Vinduespudser i Albertslund få rene vinduer til en god pris

Vinduespudser Albertslund

Når det gælder om at finde en vinduespudsning i Albertslund, er mulighederne mange. Så hvilket firma skal du vælge til at varetage din vinduespolering? Du skal selvfølgelig vælge Trier Gruppen. Vores glade og professionelle medarbejdere har nemlig kun ét mål: at gøre vores kunder tilfredse. Hver gang!

Vi tilbyder favorable abonnementsløsninger til dig som ofte bestiller vinduespudsning. Har du en nabo, hvis vinduer også kunne nyde glæde af en polering, tilbyder vi vores velkendte Naborabat. Vi laver også firmaaftaler med erhvervslivet i Albertslund, og passer selvfølgelig altid på miljøet og naturen.

Du kan læse mere om de førnævnte services på denne side. Du kan også kontakte os, hvis du allerede på stående fod, ønsker at modtage et uforpligtende tilbud. Vores telefon er åben alle hverdage fra 9 til 16.

  Kontakt os

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Albertslund og omegn med det samme

  Vi kan se, at der tit er flere fra det samme område, der bestiller en vinduespudser i Albertslund. Kender du bare én anden husstand, der også skal bruge en vinduespudser, kan i med fordel slå jer sammen om en bestilling. Så giver vi nemlig rabat på jeres vinduespudsning. Jo flere I slår jer sammen, jo større en rabat vil I kunne opnå. Men hvordan kan dette overhovedet lade sig gøre? Jo, se det skal vi fortælle dig:

  Da det koster både tid og penge at skulle køre til Albertslund, kan det hurtigt blive omkostningsfuldt at køre frem og tilbage hele tiden. Kan vi hjælpe flere kunder med at få rene ruder på den samme tur, sparer vi en del omkostninger. Det er denne besparelse, vi sender videre til de kunder der bestiller samlet.

  Hvordan bestiller du en vinduespudser med Naborabat?

  Før du griber knoglen og ringer jeres bestilling ind, er det vigtigt at du indsamler nogle få oplysninger fra dine naboer. Vi skal først og fremmet vide hvor mange husstande der skal have vinduespudsning i Albertslund, hvor mange og hvilken type vinduer der sidder i hvert enkelt hus, og om det enkelte hus ønsker vinduespolering både udvendig og indvendig. Nu skulle du være klar til at bestille!

  Naborabat på vinduespolering i Albertslund
  Engangsbestilling
  Enkelt bestilling
  Enkeltstående vinduespudsning

  Fra kun

  295 kr.

  pr. pudsning

  Abonnement

  Abonnement

  Kontinuerlig vinduespudsning

  Fra kun

  95 kr.

  pr. pudsning

  Abonnement på vinduespudsning i Albertslund

  Sæt din vinduespolering i Albertslund på autopilot

  Bruger du meget tid på, igen og igen, at skulle ringe og bestille en vinduespudser i Albertslund? Så har vi måske løsningen, der kan spare dig for en masse besvær. Vores løsning kommer som et abonnement på vinduespudsning. Du vil få tilknyttet en af vores dygtige vinduespudsere, der fremadrettet kommer til at stå for den regelmæssige polering af dine vinduer.

  Det skaber både tryghed og konsistens.

  Vi tilbyder 3 forskellige intervaller, der bestemmer hvor ofte vores vinduespudser skal besøge din bolig i Albertslund. Du kan vælge at få besøg hver 4., 8., eller hver 12. uge. Jo oftere du får pudset vinduer, jo billigere bliver den enkelte vinduespudsning. Skal du bruge hjælp til at fastslå dit interval? Ring til os!

  Firmaaftale om vinduespolering i Albertslund

  Mangler du en vinduespudser til firmaet i Albertslund? Så behøver du ikke lede længere. Vi har nemlig mange års erfaring med vinduespolering til erhvervslivet på Sjælland. Vælger du at lave en aftale med Trier Gruppen, slutter du dig til en voksende kreds af glade kunder fra Albertslund.

  Vores service er altid i top, og den vinduespudser du får tilknyttet dit firma, leverer altid en ensartet og professionel vinduespolering i højeste kvalitet. Dine ruder og vinduer kommer til at fremstå skinnende efter hvert eneste besøg. Til glæde for dig, dine medarbejdere og dine gæster i huset.

  Vi vil med glæde besøge din virksomhed og få en grundig snak om dine konkrete behov. Efter besøget, vil du få fremsendt et uforpligtende tilbud og et udkast til en handleplan. Ring til os allerede i dag!

  Din miljøvenlige vinduespudser i Albertslund og omegn

  Flere og flere søger, i disse dage, efter søgeordene “vinduespudser Albertslund” og “miljøvenlig”. Hos Trier Gruppen, går vi stærkt ind for, at vores vinduespudsere skal følge de mest miljøvenlige metoder, når de giver dine vinduer en grundig polering. På den måde, værner vi bl.a. om naturen i Albertslund.

  Danmarks natur og grundvand skal passes på. Derfor, sender vi kun 100% bionedbrydelige sæber med, når vores vinduespudser kører ud og pudser vinduer hos vores kunder i Albertslund. Vi kalder det for vinduespudsning med god samvittighed. Det kan virke som en lille ting, men det gør en stor forskel!

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på vinduespolering i højeste kvalitet

  Hos Trier Gruppen – Din Vinduespudser Albertslund, er vi altid parate med et godt tilbud på en grundig vinduespudsning i Albertslund. Vinduerne i din bolig vil elske dig for at have valgt os. Ring eller skriv til os med det samme, så du kan få et indblik i, hvad en professionel polering skal koste dig.

  Vi kan træffes på vores telefon i vores åbningstider som er: alle hverdage fra kl. 9 til 16. Ringer du ind, vil vi oftest kunne give dig en pris, du kan være tilfreds med, allerede i telefonen. Skriver du til os ang. polering, kan du forvente at du har en pris i hånden inden for 24 timer. Dog ikke i weekenden.

  Vi glæder os til at høre fra dig, og ser frem til evt. at blive dine fremtidige arbejdsheste når det gælder rengøring og polering af dine vinduer i Albertslund. Området for vores ekspertise er stort, så har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at forhøre dig hos en af vores glade medarbejdere.

  Vi pudser også vinduer i bl.a. Hedehusene, Karlslunde og Virum