Vinduespudser i Smørum bestil vinduespudsning til firma eller privaten hos Trier gruppen

Vinduespudser i Smørum

Søger du vinduespudsning i Smørum, er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Hos Trier Gruppen, har vi kun glade kunder, som synes at vores vinduespolering er helt i top. Vi har stor branche erfaring, og klare alle slags opgaver, små som store. Har du lyst til at høre mere? Læs endelig videre.

Vi har en yders professionel tilgang til vinduespolering. Du får overleveret et flot og ensartet resultat i højeste kvalitet. Hver gang du får pudset vinduer. Har du spørgsmål om vores service, er du velkommen til at kontakte os. Vi træffes på vores telefon i arbejdstiden, og via mail og kontaktform døgnet rundt.

Spar på vinduespudser i Smørum

Bestiller du ofte vinduespolering i Smørum? Så er vores abonnementsløsning måske noget for dig. Du kan spare op til 50% ift. vores enkeltbestillinger på denne måde. Det synes vi er værd at tage med, Har du en nabo i Smørum og omegn der også skal bruge en vinduespudser, så tilbyder vi naborabat.

Effektiv vinduespudsning til firmaer i Smørum

Vi har mange års erfaring med firmaløsninger til erhvervslivet på Sjælland. Så trænger dine vinduer i firmaet til en kærlig hånd, er det os du skal have fat i. Står miljøvenligheden øverst på dagsordenen hos dig, kan vi forsikre dig om, at den også gør det hos os. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag.

Du kan læse mere om vores miljøvenlige tilgang til vinduespudsning længere nede i teksten. Her kan du også læse mere om vores abonnement, naborabat og firmaaftale. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os. Vi besvarer telefonen, alle hverdage mellem kl. 9 og kl. 16.

  Kontakt os

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  En vinduespudser i Smørum på abonnement, spar op til 50%

  Vi ved godt, at det kan være frustrerende hele tiden at skulle bestille vinduespudsning i Smørum. Det er noget af en pligt for rigtigt mange. Derfor ser vi ofte, at folk lander på vores hjemmeside på baggrund af Googlesøgninger som f.eks. “vinduespudser Smørum” kombineret med ordet “abonnement”.

  Kunne du tænke dig at få sat din vinduespudsning på autopilot? Så har vi løsningen til dig. For med den nye abonnementsløsning, kan du vælge imellem at få pudset dine vinduer hver 4., 8., eller hver 12. uge. Når først dit abonnement på vinduespudsning er begyndt, behøver du aldrig tænke over polering igen.

  Sådan får du sat din vinduespudser i Smørum på autopilot

  Når du først har besluttet dig for hvilket interval du gerne vil have pudset dine vinduer i, skal du notere et par informationer om din bolig. Vi skal vide hvor mange plan huset er i, hvor mange og hvilken type vinduer der sidder i huset, og om du ønsker vinduespudsning både udvendig og indvendig.

  Har du problemer med at finde intervallet, kan du med fordel bestille en enkelt vinduespolering hos os. På den måde, kan du nemt se hvor lang tid der skal gå imellem hver pudsning. Vælger du efterfølgende et abonnement, skal vi nok give rabat på det første besøg du fik af en af vores vinduespudsere.

  Vinduespolering i Smørum på fast abonnement
  Engangsbestilling
  Enkelt bestilling
  Enkeltstående vinduespudsning

  Fra kun

  295 kr.

  pr. pudsning

  Abonnement

  Abonnement

  Kontinuerlig vinduespudsning

  Fra kun

  95 kr.

  pr. pudsning

  Firmaaftale på vinduespolering i Smørum

  Firmaaftale med din lokale vinduespudser i Smørum og omegn

  Vidste du, at vi hos Trier Gruppen har mange års erfaring med at servicere erhvervslivet på Sjællands vinduer? Det var her vores rejse ind i rengøringsbranchen startede, og derfor er firmaaftaler stadigvæk en stor del af vores forretning. Så leder du efter en god, professionel vinduespudser i 2765 Smørum, er det os du søger. Vi kommer glædeligt på besøg i dit firma for at se nærmere på opgaven.

  Grunden til, at vi gerne vil, på besøg er, at vinduespudsning til firmaer er noget anderledes end hvis der skulle pudses vinduer i din private bolig. Det er vores erfaring, at får vi først beset stedet, hvor opgaven skal udføres, kan vi både sende dig et udkast til en handleplan samt et konkret tilbud i første forsøg.

  På besøget, skal du og den vinduespudser, der senere kan gå hen og blive din faste kontaktperson hos Trier Gruppen, først og fremmest tale om dit konkrete behov for vinduespudsning. Derefter vil vores medarbejder notere antallet og typen af de vinduer du har i dine lokaler.

  Et par dage efter besøget, vil du få fremsendt handleplanen og dit tilbud på en firmaaftale. Har du nogle spørgsmål eller forslag til ændringer, siger du bare til. Godkender du planen og tilbuddet, går vi straks i gang. Derefter, kan du igen fokusere 100% på det du er bedst til. Nemlig at drive din virksomhed.

  Bestil vinduespolering i Smørum sammen med din nabo og få rabat på jeres bestilling

  Nyvaskede vinduer er altid bedst når de ikke står alene. For hvad hjælper det at kigge ud gennem klart glas, hvis det eneste du ser, er naboens snavsede ruder? Nu er det selvfølgelig sat lidt groft op, men du forstår nok hvor vi vil hen. Derfor tilbyder vi Naborabat når I bestiller jeres vinduespudsning sammen.

  Men hvordan kan det nu lade sig gøre? Jo ser du, kan vores dygtige vinduespudsere servicere flere huse på den samme tur til Smørum, sparer vi både tid og penge på kørslen. Det er denne besparelse, der går direkte videre til dig og din nabo, din ven, eller dit familiemedlem.

  Det er faktisk således, at jo flere I går sammen om at bestille vinduespudsning i Smørum og omegn, jo billigere bliver det. Ring til os og få et uforpligtende tilbud med det samme.

  Hvordan bestiller du vinduespudsning med Naborabat?

  Når du har samlet en eller flere naboer, venner og/eller familiemedlemmer omkring en fælles polering i Smørum, skal du notere et par få oplysninger ned. Vi skal selvfølgelig vide hvor mange husstande det drejer sig om, hvor mange og hvilken type vinduer der sidder i hvert hus, og om den enkelte husstand ønsker vinduespudsning både udvendig og indvendig. Har du oplysningerne, er du klar til at bestille.

  Vi glæder os til at kunne kalde dig og dine naboer for vores kunder. Vi håber I bliver glade for det stykke gode arbejde vores vinduespudsere med garanti ligger i hvert eneste hus på jeres liste. Kontakt os med det samme og få en pris. Vi er til at træffe på vores telefon mellem kl. 9 og 16 i hverdagene.

  Den mest miljøvenlige vinduespudsning i Smørum

  Leder du efter en miljøvenlig vinduespudser, så har du måske fundet frem til vores hjemmeside ved at indtaste “vinduespudser Smørum” og “miljøvenlighed” i søgefeltet en af de mange søgemaskiner. Det er med god grund, at vi er blandt de mest populære søgeresultater på lige netop denne søgning.

  Hos Trier Gruppen går vi nemlig all-in på at holde miljøet i, og omkring, Smørum sundt og raskt. Også selvom vi pudser mange ruder i området. Men hvordan går grundig vinduespolering og miljøvenlighed hånd i hånd? Ved kun at benytte 100% bionedbrydelige sæber og væsker, får du god samvittighed med i prisen. Det er den eneste service vi tilbyder, men det koster selvfølgelig ikke ekstra ift. konkurrenterne.

  Hvordan sikrer vi at vores ansatte passer på miljøet i Smørum?

  Alle vores vinduespudsere har gennemgået en grundig oplæring i brugen af de bionedbrydelige væsker og sæber. Denne oplæring får de inden de overhovedet tager ud og laver deres første polering for vores kunder i Smørum. Og på resten af Sjælland, for den sags skyld. Vinduerne bliver rene, og du bibeholder den gode samvittighed. Sådan vil det være hver gang en af Trier Gruppens folk har været på besøg.

  Den vinduespudser der besøger dig ved altså hvordan en grundig vinduespolering, der på samme tid er skånsom overfor både naturen og grundvandet i området, skal udføres. Resultatet taler for sig selv, og vinduerne i dit hjem bliver akkurat lige så rene som hvis vi brugte “skrappere” rengøringsmidler.

  Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Smørum allerede i dag

  Tak fordi du er nået hertil. Vi håber at du har nydt læsningen, og fået nogle brugbare informationer ud af det. Kunne du tænke dig at høre nærmere om den specifikke polering, vi kan tilbyde dig? Så kontakt os allerede i dag. Vores telefoner er åbne i arbejdstiden. Du kan også sende os en mail, eller bruge den kontaktformular du finder øverst siden her. Ringer du, får du en pris med det samme.

  Skriver du til os, kan du forvente at høre tilbage inden for 24 timer. Dette gælder dog ikke i weekenden, hvor hverken vores telefoner eller beskeder besvares. Vi glæder os til at tale med dig, og til måske at få lov til at varetage pudsning af dine ruder i Smørum. Vores kunder er vilde med os, og det håber vi også at du kommer til at blive. Vi leverer altid en høj og ensartet kvalitet i vores arbejde. Og det kan ses!

  Vi pudser også vinduer i bl.a. Albertslund, Hedehusene og Karlslunde