naborabat, skal vi bruge lidt oplysninger. Vi skal vide hvor mange huse der skal indgå i vinduespudser aftalen, hvor mange, og hvilken type, vinduer der skal have en vinduespudsning, og om der ønskes vinduespolering både udenfor og indenfor.

  Derudover, skal I også finde et par dage, hvor det passer jer at få besøg af en af vores vinduespudsere. I kan med fordel vælge dage der ligger op ad hinanden. For kan vi ikke nå jer alle på samme dag, kører vi gerne på besøg i Rødovre igen dagen efter. Uden det selvfølgelig har noget at sige for jeres rabat.

  Trier Gruppen har flere års erfaring med firmaaftaler på vinduespolering i Rødovre

  Driver du din virksomhed fra Rødovre på Sjælland, har du sikkert haft en eller to vinduespudsere til at servicere dine vinduer. Du har måske endda haft flere, fordi du ikke endnu har fundet den helt rigtige samarbejdspartner der kan varetage opgaven. Vi håber på, at vi kan blive dén samarbejdspartner.

  Vi ved nemlig, at skal du tegne en serviceaftale med en vinduespudser i Rødovre, har du visse krav og forventninger som den pågældende vinduespudser skal indfri. Vi ved, at du gerne vil have pudset dine vinduer så diskret som muligt, og at du gerne vil have samme ensartede kvalitets polering hver gang.

  Hvordan bestiller jeg en firmaaftale til mine vinduer i Rødovre?

  Det er egentlig ganske enkelt at bestille en vinduespudsning til firmaet. Det eneste du skal gøre, er bare at tage kontakt til en af vores dygtige vinduespudsere allerede i dag. Så får I sammen aftalt en dag, hvor vi kan komme på besøg i din virksomhed. På besøget får vi afdækket dit behov, og skrevet lidt noter.

  Efter besøget i Rødovre, vil du hurtigst muligt, få et uforpligtende tilbud på en ensartet og professionel vinduespudsning til vinduerne i dine erhvervslokaler. Sammen med tilbuddet, vil du også modtage et udkast til en handleplan for den aftalte vinduespudsning. Har du indvendinger, kontakter du os bare!

  Er både tilbud og handleplan i orden, fremsender vi en egentlig service aftale til endelig underskrivelse. Når denne formalitet er på plads, påbegynder vi vores arbejde på dine vinduer. Du skal ikke gøre mere, end selvfølgelig at nyde visheden om, at vi fremad set, pudser dine ruder efter alle kunstens regler.

  Bestil en miljøbevidst polering af dine vinduer

  Vidste du, at vi hos Trier Gruppen kun pudser vinduer med miljøvenlige og bionedbrydelige væsker og sæber? Grunden til det er, at vi udmærket godt ved, hvor meget vi som servicevirksomhed, skal passe på Danmarks skønne natur og værdifulde undergrund. Og i Rødovre er det bestemt ikke anderledes.

  Leder du efter en vinduespudser, der aldrig går på kompromis med miljøbevidstheden når det kommer til polering af dine vinduer, er vi helt sikkert et godt bud. Alle vores medarbejdere har nemlig været på et omfattende kursus i den korrekte brug, af de svanemærkede midler vi bruger i vores arbejde.

  Vores vinduespudsning i Rødovre giver god samvittighed

  Polering og god samvittighed går op i en højere enhed, hvis du vælger os som din faste vinduespudser. Vores arbejde består i at holde dine ruder pæne og din samvittighed ren. Ved at vælge bionedbrydelige sæber, lukker vi ikke noget spildevand ud som vores jord ikke selv kan nedbryde og uskadeliggøre.

  Ønsker du at få et tilbud på en grundig vinduespolering og den tilhørende gode samvittighed, skal du bare kontakte os. Vi er til at træffe på telefonen i arbejdstiden, men du kan også sagtens sende en email eller bruge kontaktformularen her på siden. Vi har også en tilbudsformular, som kan lette processen.

  Vi pudser også vinduer i bl.a. Greve, Herlev og Hellerup