Vinduespudser i Taastrup - få en professionel vinduespudser ud og klare dine vinduer - trier gruppen

Vinduespudser i Taastrup

Da du besluttede dig for, at du skulle have pudset dine vinduer, tastede du garanteret “vinduespudser Taastrup” ind i søgefeltet på Google. Derfor er du landet på vores hjemmeside. Hos Trier Gruppen, laver vi nemlig professionel vinduespolering for borgerne i Taastrup og omegn. Ja, faktisk for hele Sjælland.

Vi lever af at lave vinduespudsning, så man kan roligt sige at vi har mange års erfaring i branchen. Vi er vinduespudsere med stort V, og leverer altid en service som vores eksisterende kunder er ellevilde med. Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Bestil vinduespuder i Taastrup med flere og spar

Har du en nabo, en ven, eller et familiemedlem der også godt kunne tænke sig at få rene vinduer, kan I faktisk spare penge ved at bestille jeres vinduespudsning i Taastrup sammen. Hvis du ofte ringer efter en vinduespudser, kan du måske få glæde af vores nye abonnementsordning på vinduespolering.

Firma vinduespudsning i Taastrup

Mangler du en professionel vinduespudser til firmaet i Taastrup, kunne vores eftertragtede firmaaftale måske komme på banen. Vi er altid klar på at tage en snak med dig om dine specifikke krav til en stabil samarbejdspartner, der kan lave polering på vinduerne i dit firma. Læs mere længere nede i teksten.

  Kontakt os

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Tag din nabo i hånden og få et godt tilbud på vinduespudsning

  Hvis du prøver at lægge mærke til det, er der garanteret et par andre husstande på din gade der også får pudset vinduer af en professionel vinduespudser. Og det kan der faktisk være økonomisk gevinst i for både dig og naboerne. Bestiller I en samlet vinduespolering i Taastrup, giver vi nemlig rabat.

  Og skulle det ske, at ingen på vejen, nogensinde får besøg af en vinduespudser, kan du alliere dig med en ven eller et familiemedlem. Så længe alle bor i Tåstrup og bestiller vinduespudsning på samme tid, giver vi rabatten. Rent faktisk, jo flere I går sammen om bestillingen, jo større rabat opnår I.

  Få et uforpligtende tilbud på vinduespolering med naborabat

  Før du kontakter os, for at afgive jeres bestilling på vinduespudsning i Taastrup, skal du og dine naboer gøre jer et par notater. På den måde, får vi det hele med i første forsøg. Nedenfor, har vi beskrevet de få, men vigtige informationer, I skal notere ned omkring jeres boliger og jeres vinduer.

  Først og fremmest, skal vi vide hvor mange husstande i Taastrup det drejer sig om. Dernæst, skal I se på hvor mange plan hvert enkelt hus er bygget i, og hvor mange og hvilken type vinduer der sidder i de pågældende huse. Derefter kan I beskrive om der ønskes vinduespolering både udendørs og indendørs.

  Med disse informationer i hånden, er du klar til at bestille jeres vinduespudser. Vi kan træffes på vores telefon i arbejdstiden. Du kan også sende os en mail eller benytte kontaktformularen her på siden.

  Vinduespudsning med naborabat i taastrup
  Engangsbestilling
  Enkelt bestilling
  Enkeltstående vinduespudsning

  Fra kun

  295 kr.

  pr. pudsning

  Abonnement

  Abonnement

  Kontinuerlig vinduespudsning

  Fra kun

  95 kr.

  pr. pudsning

  Vinduespolering i taastrup på abonnement

  Få sat din vinduespudsning i Taastrup på autopilot

  Vores kunder i Tåstrup er vilde med vores abonnementsløsning på vinduespolering. Hvis du gang på gang finder dig selv i færd med at bestille en vinduespudser til din adresse i Taastrup, kunne du måske også nyde glæde af at få sat din vinduespudsning på autopilot med et løbende abonnement.

  Du kan vælge imellem tre intervaller, hvor en af vores dygtige vinduespudsere kommer og pudser dine ruder. Intervallerne er: hver 4., hver 8., og hver 12. uge. Jo oftere du får pudset vinduer, jo billigere kan vi tilbyde dig hver enkelt polering. Du kan spare op til 50% ift. hvis du skulle bestille over flere gange.

  Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på en abonnementsløsning, der passer til dig. Vi kan træffes på telefon, e-mail og via kontaktformularen. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

  Vi pudser gerne vinduer for firmaer i Taastrup

  Driver du forretning i Tåstrup, og har du regelmæssigt brug for polering af dine vinduer, har du med stor sandsynlighed, mindst én gang, søgt efter “vinduespudser Taastrup” og “firmaaftale” på en af de mange søgemaskiner på internettet. Det er måske endda derfor du, lige netop, er landet på vores site.

  Hos Trier Gruppen, har vi mange års erfaring med at servicere det sjællandske erhvervsliv. Vi leverer altid en ensartet og høj kvalitet, så du som virksomhedsejer ved hvad du kan forvente dig fra gang til gang. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i dine behov og rutiner.

  Hvordan laver du en firmaaftale omkring vinduespudsning?

  For at lave en aftale om vinduespolering til firmaet, skal du egentlig bare kontakte os. Herefter, vil vi sammen finde en dato, hvor dén vinduespudser, der vil blive din faste kontaktperson, kan komme på besøg. På besøget skal I tale om dit konkrete behov og jeres daglige rutiner i virksomheden.

  Efter besøget, vil du få fremsendt et konkret tilbud og et udkast til en handleplan. Godkender du begge, påbegynder vi vores service den aftalte dato. Alt der er tilbage for dig at gøre, er sådan set at nyde dine rene vinduer, imens du fokuserer på dét du er bedst til – nemlig at drive din virksomhed.

  Bestil miljøvenlig vinduespolering i Tåstrup

  Hos Trier Gruppen – Din Vinduespudser Taastrup, går vi stærkt ind for, at vi skal udføre vores arbejde efter de mest miljøvenlige retningslinjer der findes. Derfor, har alle vores dygtige vinduespudsere, fået en grundig oplæring i den korrekte brug af de bedste, og mest miljøvenlige rengøringsprodukter.

  Derfor, kan du være helt tryg ved at overlade vinduespudsningen til os. Så står vi for at klare den gode polering og den gode samvittighed. Til en pris hvor alle kan være med. Miljøvenlighed koster nemlig ikke ekstra hos os. Ring til os allerede i dag, så vi hurtigst muligt kan besøge din bolig i Tåstrup.

  Få en pris på vinduespudsning inden for 24 timer

  Har du søgt efter “vinduespudser Taastrup” og “tilbud på vinduespolering”, vil du sikkert gerne vide, hvad det skal koste at få os til at pudse dine ruder. Hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os med det samme. Vi kan træffes telefonisk i arbejdstiden, og døgnet rundt på mail og via kontaktformular.

  Vi pudser også vinduer i bl.a. Ishøj, Solrød og Smørum