Vinduespudser Solrød

Vinduesvask, vinduespudsning eller vinduespolering i Solrød?

Hvis du har søgt efter “vinduespudser Solrød” på Google, eller en anden søgemaskine, kan vi med stor glæde fortælle dig, at din søgen hermed er ved vejs ende. Hos Trier Gruppen, kan du nemlig få hjælp til den regelmæssige vinduespudsning, såvel som den enkeltstående. Ingen opgave er for stor eller lille.

Vores daglige rute går direkte igennem Solrød og Solrød Strand, så skal du have pudset dine vinduer, er det sådan set bare at ringe eller skrive til os. Vi kan kontaktes på vores telefon i arbejdstiden, og over e-mail og kontaktformular døgnet rundt. Vi besvarer, stort set, alle henvendelser inden for 24 timer.

Som før nævnt, kan du som ofte bestiller vinduespudsning i Solrød nu få sat din vinduespolering på et fast abonnement. Tager du din nabo, en god ven, eller et familiemedlem i hånden når der skal bestilles en vinduespudser i Solrød Strand, har vi en favorabel rabat som I vil få adgang til. Læs mere nedenfor.

Drejer det sig om vinduespolering til dit firma i Solrød eller Solrød Strand, tilbyder vi selvfølgelig også firmaaftaler til erhvervslivet i byen. Vil du kun have en samarbejdspartner der er miljøbevidst? Det har vi også fuldstændig styr på. Vi bruger nemlig kun bionedbrydelige sæber. Du kan læse mere om det her.

TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Når du henter et tilbud,
har du det altid inden for 24 timer.

FEJLFRIT ELLER GRATIS

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I HELE SJÆLLAND

Tag din nabo i hånden og bestil vinduespudsning i Solrød og omegn med det samme

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Bestil en vinduespudser i Solrød Strand og Solrød sammen med din nabo og få rabat

Bestiller du vinduespudsning sammen med din nabo, en god ven, eller et familiemedlem, får i adgang til Trier Gruppens naborabat. I kan sagtens gå flere sammen på samme bestilling, og rabatten fordeles således ud mellem alle husstandene. Jo flere I går sammen, jo billigere bliver hver enkelt polering.Ved at samle alle jeres husstande på én ordre, i stedet for flere separate opgaver, undgår vi at skulle til Solrød eller Solrød Strand af flere omgange. Den tid og de penge vi sparer på dét, går direkte videre som den førnævnte naborabat. Til dig og dine naboer. Så gå du bare i gang med at forhøre dig. Der er stor chance for, at flere du kender, allerede nu, benytter sig af professionel vinduespolering.

Hvordan skal I bære jer ad med at lave en samlet bestilling?

For at en af vores vinduespudsere kan give et bud på, hvad det koster at få pudset jeres vinduer, skal du, eller en anden kontaktperson, indsamle nogle få men vigtige informationer fra husstandene på jeres nabo liste. Nedenfor har vi beskrevet hvilke oplysninger vi skal bruge. Ring hvis du/I har spørgsmål.Det første vi skal vide er, selvfølgelig, hvor mange husstande i Solrød eller Solrød Strand, der skal have en vinduespudsning. Derefter, skal vi vide hvor mange og hvilken type vinduer der sidder i hvert enkelt hus, og til sidst om den enkelte husstand ønsker udendørs og indendørs polering.Med disse informationer skrevet ned, kan du kontakte os for at få jeres uforpligtende tilbud. Personen der afgiver tilbuddet, vil også være den vinduespudser der kommer og pudser jeres vinduer. Kan vi ikke nå alle husstandene på én dag, kommer vi igen dagen efter. Det påvirker selvfølgelig ikke jeres rabat.

BLIV RINGET OP I DAG OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Sæt din vinduespudsning i Solrød på autopilot med et abonnement der giver jævnlige besøg af din vinduespudser

Er du typen der, lige som de fleste andre, godt kan lide at have rene vinduer i dit hus? Så ved du sikkert godt hvor tidskrævende det er, hele tiden at skulle bestille vinduespudsning. Derfor, tilbyder vi et fast abonnement på en vinduespudser i Solrød Strand. Og selvfølgelig også i selve Solrød.

Jo oftere du skal have vinduespudsning, jo billigere bliver det. Du vælger selv, om du vil have polering hver 4., hver 8., eller hver 12. uge. Intervallet bør fastsættes alt efter hvor hurtigt dine vinduer bliver beskidte. Ønsker du en forudgående vinduespudsning for at finde det rette interval, siger du bare til.

Når du har valgt et interval, skal du beslutte dig for, om vil skal pudse både udvendig og indvendig. Du skal også notere hvor mange plan dit hus er, hvor mange og hvilken type vinduer der sidder i huset, og hvilket tidspunkt på dagen du ønsker at din faste vinduespudser skal besøge dit hjem.

Kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud. Ringer du til os, får du tilbuddet i telefonen. Sender du en email, eller en besked fra kontaktformularen, har du svar inden for 24 timer. Den person du får tilbuddet af, vil også være ham/hende der møder op på din adresse i Solrød eller Solrød Strand.

Lav en firmaaftale og lad os blive din faste vinduespudser i Solrød og Solrød Strand

“Vinduespudser Solrød” og “firmaaftale” er to ofte kombinerede søgetermer på Google. Er det derfor du er landet på vores side? Så er du heldig. Vi er nemlig blandt de førende indenfor området.

Flere og flere virksomheder på Sjælland får efterhånden tilknyttet en fast vinduespudser. Og mange af disse firmaer, vælger Trier Gruppen til at varetage denne opgave. Det gør de på baggrund af vores store erfaring, og vores ensartede høje kvalitet. Vælger du os som din fremtidige samarbejdspartner, kan du også få glæde af disse ting. Er du interesseret? Læs videre. Du kan også kontakte os med det samme.

Hvis du gerne vil bruge os som din fremtidige vinduespudser i Solrød eller Solrød Strand, kræver det, at vi sætter et møde op. Vi vil nemlig gerne besøge dig og din virksomhed, så vi sammen kan udarbejde en grundig handleplan og få talt om jeres konkrete behov for vinduespudsning.

Efter besøget, vil vi, på baggrund af mødet og vores mange års erfaring, udarbejde jeres uforpligtende tilbud samt et udkast til den handleplan som hele aftalen bygger på. Kan du godkende begge, starter vi din vinduespolering på den aftalte startdato. Ring eller skriv til os i dag. Vi ser frem til samarbejdet.

Hos Trier Gruppen står vi inde for den miljøvenlige vinduespudsning

Får du besøg af en vinduespudser fra Trier Gruppen, kan du være sikker på, at den polering du får lavet, bliver udført efter de mest miljøvenlige forskrifter i miljøhåndbogen. En vinduespudser fra vores firma skal, inden han/hun overhovedet får lov til at servicere vores kunder, gennemgå en grundig oplæring.

Derfor, bør du vælge os som din fremtidige vinduespudser i Solrød eller Solrød Strand, hvis du gerne vil have pudset dine vinduer professionelt, og samtidig få en håndfuld god samvittighed med i købet.

Faktisk, er “vinduespudser Solrød” og “miljøvenlighed” to ord som ofte bliver brugt ifm. søgninger på Google. Ud fra dette kan vi se, at folk der bor i området omkring Solrød og Solrød strand, går stærkt ind for at beskytte naturen. Derfor, benytter vi udelukkende 100% bionedbrydelige rengøringsprodukter i vores arbejde med polering af vinduerne i din bolig eller virksomhed.

Modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Vi er glade for, at du har fået lidt mere information om vores services. Vi håber også på, at vi kan blive din fremtidige vinduespudser i Solrød Strand og selvfølgelig i selve Solrød. Kontakt os allerede i dag, så sørger vi for, at du har et svar inden for 24 timer. Ringer du til os, får du oftest en pris med det samme.

Polering af vinduer er nu engang dét vi er bedst til. Derfor håber vi, at vi sammen kan få dine vinduer til at skinne. Lad vores store erfaring og kvalitet komme dig til gode. Trier Gruppen – Din Vinduespudser Solrød står altid parat til at hjælpe. Så har du spørgsmål inden du laver en bestilling, spørger du bare løs.

Vi kan træffes på vores telefon i arbejdstiden. Vi kan også kontaktes via email eller gennem den øverste kontaktformular her på siden. Den person du taler med, vil også være den person der fremadrettet vil blive din faste vinduespudser. På den måde ved du hvad du kan forvente. Hver gang vi kommer forbi.