Vinduespudser Roskilde

Vinduesvask, vinduespudsning eller vinduespolering i Roskilde?

Leder du efter en professionel vinduespudser i Roskilde, er du kommet til det helt rigtige sted. For hos Trier Gruppen, står vi nemlig altid klar til at vejlede dig om den bedste vinduespudsning, der passer til lige netop dine krav og behov. Vi tilbyder gennemsigtige priser på vinduespolering, og du er altid mere end velkommen til at få et uforpligtende tilbud med på vejen.

Ingen vinduespudser opgave i Roskilde er for lille

Ingen opgave er for lille når det gælder dine vinduer. Nyvaskede ruder er altid pænere at se igennem. Så skal du have vasket dine ruder flotte, af Roskildes bedste vinduespudser, er det bare at tage kontakt.

Du kan bruge kontaktformularen her på siden. Når vi har modtaget dine informationer, sender vi dig et kvalificeret og uforpligtende tilbud. Tilbuddet tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, som så derefter bliver prissat ud fra vores enorme erfaring med vinduespudser opgaver i Roskilde.

Hvem har overhovedet brug for at få pudset ruder i Roskilde?

Vores private kunder i Roskilde bor i alle slags ejendomme. I alt lige fra lejlighed til parcelhus. Har du et ønske om et nyt og rent udsyn fra dit hjem og ud til byen Roskildes smukke omgivelser, er der egentlig ikke ret meget andet at svare på dét spørgsmål end: Alle der har ruder, får brug for vinduespudsning.

TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Når du henter et tilbud,
har du det altid inden for 24 timer.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I HELE SJÆLLAND

Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Roskilde og omegn med det samme

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Få den bedste vinduespudsning i Roskilde

Som tidligere nævnt, har vi hos Trier Gruppen stor erfaring med vinduespudsning i Roskilde. Vi kører nemlig ofte på opgave hos vores kunder i Roskilde og de omkringliggende byer. Vores vinduespudser service bliver jo varetaget af vores arbejdsomme vinduespudsere, der altid efterlader dine ruder pletfrie og spejlblanke.

Vi ved godt, at det kan være vanskeligt at vælge den rette vinduespudser. Du har måske prøvet kræfter med en del forskellige, mere eller mindre, lokale vinduespudsere. Vi plejer at prale lidt med, at vi altid skaber langvarige forhold til vores kunder.

Et sådan forhold, håber vi også vi kan skabe med dig.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bestil en miljøbevidst vinduespudsning i Roskilde

Alle vores dygtige vinduespudsere har fået en grundig oplæring i de mest miljøbevidste principper og fremgangsmåder, når det gælder vinduespolering. Grundvandet i byen og området skal nemlig passes rigtigt godt på, så fremtidige generationer også kan være glade for den vandkvalitet vi har i Roskilde.

Hvis du tror, at den miljøvenlige vinduespudsning går på kompromis med kvalitet og resultat, kan du godt tro om igen. Ved at benytte blødt vand og bionedbrydelige sæbeprodukter, får du rene vinduer på samme niveau, som hvis vi brugte skrappere, og mere skadelige, sæber og væsker.

Det er vores eksisterende kunder ovenud tilfredse med. Så skal du bruge en vinduespudser i Roskilde, og vil du samtidigt ikke gå på kompromis med den gode samvittighed, skal du have fat i en pudser fra Trier Gruppen. Du kan benytte formularen her på siden. Vi vender hurtigt tilbage med et tilbud.

Bestil en vinduespudser på abonnement til huset i Roskilde

Hvor ville det være dejligt, hvis vinduespudsning var noget der kun skulle gøres én gang. Desværre vil det danske vejr noget andet: De ret skiftende vejrforhold gør, at ruderne regelmæssigt skal pudses.

Det kan være tidskrævende at skulle bestille en vinduespudser hver gang vinduerne bliver beskidte. Så derfor kan du, med vores vinduespudser service på abonnement, få pudset i et fastlagt interval. Om det så skal være hver 4., 8., eller hver 12. uge er op til dig og dine specifikke omstændigheder.

Allerede når du tager den første kontakt, kan du vælge om vi skal pudse vinduer indvendig, udvendig, eller begge steder, og i hvilket interval du ønsker at få besøg i Roskilde. En typisk aftale løber mindst ét år, og gerne længere. Lyder det af meget, kan du glæde dig over, at du sparer op til 50% per polering.

Har du firma i Roskilde? Lad os klare din vinduespudsning!

Hos Trier Gruppen, har vi mange års erfaring med at lave firma aftaler med erhvervslivet i Roskilde. Er du den ansvarlige for firmaets vinduer, og er i på udkig efter en kvalitetsbevidst samarbejdspartner?

Så behøver du ikke lede længere! Vi kører ofte på service til vores kunder i byen, og kommer gerne forbi din virksomhed til en uforpligtende snak om dine krav og forventninger til den professionelle og altid ensartede vinduespolering til dit firma. Vi ved, at du bliver tilfreds med samarbejdet og med resultatet.

Hvordan foregår det første visit i din virksomhed i Roskilde?

Det betaler sig at være grundig. Frem for at lave en firmaaftale over telefon eller på internettet, sætter vores firmakunder stor pris på, at de sammen med vinduespudseren har fundet frem til deres egentlige forventninger til en gennemført vinduespudsning. Derfor afgiver vi kun firmatilbud “on location”.

Når en af vores vinduespudsere kommer ud til din virksomhed i Roskilde, og er blevet vist rundt, tager han eller hun en grundig snak med dig om den aktuelle situation. Derefter bliver der lavet et tilbud, og det vil senere blive fremsendt på mail, så du har noget på skrift du kan forholde dig til.

Trier Gruppen – din lokale vinduespudser Roskilde, går i gang med opgaven så snart du har accepteret tilbuddet. Du får pudset i det ønskede interval, af den samme person der har lavet tilbuddet.

Få naborabat hos Trier Gruppen – din vinduespudser Roskilde

Som du nok har fundet ud af, er Roskilde vores mest besøgte by på Sjælland. Eller i hvert fald én af dem. Men jo færre gange vi skal køre til byen per måned, jo billigere kan vi pudse vinduer hos vores kunder.

Har du muligheden for det, anbefaler vi, at du går sammen med en eller flere naboer (eller vennerne og familien) om at bestille vinduespolering til den private bolig. På den måde, skal vi kun køre til Roskilde én gang. Den besparelse vi opnår ved dét, glæder vi os kun over at kunne give videre til jer.

Hvem kan opnå naborabat i Roskilde?

Kender du nogen der skal have pudset vinduer i Roskilde, og som samtidig skal nyde godt af den gode kvalitet som vores venlige vinduespudsere ligger i deres arbejde, kan de som udgangspunkt altid indgå i en aftale om naborabat. De behøver ikke være egentlige naboer, så længe i bor i cirka samme område.

Hvordan opnår i naborabatten i Roskilde?

For at du og din nabo (eller venner og familie) kan nyde godt af naborabatten, skal samtlige husstande optræde på samme bestilling. Vi anbefaler derfor, at kun én af jer tager kontakt. Det kan enten være på telefon, over e-mail eller via formularen her på siden. Den sidste kontaktmetode er den nemmeste.

Når du tager kontakt til Trier Gruppen – din vinduespudser Roskilde, for at bestille vinduespudsning til et større antal husstande, er det vigtigt at du påfører at i ønsker at modtage naborabatten. Du skal også påføre hvor mange huse det drejer sig om, og for så vidt muligt også hvilke slags ruder der skal vaskes.

Hvis i kan blive enige om et passende interval for rengøring af ruderne i Roskilde, kan i samtidig spare endnu flere penge ved at lave en fast aftale om at få besøg af vores vinduespudsere f.eks. hver måned.