Vinduespudser i køge - få rengjort dine vinduer af Trier gruppen

Vinduespudser i Køge

Køge og Køge Bugt er nogle af de pæneste steder i Danmark. De ca. 40.000 indbyggere i byen har derfor ret mange vinduer. Og vinduer skal på et eller andet tidspunkt have en vinduespudsning. Leder du efter en dygtig vinduespudser, der hjertens gerne vil hjælpe dig med at få pudset vinduer? Så kontakt os!

Hos Trier Gruppen – din vinduespudser i Køge – står vores dygtige medarbejdere altid klar til at give dig et præcist og kvalificeret anslag på grundig rengøring af dine vinduer. Vores service dækker bl.a. over indvendig og udvendig pudsning og polering i flere etagers højde. Vi kan altså klare alt slags arbejde!

Vi forstår godt hvis du gerne vil vide noget mere om os. Det er jo trods alt en stor omvæltning at skulle til at lære en ny vinduespudser at kende. Så læs du blot videre om vores vinduespudsning i Køge.

  Kontakt os

  Modtag et tilbud indenfor ganske kort tid

  Modtag et tilbud
  indenfor 24 timer

  Fuld tilfredshed - ellers renser vi igen

  Fuld tilfredshed –
  ellers renser vi igen

  Vi har mange glade og tilfredse kunder

  +500 glade og
  tilfredse kunder

  Del den bedste vinduespudsning i Køge med dine naboer

  En Køge vinduespudser, er en travl vinduespudser. Derfor, kan vi hurtigt komme til at skulle køre frem og tilbage mange gange mellem vores kunder. Det vil vi rigtigt gerne undgå, for den tid vi bruger i bilen, koster os penge. Og så er benzin jo heller ikke den billigste ting i verden.

  Derfor, kører vi hos Trier Gruppen en tilbudsordning vi kalder for Naborabat. Det betyder, at hvis du og din nabo (eller dine naboer) og/eller venner og familie alligevel skal have pudset vinduer, kan I opnå en pæn rabat hvis I samler jer på en enkelt bestilling. Vi deler selvfølgelig rabatten ud imellem jer.

  Hvor tæt skal vi bo for at kunne få en vinduespudser med naborabat?

  Går i flere sammen på samme bestilling, er det næsten lige meget hvor langt i bor fra hinanden. Altså, så længe i bor i Køge eller et andet sted på Køge Bugt. Er der en så stor afstand mellem jer, at vi er nødt til at besøge jer over flere dage, gør vi bare det. Naborabatten forbliver selvfølgelig den samme uanset.

  Sådan bestiller du vinduespudsning med naborabat

  For at vi så præcist som muligt, kan afgive vores tilbud på vinduespolering (med den førnævnte rabat), skal du, inden du kontakter en af vores dygtige vinduespudsere, have lidt forskellige detaljer klar til os.

  De naboer som skal have pudset vinduer, skal have fortalt dig hvor mange plan deres huse er i, hvilken type og hvor mange vinduer der er i deres boliger. Derudover skal du også have afklaret, om I ønsker at jeres potentielt fremtidige vinduespudser i Køge, både skal pudse vinduerne indvendig og udvendig.

  Har du først disse informationer i hånden, mangler du kun at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre på telefon, over e-mail, eller ved at bruge en kontaktformularen her på siden. Vi vender tilbage med et godt tilbud inden for 24 timer. For vi vil jo meget gerne være jeres fremtidige vinduespudser i Køge.

  Vinduespudsning i Køge med naborabat
  Engangsbestilling
  Enkelt bestilling
  Enkeltstående vinduespudsning

  Fra kun

  295 kr.

  pr. pudsning

  Abonnement

  Abonnement

  Kontinuerlig vinduespudsning

  Fra kun

  95 kr.

  pr. pudsning

  Vinduespolering på abonnement i køge

  Få din lokale vinduespudser Køge på abonnement

  Det kan pakkes ind på mange forskellige måder, men det gider vi ikke her. Dine vinduer skal pudses, og det skal de regelmæssigt. Derfor tilbyder vi en skræddersyet abonnementsløsning på vinduespolering i Køge. Du vælger selv om du vil have din faste vinduespudser på besøg i Køge hver 4., 8., eller 12. uge.

  Hvilket interval du bør vælge at få en vinduespudser fra Trier Gruppen forbi dine vinduer, afgøres ofte af din boligs beliggenhed. Ligger boligen et sted, hvor ruderne hurtigt bliver beskidte, skal der normalt en regelmæssig vinduespudsning til. Bestil et besøg fra en af vores vinduespudsere der kører i Køge.

  Hvordan starter jeg et abonnement på vinduespudsning i Køge?

  Før du vælger et abonnement på vinduespolering i Køge, skal du selvfølgelig have en pris. Men først har vi brug for lidt informationer om din bolig og de vinduer der sidder deri. Vi skal vide hvor mange etager dit hus er bygget i, og hvor mange og hvilken type vinduer det samlet set drejer sig om.

  Send os detaljerne på en mail, eller ring til vores telefon. Ringer du, vil du hurtigere få et uforpligtende tilbud på den polering du har brug for. Det vil normalvis være den vinduespudser, som allerede kører i dit område (og som senere vil komme til at servicere dig), der vender tilbage med tilbuddet.

  Trænger vinduerne i dit firma til en polering? Få et godt tilbud på vinduespudsning til erhverv

  “Firmaaftale vinduespudser Køge” er noget mange virksomheder i byen søger efter på Google. Hvis det er noget du også har søgt efter, er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Vi har stor erfaring med at servicere vores erhvervskunder med ensartet vinduespolering. Vores vinduespudsere står altid parat!

  Men hvorfor er der så mange der søger efter en vinduespudser til deres virksomhed? Jo ser du, grunden til, at mange virksomheder har en fast aftale på vinduespudsning er, at de gerne vil have deres lokaler, bygninger, og/eller kontorer til at fremstå så pæne som overhovedet muligt til når der kommer kunder.

  Hvis det er noget du kan nikke genkendende til, er vores service helt sikkert noget for dig. Firmaerne i de byer på Sjælland vi servicerer, er glade og tilfredse for den kvalitet vi leverer, så vi håber meget på, at vi også kan gøre dig og din virksomhed glad og tilfreds. Så skal du have pudset vinduer, skal du have fat i os fra Trier Gruppen. Vi pudser i faste, aftalte intervaller, så du altid ved hvornår du får besøg af os.

  Kan vi forvente den samme, ensartede kvalitet i jeres pudsning og polering for erhvervslivet i Køge?

  Skal du have pudset ruder i din virksomhed i Køge, ved vi godt hvad der står som noget af det øverste på dagsordenen. Og det er, at vinduespudser firmaet kan finde ud af at levere en ensartet høj kvalitet.

  For hvad nytter det at få en billig vinduespudser på besøg, hvis kvaliteten af den pågældendes polering svinger alt for meget fra besøg til besøg? Hos Trier Gruppen mener vi, at en vellykket vinduespudsning i Køge, skal være den samme hver eneste gang en af vores vinduespudsere har været forbi dit firma.

  Hvordan laver jeg en serviceaftale med Trier Gruppen omkring ensartet vinduespudsning til min virksomhed i Køge?

  For at vi kan sende dig et tilbud på vinduespolering, ved vi af erfaring, at det er nødvendigt at sætte et indledende besøg i stand. Vi tager ofte til Køge, så kontakt en af vores vinduespudsere hurtigst muligt. Den pudser du taler med, vil også være ham/hende der efter aftale, kommer på besøg i din virksomhed.

  På mødet vil i få kortlagt hvor mange ruder vi skal pudse, om vi skal have stige med, hvor ofte du har brug for, at vinduespudseren kommer og laver sin polering, og et par andre spørgsmål. Så snart du har sat vores medarbejder ind i sagerne, vil han inden for 24 timer fremsende dig en pris og en handleplan.

  Trier Gruppen – din vinduespudser Køge – tænker altid på miljøet i og omkring byen

  Miljøvenlighed er noget vores kunder i byen er ellevilde med. Det er også med god grund. Byen, der har eksisteret siden det 13. århundrede, ligger nemlig i utroligt naturskønne omgivelser. Og det skal et helt hold vinduespudsere så absolut ikke komme og lave om på. Slet ikke i den skønne by Køge.

  Derfor, har samtlige tilbud på vinduespudsning der bliver sendt afsted fra Trier Gruppen, en ordentlig spandfuld god samvittighed med i prisen. Med god samvittighed mener vi selvfølgelig miljøbevidsthed. Og god miljøbevidsthed giver vi gerne garanti på. Til alle vores kunder. Nuværende som fremtidige.

  Hvordan sikrer vi, at vores vinduespudsning i Køge er miljøvenlig?

  Som vinduespudser hos Trier Gruppen, gennemgår man en omfattende instruktion i korrekt brug af de mest miljøvenlige rengøringsmidler. Så det er vores medarbejdere top professionelle i. Alle vinduerne i din bolig får lige så grundig en behandling som hvis vi brugte de mest skrappe midler til vores polering.

  Få et uforpligtende tilbud på den miljøbevidste vinduespolering

  Vi gør alt for, at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor, er det både gratis og uforpligtende både at få en indledende samtale og en pris på opgaven. Alt du skal gøre er at kontakte os på telefon eller sende os en email. Du kan også vælge at bruge kontaktformularen her på siden.

  Vi glæder os rigtigt meget til at vise dig hvordan vi arbejder med miljøvenligheden på enten din private eller på din erhvervsmæssige adresse. Vi har kun gode priser og tilfredse kunder.

  Vi pudser også vinduer i bl.a. Glostrup, Brøndby og Rødovre