Vinduespudser i herlev få tid til andre opgaver, når Trier gruppen polerer alle dine vinduer spejlblanke

Vinduespudser i Herlev

Hvis du er landet på vores hjemmeside, fordi du har søgt efter “vinduespudser Herlev” på Google, er du kommet det helt rigtige sted hen. For det er nemlig lige præcis dét, vi tilbyder hos Trier Gruppen. I hele Herlev og omegn servicerer vores dygtige medarbejdere nemlig vores glade og tilfredse kunder.

Men hvorfor skal du overhovedet vælge os som din nye vinduespudser i Herlev? Det skal du simpelthen fordi, at ingen kræser mere om dine vinduer end os fra Trier Gruppen. Vores vinduespudsere er altid på pletten, specielt når det handler om pudsning og polering for både private og firmamæssige kunder.

Kontakt os allerede nu. Så sørger vi for, at du har et uforpligtende tilbud i hænderne inden for 24 timer.

  Kontakt os

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Få din vinduespudsning i Herlev på abonnement

  Det står nok klart for enhver: Dine vinduer er konstant udsatte for vejrets mange luner. Og derfor varer en vinduespudsning desværre ikke evigt. Mange af vores kunder i Herlev er glade for at vi er begyndt at tilbyde vores vinduespolerings service på abonnement. De får alle vasket vinduer i et fastlagt interval.

  Og det kan du også få! Det eneste du skal gøre, er at finde ud af et par ting: Hvor mange vinduer skal du have pudset? Hvilken slags vinduer drejer det sig om? Hvor mange plan er dit hus? Skal du have pudset både indvendig og udvendig, eller kun udvendig? Vil du have besøg hver 4., 8., eller hver 12. uge?

  Når du først kender svarerne på disse spørgsmål, kan du kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en fast aftale om vinduespolering i Herlev. Du kan ringe til os på vores telefon, sende os en e-mail eller bruge kontaktformularen øverst på siden. Vi besvarer altid telefonen i vores åbningstid.

  Skriver du, kan du forvente svar inden for 24 timer. Dette gælder dog ikke hen over weekenden.

  Hvor meget kan jeg spare ved at få mine vinduer i Herlev poleret på abonnement?

  Den konkrete besparelse ved at få polering af dine ruder over på et abonnement, afhænger af, hvor lang tid du ønsker der skal gå mellem hver rengøring. Det er vores erfaring, at det bedste resultat opnås ved at have vores vinduespudser på besøg én gang hver 4. uge. Så har du nemlig altid rene ruder i hjemmet.

  Det giver vi op til 50% rabat på ift. en enkelt bestilling hos Trier Gruppen – Din Vinduespudser Herlev.

  Få poleret vinduer i herlev på abonnement
  Engangsbestilling
  Enkelt bestilling
  Enkeltstående vinduespudsning

  Fra kun

  295 kr.

  pr. pudsning

  Abonnement

  Abonnement

  Kontinuerlig vinduespudsning

  Fra kun

  95 kr.

  pr. pudsning

  opnå naborabat på vinduespolering i herlev

  Bestil en vinduespudser i Herlev sammen med din nabo og få et godt tilbud på vinduespolering

  En vinduespudsning er altid bedst når den både kan nydes af dig og din nabo. Eller af dig og en ven eller et familiemedlem for den sags skyld. Selv hvis den skal nydes med alle du kender i hele Herlev. Derfor har vi skabt et nyt produkt og kaldt det “Naborabat”. Jo flere der bestiller samlet, jo større rabat får I.

  Lyder det som noget du godt kunne tænke dig? Det eneste du skal gøre, er at finde én anden person, der gerne vil have pudset vinduer på samme tid som dig, næste gang du skal bestille en vinduespudser.

  Så kommer vi og ordner begge jeres huse på samme dag. Skulle I gå så mange sammen, at alle ikke kan klares på én dag, kommer vi bare igen. Det har selvfølgelig ingen indvirkning på den aftalte rabat.

  Hvordan bestiller vi en vinduesvask så vi kan få naborabatten?

  Når først I er blevet enige om, at I gerne vil have en af vores vinduespudsere på besøg i Herlev, så skal I notere et par enkelte oplysninger ned, som vi skal bruge for at kunne give jer et uforpligtende tilbud.

  I skal fortælle os hvor mange husstande det drejer sig om, hvor mange etager hvert hus er, hvor mange og hvilken type vinduer hvert hus har, om I ønsker vinduespolering både uden- og indendørs (eller om I kun ønsker poleringen udendørs), og finde en dato hvor der passer jer at få pudset vinduer.

  Du kan overlevere disse informationer på telefon, e-mail eller denne sides kontaktformular. Ringer du til os, får du gerne en pris direkte i røret, mens sender du os en besked, skal du forvente op til 24 timers svartid. Skriv til os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på rengøring af dine vinduer i Herlev.

  Kan jeg få miljøbevidst vinduespudsning i Herlev?

  To ord som vi ofte hører sammen, er “miljøbevidsthed” og “vinduespudsning”. Folk i Herlev forbinder nemlig vinduespolering med masser af kemikalier, sæber og væsker, der stille og roligt trænger ned i jorden og forurener bl.a. grundvandet og den omkringliggende natur i Byen. Det sker ikke hos os!

  Hos Trier Gruppen bekymrer vi os nemlig ikke bare om vores arbejde på dine vinduer, men også at det arbejde vi laver er 100% miljøvenligt. Du kan være ganske rolig. Den vinduespudser du får besøg af, har gennemgået et dybdegående kursus i brugen af bionedbrydelige rengøringsprodukter. Og dét inden at han/hun overhovedet fik lov til at sætte nøglen i bilens tænding og køre afsted på opgaver i Herlev.

  Hvordan får jeg et godt tilbud på en miljøvenlig vinduespudsning?

  Du behøver faktisk slet ikke at foretage dig noget, for at få del i den store glæde, som en miljøvenlig og professionel vinduespudsning i Herlev byder på. Det koster dig nemlig ikke flere penge at vælge denne type vinduespolering. Faktisk, kan du slet ikke vælge andre former for polering. Vi er gået all in!

  Vi har nemlig fundet ud af, at “vinduespudser Herlev” og “miljøvenlighed” er to sætninger som mange søger efter på de forskellige søgemaskiner på nettet. Så det lever vi helt uden ekstra omkostninger. Tag kontakt til os med det samme. Så lover vi, at du har svar inden for 24 timer (dog ikke i weekenden).

  Har du firma i Herlev? Lav en firmaaftale med din vinduespudser fra Trier Gruppen

  Trænger dine vinduer i virksomheden til en kærlig omgang polering? Brug os som din vinduespudser i Herlev. Så sørger vi for at pudse vinduerne i din bygning, eller dine lokaler, efter alle kunstens regler.

  Her mener vi selvfølgelig vinduespolering i en ensartet høj kvalitet. Vi sigter efter, at du, allerede på forhånd, ved hvad du kan forvente dig af din faste vinduespudser, når han kommer på besøg i dit firma. Det vil altid være den samme person der afgiver tilbuddet, som kommer til at stå for den faste polering.

  Det mener vi giver de bedste forudsætninger for et godt og langvarigt samarbejde. Kontakt os i dag, så sørger vi for, at du hurtigst muligt kan få sat gang i processen om at finde et nyt vinduespudserfirma.

  Sådan laver du en firmaaftale om polering af diner vinduer i Herlev

  For at kunne komme i gang med en firmaaftale, er det nødvendigt at du får besøg af en af vores dygtige medarbejdere, der har stor erfaring med erhvervsrengøring. På besøget skal I bl.a. tale om den ønskede type polering, og om hvor ofte du ønsker vi kommer og pudser vinduerne. Valget er dit, men vi kommer selvfølgelig med vores anbefalinger, som altid er baseret på de mange års erfaring vi har på området.

  Derefter ser vores medarbejder sig lidt omkring, for at danne sig et overblik over projektets omfang. Efter besøget, kører han/hun tilbage til vores kontor og udregner en pris til dig. I samme omgang, vil der blive udarbejdet en handleplan. Den medsendes det endelige tilbud, som du har i løbet af få dage.

  Har du spørgsmål og/eller indvendinger til handleplanen eller tilbuddet, er du mere end velkommen til at kontakte den medarbejder som var forbi din virksomhed. Ønsker du, at vi starter firmaaftalen op, og bliver din faste vinduespudser i Herlev, kan du også meddele det til samme medarbejder.

  Vores telefon er åben i arbejdstiden, og vores priser kan nemt konkurrere med resten af markedet. Ring med det samme og hør nærmere. Vi har mange års erfaring med polering til erhvervslivet i Herlev, og kan derfor levere noget helt unikt, som er skræddersyet til lige netop din virksomhed.

  Denne oplevelse bør du bestemt ikke snyde hverken dig selv, dine medarbejdere, eller dine gæster for.

  Vi pudser også vinduer i bl.a. Hellerup, Skovlunde og Lyngby