Vinduespudser i gentofte få pudset vinduer uden bøvl, bestil Trier gruppen til opgaven

Vinduespudser i Gentofte

“Vinduespudser Gentofte” er noget som mange søger efter på Google. Mangler du også en professionel vinduespudser til din bolig eller dit firma i Gentofte, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside.

Hos Trier Gruppen er vi nemlig eksperter i alt, hvad der har med vinduespolering i Gentofte at gøre.

For flotte vinduer er vores speciale. Og vi kan endda klare en polering selvom du ikke er hjemme. Og dét uanset om vinduerne skal vaskes indvendigt og/eller udvendigt. Tænk på, hvor lækkert det vil være at komme hjem til nyvaskede ruder efter en lang dag på job. Ring nu og hør nærmere.

  Kontakt os

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Bestil din vinduespudsning på abonnement

  Har du først haft vores vinduespudsere på besøg én gang, og har du derefter fået lyst til at slutte dig til vores voksende kreds af faste kunder i Gentofte? Så kan det være vi skal have lavet en fast aftale. Vores aftaler på vinduespudsning i Gentofte har minimum en løbetid på ét år, hvor du så kan vælge om du vil have pudset vinduer hver 4., 8., eller 12. uge. Hold dig ikke tilbage. Kontakt os med det samme.

  Hvorfor få vinduespudsning i Gentofte på abonnement?

  Dine vinduer bliver konstant udsatte for det danske vejrs skiftende humør. Hvis du gerne vil have flotte vinduer hele året, er du nødt til at pudse vinduer ofte. Ellers, skal du ringe efter en vinduespudser. Hvis du, som langt de fleste, har en travl hverdag, kan det være svært hele tiden at skulle ringe efter os.

  Derfor, kan du med fordel tegne et abonnement på vinduespolering hos Trier Gruppen. Så sørger vi for, at du med jævne mellemrum får besøg af en af vores dygtige vinduespudsere. Vi har ofte opgaver i byen Gentofte, så har du brug for en uforpligtende snak om dine muligheder, er du velkommen til at ringe.

  Hvordan bestiller jeg en fast vinduespudser i Gentofte?

  Vi er glade for, at du overvejer et jævnligt besøg af en vinduespudser fra vores firma. Vores kunder er så glade for denne service. Det håber vi også du bliver! For at komme i gang, er der et par ting vi skal vide.

  Du skal, før du tager kontakt til os, kende svarene på følgende: Hvilken type hus skal der pudses i? Hvor mange vinduer har boligen? Hvilken type vinduer drejer det sig om? Hvor ofte skal vinduerne poleres? Skal vinduerne poleres indvendig eller udvendig eller begge steder? Følg vejl. i vores tilbudsformular.

  Når du har ovenstående på plads, er du velkommen til at kontakte os per telefon, sende os en mail, eller udfylde kontaktformularen her på siden. Vi sender dig et tilbud på abonnementet indenfor 24 timer.

  Bestil en fast vinduespudser i Gentofte
  Engangsbestilling
  Enkelt bestilling
  Enkeltstående vinduespudsning

  Fra kun

  295 kr.

  pr. pudsning

  Abonnement

  Abonnement

  Kontinuerlig vinduespudsning

  Fra kun

  95 kr.

  pr. pudsning

  Få et godt tilbud på vinduespudsning i Gentofte

  Få et godt tilbud på vinduespudsning i Gentofte

  Uanset om du har mange eller få vinduer som skal pudses, er det altid rart at få denne opgave klaret af professionelle vinduespudsere. Du skal nemlig bruge det rette værktøj når du pudser vinduer.

  Erfaring har også en del at skulle have sagt, når det kommer til kvaliteten på det færdige stykke arbejde.

  Det kan, for mange, være rigtigt svært at overskue hvad en dygtig vinduespudser skal have for at pudse dine vinduer.

  Kontakt os allerede i dag, så har du dit uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. Vi kan altid kontaktes per telefon, over e-mail eller via kontaktformularen her på siden.

  Bestil en vinduespudser i Gentofte med naborabat

  Ikke nok med, at du kan få pudset dine vinduer på abonnement, så kan du også tage naboer, venner og familien under armen når du laver en bestilling på vinduespudsning. Så sørger vi for, at i altid har rene vinduer på samme tid. Og det endda langt billigere end hvis i bestilte enkeltvist. Men hvordan det?

  Jo ser du, hver gang vi kører til Gentofte, koster det både tid og penge. Kan vi klare vinduespolering for flere husstande på samme tur, sparer vi altså penge. Den besparelse giver vi med glæde videre til vores kunder – altså dig og dine naboer, familie og/eller venner. Så længe i bestiller samlet er rabatten i hus.

  Hvordan gør vi, hvis vi skal have pudset vinduer med naborabat?

  Det glæder os meget, at du er interesseret i at finde ud af mere om vores naborabat. I dette afsnit, kan du finde den nødvendige information, så du og dine naboer hurtigt kan få bestilt en vinduespudser.

  Først og fremmest, skal du finde mindst én husstand i Gentofte og omegn som også gerne vil have rene vinduer. Det kan være en nabo, en god ven eller veninde, eller et familiemedlem. Du skal ikke tænke på om den tilknyttede vinduespudser kan nå alle huse på én dag. Vi kører gerne igen – med samme rabat.

  Samtlige husstande, der ønsker rene ruder, skal kunne beskrive deres hustype, antal vinduer, og hvad type vinduer de har i boligen. Du kan samle alle informationerne i et Excel-ark. Når du har listen i hånden (eller på computeren), er du klar til at afgive jeres bestilling og opnå naborabatten.

  Det er nemmest at kontakte os per telefon, hvis din liste med naboer er lang. Du er også velkommen til at sende os en mail, eller benytte en af de mange kontaktformulare her på vores hjemmeside.

  Hos Trier Gruppen – din vinduespudser Gentofte – værner vi altid om miljøet i og omkring byen

  Noget af dét, vores kunder i Gentofte kræver af deres vinduespudser er, at han er miljøvenlig: at alt fra sæben han bruger, til den væske der hældes fra, er miljøvenlig. Ønsker du også skinnende rene ruder, uden at du skal have dårlig samvittighed overfor miljøet når vores vinduespudser er kørt?

  Så lad os blive din faste vinduespudser i Gentofte. Hos Trier Gruppen tilbyder vi nemlig kun den mest miljøvenlige behandling af dine vinduer – vi pudser i svanemærkede og bionedbrydelige sæber. Altså, vi pudser dine vinduer med en smitsomt god samvittighed. Miljøet i Gentofte er vores topprioritet.

  Vinduespolering efter de mest miljøvenlige forskrifter

  Nogle gange, er skidtet og snavset på husets vinduer så svært at få bugt med, at arbejdet sagtens kunne gøres lettere – ved at bruge skrappere midler. Det er ikke en løsning vi går ind for her i Trier Gruppen.

  Vi ønsker ikke at tilbyde polering, der går på kompromis med naturens velbefindende. Vi kan jo sagtens levere skinnende ruder, selvom vi bruger milde sæber som naturen selv kan opløse. Hver gang vi kører ud til en pudsning, har vi dette i mente. Intet kan rokke os i den forstand, og alle vores vinduespudsere er enige. Vi tager ikke ekstra for miljøvenligheden, så det tilbud du får er altså inkl. god samvittighed.

  Lav en fast aftale om ensartet vinduespudsning til dit erhverv i Gentofte – uanset firmaets størrelse

  Har du firma i Gentofte? Så kan du glæde dig over, at Trier Gruppen nu også tilbyder pudsning til byens erhvervsliv. Det vil sige, at det ikke længe er de private borgere i byen der kan nyde glæde af vores gode service og ensartede kvalitet. Dine vinduer i virksomheden vil fremstå funklende rene – hele året.

  Men hvorfor skal en virksomhed i Gentofte overhovedet tænke på vinduespudsning? Du ved sikkert, at et godt førstehåndstryk betyder alt. Derfor er det ekstremt vigtigt at give dine kunder et funklende rent indtryk af din virksomheds bygninger når de besøger dig. Og der er ikke noget der skriger “rent” som nypudsede vinduer. Har du spørgsmål? Læs du blot videre.

  Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning til firmaet

  Har du en opgave som du gerne vil have et tilbud på? Det kan vi godt forstå. Der er ikke noget bedre end at møde ind om morgenen, dagen efter vinduespudseren har været på jeres adresse. For at du kan få lov til at opleve dette, skal vi først have indgået en aftale. Og før vi kan indgå aftalen, skal du have et tilbud.

  Da vi gerne vil vide, hvad vi skal give tilbud på, er det nødvendigt at vi kan finde en passende dato, hvor vinduespudseren der evt. bliver tilknyttet din virksomhed, kommer på besøg.

  På besøget, skal vi komme nærmere ind på hvilken type polering du godt kunne tænke dig, om der skal pudses indvendigt, udvendigt eller begge steder, om du ønsker polering mere end én gang, og lignende spørgsmål. Trier Gruppen – din vinduespudser Gentofte – vil herefter fremsende dig et samlet tilbud.

  Vi pudser også vinduer i bl.a. Ringsted, Køge og Glostrup